Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Jeszcze raz dziękuję za gratulki. Śliczne pieski mamy :loveu: Shamirek jest słodki :loveu: A jaki on puchaty :lol: Widzę że Judy tez się buntuje jeśli o gumeczki chodzi :evil_lol: Ale minę fajną zrobiła. Maga a gdzieś ty się podziewała koleżanko?? Himka, ja o takim zastrzyku wszystko w jednym słyszałam, ale Nelcia dostała osobne dwa.
AnnaM Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cockerek napisał(a):Widzę że Judy tez się buntuje jeśli o gumeczki chodzi :evil_lol: Ale minę fajną zrobiła. nie... mialam ją wczoraj kąpać i zdiełam gumeczke... ale ie kąpałam i tak dziś chodzi kudłetek... ;) a mina? ona meczyła tą kostke a ja wołam "judy, judy" to na odwal sie spojrzała :cool3:
agara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Martyna, gratuluję:) napisz mi na PW co musiała zrobić Nelcia na Młodym Prezenterze, ok? bo ja z Maltusią tez bym chciała pójść...:) jeszcze raz gratulacje:) Ojejciu, jaka Judka jest śliczniuuuutka:*:* moja też uwielbia TAKą SAMą kostkę(taka... hmm no taka jak na zdjeciu:D) Shamirek też niczego sobie kawalerek:D bo jeszcze nim jest, prawda?:P
Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Prowadziła ją młoda prezenterka i to ona musiała wiedzieć co robić. Wszystko co się tam robi dyktuje sędzina, ona każe iść po wybranej figurze. Nie znam się na regułach Młodego Prezentera. Musiałabyś poczytać. Ale to nie taka łatwa sztuka, dużo tam różnych figur, styl, ubiór, prezencja, wszystko się liczy, pies też. No i jest grupa młodsza i starsza, nie wiem do której ty byś szła.
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Himka'] Georgina słodziutko wyszedł:loveu:, i jaka ma super ta turkusową kokardkę, wklej jeszcze fotke Shamirka od przodu w niej;) proszeeeee:) Himka specjalnie dla Ciebie.....nie było latwo;)
Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ojej jaki pysiorek fajny :loveu: A na tym ostatni zdjęciu to bawił się w chowanego? :lol:
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cockerek napisał(a):Ojej jaki pysiorek fajny :loveu: A na tym ostatni zdjęciu to bawił się w chowanego? :lol: Pysiorek fajny, tylko te oczka nieszczęsne:-( .....nie bede nic komputerowo robić bo to nie ma sensu...ma jakie ma i nie moge nad łzami zapanować. A na balkonie jak stoi to sobie kuka na świat przez otworki:evil_lol:
bognik Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Świetne fotki psiaków - SUPER!!! :multi: Nelci i jej Pańci GRATULUJĘ!!! :laola: P.S. Ma ktoś fotki lhasa apso? Jak tak, to bardzo proszę na e-maila :modla:
Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dziękuje Bognik, niestety nie mam lhasaczków :( Były na innym ringu.
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cockerek napisał(a):A czym robisz? Ale chodzi Ci o to czym robie oczka? Mam sporo preparatów, ale one nie powstrzymaja lzawienia. Shamir ma całkowicie niedrożne kanały. Kosmetyki tylko rozjasnia defekt ,a oczka nadal mokre. Po zabawie to ma dosłownie strumień, jak odcisnę chusteczka to jest mokra. Moze z tego wyrośnie, może przepychanie cos pomoże:roll: .....dbam bardzo, a mimo to ma wilgotne straczki pod oczkami.
AnnaM Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 jejuuu jaki on fajny... :) a tu moja Judka rano jak spala sobie na mojej poduszce (ostatnio jest tak ze ja śpie na kawałeczu a Judy jest rozwlona na mojej poduszce :mad: ) a tu przed sekundą... Tak to własnie odpoczywa Mężo i Judka po obiadku...
Cockerek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No ciężka sprawa ze łzami, to tylko biegać i wycierać. Kiedy do lekarza jedziecie? A judka ... jakbym Nelcię widziała, też się tak rozpycha :evil_lol:
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Aniu, ale Twoja rodzinka ma dobrze.....po obiadku do wyrka:lol: Ja spałam z Shamirem tylko raz i rano on leżal na moje podusi, a ja w poprzek wyrka prawie w nogach:crazyeye: :evil_lol: ....nie wiem jak ten spryciarz tego dokonał;) :cool3: :diabloti: Jeszcze wam pokaże jakie ujęcia najczęściej udaje mi się zrobić Shamowi :)...on jak się bawi zabawka to ma buziala tak nisko, a jak sie nie bawi zabawka, to nieustannie biega. Dlatego ładne ujecie graniczy z cudem. Aniu- Judka Ci tak ładnie patrzy w obiektw, ale chyba tylko dziewczynki tak mają;)
Kassy Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Cockerek Nelcia pieknie sie prezentowala z tego co widac na zdjeciach,na zywo pewie jeszcze lepiej,gratuluje i zycze Wam dalszych sukcesow;) georgina w tej turkusowej kokardce twoj Shamirek wyglada naprawde slicznie:)A w rozowej jak dziewczynka:cool3: Himka u mnie tez daja taki zestaw szczepionek,ale ja sie nie zgodzilam zeby dali wszytsko naraz lacznie ze wscieklizna bo to jest naprawde spore obciazenie dla organizmu,szczegolnie dla 4 miesiecznego szczeniaka,wole zrobic na dwie tury,pies sie lepiej czuje i ja tez jestem spokojniejsza.
