Cockerek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bardzo fajna stawka jest na Białystok :D Jasper Forussi - psy pośr. Shamir Forussi - psy otw. Nessi Coco Maltezzi - suki szcz. Xarabee Enigmatic Vittoria - suki mł. Pokusa z Kociego Dworu - pośr. No ja myslę, że z tej wystawy każdy wyjedzie zadowolony :D
georgina Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Cockerek']Bardzo fajna stawka jest na Białystok :D Jasper Forussi - psy pośr. Shamir Forussi - psy otw. Nessi Coco Maltezzi - suki szcz. Xarabee Enigmatic Vittoria - suki mł. Pokusa z Kociego Dworu - pośr. No ja myslę, że z tej wystawy każdy wyjedzie zadowolony :D O widzę, ze tatus mojego słonka wraca na ring :) Mój Shamirek ma imie po tatusiu, bo Shamir Forussi byl pierwszym maltankiem, który mnie zauroczył do tego stopnia, ze zapragnęlam pieska własnie tej rasy.:loveu:
Cockerek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No właśnie, Geo, a ja nie wiedziałam że wasz tatuś jeszcze jest wystawiany. To co? Trzymamy kciuki, nie? :D
georgina Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Cockerek napisał(a):No właśnie, Geo, a ja nie wiedziałam że wasz tatuś jeszcze jest wystawiany. To co? Trzymamy kciuki, nie? :D No trzymamy, trzymamy......obowiązkowo:lol:
agara Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A wiec... uwaga, uwaga- to jest mój 100 post:) i chciałam, żeby był tutaj, bo to jest mój świat-świat maltańczyków:D Pzdr, dla wszyskich Maltanów z POlski i zagranicy:) A wiecie co napisze to, zeby ten post był wziązany z tematem:P Ale jak nie miałam jeszcze Malty, to nie patrzyłam na psiaki gwiazdm a teraz przywiązałam do tego wieelką uwagę, i większość z nich, ma właśnie Maltańczyki1!! jeszcze raz przypominam... to jest mój 100 post:)
VikaZ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Malta-GD']A wiec... uwaga, uwaga- to jest mój 100 post:) i chciałam, żeby był tutaj, bo to jest mój świat-świat maltańczyków:D Pzdr, dla wszyskich Maltanów z POlski i zagranicy:) A wiecie co napisze to, zeby ten post był wziązany z tematem:P Ale jak nie miałam jeszcze Malty, to nie patrzyłam na psiaki gwiazdm a teraz przywiązałam do tego wieelką uwagę, i większość z nich, ma właśnie Maltańczyki1!! jeszcze raz przypominam... to jest mój 100 post:) Ja rowniez POZDRAWIAm WSZYSTKICH WLASCICIELI MALTANCZYKOW.:lol: a Tobie Agatko zycze jeszcze 1000 postow na tym forum , a nawet wiecej:cool3: :smilecol: :smilecol:
VikaZ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czy ktos z was karmi swojego pieska karma ROYAL CANIN????
agara Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 I ja, i wielu, wielu innych właścicieli Maltanow (zapewne...:P) np. moja hodowczyni:P
AnnaM Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 VikaZ napisał(a):Czy ktos z was karmi swojego pieska karma ROYAL CANIN???? ...ja.......
VikaZ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Cockerek napisał(a):Tak, ja. :D Jest tyle rodzajów tej karmy i nie wiedziałam jaką wybrac:oops: Wzięłam Junior Sensible i nie wiem czy dobrze. Jak myslicie???
Nesjanna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 jedyne zdjęcie z Torunia: Amiśka z handlerką :loveu::loveu::loveu: Martynką
agara Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja nie pamiętam, jaką dawałam jej jak była mała... ale teraz daje dla ras małych (1-10kg)
Cockerek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Agnieszka, zdjęcie na wage złota :lol: bo ja nie mam żadnego. A jak tam dziudziusie?
Nesjanna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dzidziule - super jedzą i śpią :razz::loveu: szkoda, że się nie upomniałaś o zdjęcia .............. bo porobiłabym sama
Cockerek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No ja tez myślałam, że mąż zrobi. Ale jak miał zrobić jak pilnował Nelci przy ringu? :roll: :-( Szkoda! Ale wiesz, ta bombka (uczesanie) to ci wychodzi perfekcyjnie. Nie ma to jak praktyka! :thumbs:
Nesjanna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a dziękuję, dziękuję - bombka i owszem ale o maltankowej nie mam pojęcia trudno - ze zdjęciami odbijemy sobie na innej wystawie :loveu:
Cockerek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Nesjanka napisał(a):trudno - ze zdjęciami odbijemy sobie na innej wystawie :loveu: Czyli jakiej? Pewnie dopiero Poznań.
Nesjanna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 hm..... no pewnie tak ............ bo w W-wie nas nie będzie, Legionowo też odpada (mam imprezkę) no a gdzie wy jeszcze jedziecie ???
agara Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a może we Włocławku (3 września), ale chyba już nie można sie zgłaszać... A powie mi ktoś, do którego można się zgłaszać do Poznania?
Cockerek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Pierwszy termin juz minął. http://www.worlddogshow2006.pl/info_pl.php
agara Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 a młodego prezetera, to trzeba wcześniej zglosić, czy mozna tez na wystawie? (mówię ogólnie, nie tylko o Poznaniu.) A i kto bd we Włoclawku? wiecie jaka jest stawka?
Himka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Cockerek']Ach jaka ta twoja słodycz szczęśliwa!! :loveu:Uśmiech na każdym zdjęciu. Słodki!! Obcięłaś go tak jak poprzednim razem? Sama czy gdzieś macie pod ręką fryzjera? Obcięty jest podobnie ale troche krócej niz wcześniej,[SIZE=1]wzorowaram się na zdjęciu z netu , ale niemoge go teraz znaleść, ale jak znajde to wkleję:),[SIZE=2]pozatym ma krótsze uszy niz poprzednio ...a obciełam go oczywiście sama:) lubie sie czasem pobawic w fryzjerkę
Cockerek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Sama? :-o Nożyczkami jechałaś czy maszynką czy jak? :-o I Mikuś nie protestował? :evil_lol:
Kassy Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 VikaZ napisał(a):Czy ktos z was karmi swojego pieska karma ROYAL CANIN???? Ja tez karmie Royalem,podobno najlepszy,pani z zoologicznego namawiala mnie jeszcze na purine pro plan ale przeanalizowalam sklad i moim zdaniem Royal jest lepszy(chociaz purina tansza bo 16 zl za 800g).Przed zakupem pieska planowalam karmic Eukanuba ale hodowcy przekonali mnie ze odkad jest produkowana w Polsce zmienil sie jej sklad i teraz juz nie jest wiadaca na rynku karma.W kazdym razie po Royalu rosnie jak na drozdzach:)
Recommended Posts