Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nie wiem jeszcze, bo jedziemy ze znajomymi i ich yorkiem i musimy się jakoś razem zgrać bo jednym autem jedziemy. Ale na wystawie byłoby mnóstwo czasu. A Nelcię miałam na rękach wtedy.
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='VikaZ'] Agata, a tu Parysek ze swoja siostra jeszcze u Państwa od których go kupiliśmy:lol: Ojejciu! al słodziaki, ale który to Parysek?:roll: Zgaduje, ze to... ten leżący?:P?
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Matko ale mialam zaległości w czytaniu... kurcze jak mi sie chce iśc popatrzeć na psiuńki na wystawie... :cool1: witm nowe kolezanki... wasze białe kulki sa super... zresztą... wszystkie maltanczyki sa śliczne... ale ja to oprócz mojej białej perełki :loveu: jeszcze jedną... :cool3:
Kassy Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='georgina']Shamirek na spacerze, tylko oczywiscie unika aparatu jak może:p i nie moge go ładnie " ustrzelić" A tutaj ucieka w kącik przedpokoju, ja gonie go z kropelkami do oczu:diabloti: ( nie cierpi zakraplania), usiadł i blagalnym wzrokim zmusza mnie do zaniechania czynności :loveu: :lol: ;) Widze ze twoj maluszek jest tylko o 3 dni starszy od mojego Taco:pAle by szalaly razem:cool3: Zauwazylam ze moj biega tylko za kudlatymi psami,moze byc 5 razy wiekszy od niego ale jak kudlaty to zabawa wysmienita;)
Daga_i_Oskar Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć maltanomaniacy :loveu: Kope lat mnie tu nie było i takie potffforne zaległosci miałam :crazyeye: ale wszystko na spokojnie nadrobiłam. Przyłączam się do powitań nowych forumowiczów i ich pięknych maltanczyków :loveu: :loveu: Niech "dzieciaczki" rosną zdrowo i ... dadzą wam popalić :evil_lol: :cool3: Słodkie te białe kuleczki - po prostu cud, miód i orzeszki :loveu: Martynko - doczytalam się, ze rodzinka Vam się powiększy jeszcze w tym roku :multi: :multi: wspaniala wiadomość i 3mam kciuki aby wszytsko poszło po Twojej myśli ;) Nelusia z wystawy na wystawę pięknieje, nie długo braknie mi komplementó by opisać to co widzę i to co czuję kiedy sie na nią patrze :loveu: :loveu: Aniu - ależ ta Judka urosła :loveu: jak dzisiaj pamiętam dzień w którym ją wyściskałam i wyałowałam :loveu: ile teraz malutka waży? zdrowo się chowa? proszę ją od cioci wymiziać :loveu: Nesjanko - niech szybciorgiem ściągają Ci te paskudztwo z nogi, tzn gips :eviltong: i oby wszytsko juz było OK. Amiśka się zmieniła nie do poznania - śliczna dziewczyna z niej rośnie :loveu:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 oo Daguśka :D A widzisz, u nas też juz jest kolorowo, a raczej biało :loveu: Twoje komplementy mnie cieszą :D i zawsze mile widziane :cool3: :lol: Shamirek jak ładnie patrzy w aparacik, rezolutny maluch :D A kogo on tak wypatruje na tej ścieżce? Ładny taki że hej :loveu: AnnaM napisał(a):ale ja to oprócz mojej białej perełki :loveu: jeszcze jedną... :cool3: Cooo??? :-o
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 mnie tylko kilka godzin przy kompie nie było, a już tyle postów się pojawiło :roll: powiem Wam taką śmieszną rzecz: w tamtym roku w Toruniu już myślałam o maltance ale wszystko było bardzo mało sprecyzowane - aż tu widzę idzie sobie taki mały nie odstający od ziemi mały biały glutek - oczywiście nie mogłam się powstrzymać i nie podejść do tej dziewczyny, coś tam sobie pogadałyśmy wygłaskałam maleńką dowiedziałam się z jakiej hodowli i tyle a później w trakcie rozmów na forum, okazało się, że to Martyna :razz::razz::razz: świat jednak jest mały :loveu::loveu::loveu: i teraz znowu spotkamy się w Toruniu ................
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 AnnaM - ale się rozszalałaś - nowy piesiulo będzie ???