agara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 kurde, szkoda, że jestem taką ciamajdą...:( ale, po formacie, moze jakoś się pouczę i wkleję zdjątka mojej małej...:) a wy śliczne macie te psiaki..! Moja Malta, tez się zawsze wpucha na podusie( a juz poprostu UWIELBIA siadać tym swoim tyłeczkiem na mojej twarzy:D) eh. my to się mamy:) szczęściary z nas:)
AnnaM Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='georgina']Aniu, ale Twoja rodzinka ma dobrze.....po obiadku do wyrka:lol: jakos tak wyszło :cool3: Judka Ci tak ładnie patrzy w obiektw, ale chyba tylko dziewczynki tak mają;) nie zawsze.. ale ogólnie dobra zniej modelka bo czasem pozuje ;)
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Kassy'] georgina w tej turkusowej kokardce twoj Shamirek wyglada naprawde slicznie:)A w rozowej jak dziewczynka:cool3: Dzięki Kassy, a moi znajomi jak byłam z Shamirkiem na letnich ogródkach to jak go zobaczyli w rózowej kokardce i różowej smyczy to określili bardziej dosadnie......że mam małego geja:lol: :evil_lol: :crazyeye: :razz: :loveu: ...sa bardzo sympatyczni, wiec zostalo im to wybaczone;)
AnnaM Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 georgina napisał(a):Dzięki Kassy, a moi znajomi jak byłam z Shamirkiem na letnich ogródkach to jak go zobaczyli w rózowej kokardce i różowej smyczy to określili bardziej dosadnie......że mam małego geja:lol: :evil_lol: :crazyeye: :razz: :loveu: ...sa bardzo sympatyczni, wiec zostalo im to wybaczone;) :lol: :lol: :lol: dobre :lol:
agara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 faktycznie... nizłe:D ale w pretty woman(czy jakoś tak?) ta ta miała psa geja:D
Kassy Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 hihi:lol: Moj TZ mowi to samo tyle ze w momencie gdy mlody proboje sie napalac na jego noge:evil_lol: Zauwazylam ze woli meskie nogi:PP Wy tez macie z tym problem?Taco po kazdej kapieli szaleje i wtedy zabiera sie za swoj kocyk..:oops: lub cokolwiek w poblizu...:oops:
georgina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Kassy napisał(a):hihi:lol: Moj TZ mowi to samo tyle ze w momencie gdy mlody proboje sie napalac na jego noge:evil_lol: Zauwazylam ze woli meskie nogi:PP Wy tez macie z tym problem?Taco po kazdej kapieli szaleje i wtedy zabiera sie za swoj kocyk..:oops: lub cokolwiek w poblizu...:oops: :crazyeye: :crazyeye: ...oj, to ja nie mam z tym problemów. Choc wiele osób pyta czy juz mały gwałci poduszki:diabloti: . Mam nadzieje, ze nie zacznie. Czy to u samców norma??:roll: A po kapieli to Shamir spi jak dzidziulek, nawet by mu sie nie chciało łapka ruszyć, a co dopiero takie......hmmm:evil_lol: sekscesy;)
Nessti Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='georgina']:crazyeye: :crazyeye: ...oj, to ja nie mam z tym problemów. Choc wiele osób pyta czy juz mały gwałci poduszki:diabloti: . Mam nadzieje, ze nie zacznie. Czy to u samców norma??:roll: A po kapieli to Shamir spi jak dzidziulek, nawet by mu sie nie chciało łapka ruszyć, a co dopiero takie......hmmm:evil_lol: sekscesy;) ... hehe chyba nie norma :eviltong: mój nie gwałci. Owszem próbował włazić na nogę gościom jak dojżewał - ale to w celach raczej "dominacyjnych" :evil_lol: coby sobie nowoprzybylskich podporządkować i skupić na sobie uwagę. Teraz takie głupstwa już mu nie chodzą po główce :diabloti: Georgina ja z zaciekami walczę do dziś :shake: z marnym efektem jak widać. mimo, że kanaliki są drożne, to łzy płyną. Prawdopodobnie to alergia... na coś... więc próbujemy wykluczać powoli. Ale efektów ...ni widu ni słychu Grunt, że piesio szczęśliwy ;) bo jemu to nie przeszkadza. Raczej mnie ma dosyć, ze ciągle mu gmeram przy oczkach :-o ale znosi dzielnie Oczywiście gratulacje dla Nelci i Amiśki No i super zdjęcia byle było ich więcej ..,.. ech a tu ciiisza... Himka ja też mam psiaczka obciętego- zostawiłam mu kitkę uszy i ogon dłuższy. Reszta jest "wycieniowana". Nie kazałam bardzo krótko obcinać, bo mi się nie podoba taki opitolony :evil_lol: Ale też mu lżej było po obcięciu. Teraz wygląda jak szczeniaczek większych formatów hehe pozdrawiam
Recommended Posts