Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam pytanie, jak robicie strony o swoich pieskach? czy ktoś może mi pomóc? niech napisze na gg, a po drugie to jak zrobić bannera? a no i czy ktoś mógłby mi pomóc zrobić avatar? z góru dzięki, :
Aga:P

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja własnie wrocilam od weterynarza..Martwilam sie tymi jego oczkami (bo caly czas mu lzawily)myslalam ze to te zatkane kanaliki lzowe a okazalo sie ze ma wirusowe zapalenie 3 powieki:-( I chirurg kazal przyjsc za 3 tygodnie na scieranie tych grudek,jestem przerazona!Podobno da mu glupiego jasia,nie pelna narkoze ale nie wiem czy to nie za wczesnie jak na 4 miesiecznego szczeniaczka?Mialyscie z tym stycznosc?Bo nieiwem zabardzo kogo mam sie poradzic,podobno mozna leczyc to jeszcze antybiotykami jednak czesto nie daja one takich efektow jak zabieg..ehh

Posted

Marca_Besi napisał(a):
Malta-GD, wklej wybrane zdjęcia Twojego Maltańczyka, to może spróbuję zrobić dla Ciebie avatar.

obawiam się, ze nie potrafię;/
Ale mogę Ci przesłaś na e mail ok?

Posted

Ja tez sie zastanawiam gdzie stare bywalczynie:cool3: Malta widze ze avatarek juz gotowy;) ja tez bede musiala popracowac nad moja oprawa graficzna bo widze ze odstaje od reszty :lol:

Posted

[quote name='Nesjanka']Malta śliczny avatarek i paseczek :loveu::loveu::loveu:

dziękuję Wam, zrobiła mi je Marca_Besi i b. jej za to dziękuję, szkoda, że nie można było w JPG wkleić na forum, tylko w GIF, dlatego jest taki "strange", ale i tak jest śliczny, bo jest na nim moja Maltusia:*

Posted

J tak ostatnio zagladalam na Yorkowa stronke,bardzo mocno rozbudowana i bylam pod wrazeniem,jesli chodzi o strony www to Maltany sa mocno w tyle,jedynie stronki hodowli w miare urozmaicone chociaz tez nie zawsze..

Posted

Z jednej strony dobrze ze rasa nie jest taka popularna ale z drugiej..:oops: Ja mam teraz malego fiola na ich punkcie i zastanawiam sie nad drugim,ale to dopiero gdy malolacik podrosnie,przy okazji funduszy przybedzie do tego czasu:diabloti:

Posted

[quote name='Kassy']Z jednej strony dobrze ze rasa nie jest taka popularna ale z drugiej..:oops: Ja mam teraz malego fiola na ich punkcie i zastanawiam sie nad drugim,ale to dopiero gdy malolacik podrosnie,przy okazji funduszy przybedzie do tego czasu:diabloti:

my też:P

ja tez się cieszę, że jest ich mało, nie chce, żeby stało się z tą rasą to, co dzieje się z yorkami!:mad::placz::shake:

Posted

kurcze ze ja teraz z takim opóźnieniem czytam ten watek... ;)
dziś judka dała mi popalić warjatka... szaleć jej sie chciało... wracam z pracy... idziemy na spacerek a ona siusiu i do domu leci... no dobra... wpada do domu i za zabawki... :razz: szajbus mały... ;) przed chwilą dopiero usiadłam... boze, ale ja ją kocham :loveu:

Posted

AnnaM napisał(a):
kurcze ze ja teraz z takim opóźnieniem czytam ten watek... ;)
dziś judka dała mi popalić warjatka... szaleć jej sie chciało... wracam z pracy... idziemy na spacerek a ona siusiu i do domu leci... no dobra... wpada do domu i za zabawki... :razz: szajbus mały... ;) przed chwilą dopiero usiadłam... boze, ale ja ją kocham :loveu:

Hihi, widzisz ile my mamy szczęścia z tymi pociechami....:)
A moja własnie dostała ogromną gość i ja gryzie!
walczy z nią!
ale zaraz trzeba będzie ją jej zabrać bo ojna potem ma rozwolnienie i wymiotuje:( wiec dajemy jej tylko na jakiś czas, a nie tak jak kiedyś, ze do szpiku się dogryzała:)

zapraszam na mój wątek "wychowanie małych psów":)

Posted

Kassy napisał(a):
Ja juz go odwiedzilam:D Bardzo dobry pomysl na temat!Wkoncu sie bede mogla komus pochwalic jaki ten moj "synek" madry:lol:

hihi:P

tez tak sobie pomyślałąm, a nigdzie go nie widziałam. a sama nie wiem, jak zabrac się za niektóre komendy, np. za "stań", ale jakoś mi się udało, teraz jeszcze opórcz tego co pisałam jest w planach "ukłon" i "przeproś"

Posted

Kassy napisał(a):
Napisz cos wiecej o tym przepros w tamtym temacie,jak to wyglada?Siedzi i macha lapkami?:cool3:

już rozumiesz?:lol:

Posted

dobra, ja idę i życzę wszyyystkim maltanom i ich właścicielom dobrego snu!

nie zapominam tez o innych pieskach, innych rasach! im tez zyczę dobrej nocy:*

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...