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 georgina - na tym zdjęciu mały ma doskonałą postawę i biel aż bije po oczach
Marca_Besi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka']powiem Wam taką śmieszną rzecz: w tamtym roku w Toruniu już myślałam o maltance ale wszystko było bardzo mało sprecyzowane - aż tu widzę idzie sobie taki mały nie odstający od ziemi mały biały glutek - oczywiście nie mogłam się powstrzymać i nie podejść do tej dziewczyny, coś tam sobie pogadałyśmy wygłaskałam maleńką dowiedziałam się z jakiej hodowli i tyle a później w trakcie rozmów na forum, okazało się, że to Martyna :razz::razz::razz: świat jednak jest mały :loveu::loveu::loveu: Faktycznie mały jest ten świat :) Aniu, powiedz Nam coś więcej o następnym Maltanku :cool3:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nesjanko, serio??? :crazyeye: Różni ludzie mnie zaczepiali wtedy, więc mogę cię nie pamiętać. Ale czekaj, tak sobie coś kojarzę po włosach, chyba że wteyd miałaś inną fryzurę i kolor :cool3:
Nessti Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A ja myślę, że AnnaM o Nelce myślała :cool3: :cool3: ( jeśli dobrze zakumałam) Ale tu się ruch zrobił ho,ho, :multi: będzie co czytać. A jak rosną psiaczki :-o Pozdrawiam ;)
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nesjanka napisał(a):AnnaM - ale się rozszalałaś - nowy piesiulo będzie ??? :shake: :shake: :shake:
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cockerek napisał(a):Nesjanko, serio??? :crazyeye: Różni ludzie mnie zaczepiali wtedy, więc mogę cię nie pamiętać. Ale czekaj, tak sobie coś kojarzę po włosach, chyba że wteyd miałaś inną fryzurę i kolor :cool3: Hihi:P Niezłą masz pamięc:P
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Martynka - :splat::splat:- no przecież rozmawiałyśmy już o tym !!!! :razz::razz::razz::razz: no fakt dużo wcześniej - ale nie pamiętasz ????? :shake::shake::shake: ja wtedy patrzyłam na maltanka nie na ciebie :eviltong::eviltong: afryzurę miałam taką samą :angryy::angryy:
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jezuuu... ale narobiłam... nie planuje narazie zadnego innego pieska poza moją Judencją... pisałam o Nelusi... ze oprócz Judki uwielbiam jeszcze jedna maltankę... Nelcie! to tak żeby sprostowac... :razz:
Marca_Besi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 AnnaM napisał(a):Jezuuu... ale narobiłam... nie planuje narazie zadnego innego pieska poza moją Judencją... pisałam o Nelusi... ze oprócz Judki uwielbiam jeszcze jedna maltankę... Nelcie! to tak żeby sprostowac... :razz: Aniu, to może wkleisz jakieś zdjęcia Judy?
georgina Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Nesjanka']AnnaM - ale się rozszalałaś - nowy piesiulo będzie ??? Ja myslę, ze Anna miala na myśli Nelke Martyny:cool3: :loveu: Martynko- Shamirek na fotce wypatruje innego pieska, który szedł za płotem. Moja córcia trzyma go na smyczy, a ja robię fotkę, tak pieknie patrzył w aparat, niestety tylko przed pstryknieciem:placz: Nesjanko- staram się o biel dbać:cool3: , gorzej z zaciekami. Postawa moze i ładna, ale jak ma stanac na życzenie to niestety różnie to bywa. Postawa jest tylko piekna jak idzie inne zwierzątko, wtedy Shamirek cudnie się pręży i wyglada okazale:lol: . Bardzo chcialabym pojeździć z nim po wystawach, bo pyszczek ma sliczny, jest zgrabny, włos chyba tez calkiem, całkiem;) ....tylko jajeczko sie zbłakało i nie wiem czy zejdzie:placz:
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Aniu - ależ ta Judka urosła :loveu: jak dzisiaj pamiętam dzień w którym ją wyściskałam i wyałowałam :loveu: ile teraz malutka waży? zdrowo się chowa? proszę ją od cioci wymiziać :loveu: no rośnie rośnie... :) ile ona teraz wazy? a wiesz ze nie wiem.. ja wagi w domu nie mam, a do weta narazie nie ide... zresztą jak gdzies sie dorwe to ją zwaze... Judencja wymiziana... ;)
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aniu :buzi: :oops: :multi: Nesjanka, ja to mam taka sklerę że szkoda gadać :oops: :oops:
AnnaM Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Marca_Besi']Aniu, to może wkleisz jakieś zdjęcia Judy? mówisz-masz... ;) Tu Judka ze swoją ulubioną zabawką... myszką z whiskasa... :razz: A tu przytulona do pana... przymula ją ;)
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 georgina napisał(a): ....tylko jajeczko sie zbłakało i nie wiem czy zejdzie:placz: jak mały ma 4 m-ce to jeszcze troszkę czasu trzeba mu dać - no i masować by się przydało - to znaczy ściągać a później jak nie zejdzie do 6-7 m-ca życia to też nie tragedia - ja już wiem co należy robić - więc wtedy do mnie napisz a czy dziewczynki zgłosiły się już do zawodów w Poznaniu ???? AnnaM - nagrabiłaś sobie u mnie :diabloti::angryy: tylko Nelcia ci się podoba ??? a inne już nie ???? oj oj
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Judy ma takie fajne wielkie ślepka :loveu: pychol ma nieprzeciętny. No a tak przy okazji, jajko długo schodzi? :roll: Poznań powiadacie? Ile was tam jedzie, przyznawać się!! :lol:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ja się wybieram z Amiśką - a co ! niech panna nabiera światowej ogłady :loveu:
Recommended Posts