Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ewuniu, serduszko, dziękuję bardzo, to jedyne moje zdjęcia z ringu. Ci powiem, nawet ładnie wyszła w tym deszczu :lol: [quote name='georgina']Martynko, dopiero doczytałam, ze rodzinka Ci się powiększy:multi: .....kiedy spodziewasz się maleństwa?:loveu: A widzisz, bo łazisz nie wiadomo gdzie ;) a potem tak jest :lol: Na razie to jest decyzja i sunia w ciąży. Czekam aż się urodzi taki chłopczyk dla mnie pod koniec sierpnia, wtedy trafi do mnie gdzieś w połowie listopada. Trzymaj kciuki :multi: Vika, ty mówisz że parysek nie ma papierów? W i e l k a s z k o d a !!! Śliczny jest :loveu: Ja nie wiem jak to jest z tymi rodowodami eksportowymi, ale pierwszy raz się z takim czymś spotykam, że uznać nie chcieli. Ciekawe czemu :roll: Nesjanka, to mam nadzieję że zgrabny z nas duet wyjdzie (tzn. ja i Amiśka). Tylko Nelcię trzeba będzie gdzieś oddelegować bo pewnie będzie za mną darła japę :lol:
VikaZ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 georgina napisał(a):Śliczny :), A na tym zdjęciu wyżej ile ma miesięcy? I jak fajnie spineczkę nosi ( chyba, ze to tylko do foty:evil_lol: ), bo mój Shamir to na glowie nic nie lubi mieć, :roll: i Twoj mały zacieków prawie nie ma, a u nas leci cały czas:-( Te zdjecie było robione ok. miesiąc temu, czyki miał 5 miesiecy. Tak, masz racje te spineczki to tylko do zdjec, bo niestety nic na dluzej nie da sobie zalozyc:shake: A co do zaciekow to rzeczywiscie do tej pory nie mielismy z tym problemu, do czasu, bo teraz tez leci mu caly czas, ale moze dlatego ze zabki gubi. Nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym lzawieniem ale slyszalam ze tak moze byc.
VikaZ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Vika, ty mówisz że parysek nie ma papierów? W i e l k a s z k o d a !!! Śliczny jest :loveu: Ja nie wiem jak to jest z tymi rodowodami eksportowymi, ale pierwszy raz się z takim czymś spotykam, że uznać nie chcieli. Ciekawe czemu :roll: No niestety nie ma, jego ojciec tez jest bez papierow. Mi tez sie zdaje ze wlasciciele suczki cos tam kombinuja z tym jej rodowodem, ale to juz inna historia. Ja rowniez jestem podobnego zdania co do papierow u pieska co wiekszosc z was i gdybym sama podejmowala decyzje co do zakupu psa napewno mial on by metryczke.
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja mam Maltankę... oto adres strony z jej zdjęciem: http://www.gothomepages.com/pages/m%F3j_pies-malta/
VikaZ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Malta-GD']Ja mam Maltankę... oto adres strony z jej zdjęciem: http://www.gothomepages.com/pages/m%F3j_pies-malta/ Witam. Weszlam na ta strone i nic mi sie nie wyswietlilo.:shake:
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 VikaZ napisał(a):Witam. Weszlam na ta strone i nic mi sie nie wyswietlilo.:shake: To dziwne, bo mi się otwiera... hmmm?
VikaZ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Malta-GD napisał(a):To dziwne, bo mi się otwiera... hmmm? To pewnie u mnie cos nie tak, nic nie ma. Szkoda:-(
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 VikaZ napisał(a):To pewnie u mnie cos nie tak, nic nie ma. Szkoda:-( w takim razie może masz skypa? to tam prześlę Ci plik? hm?
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Himka!! Na jednym portalu jest ogłoszenie o sprzedaży szczeniaków i wyobraź sobie jest tam zdjęcie Mikiego z twojego avatarka!!! :crazyeye: :mad:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wiecie co, różne cyrki dzieją sie na tym allegro i tym podobnych portalach, ale to http://ale.gratka.pl/ogloszenie/308686_zamienie_telefon_motorola_v3_na.html to juz szczyt bezczelności!!!! :wallbash:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ale fajnie coraz więcej maltanków na forum :loveu::loveu::loveu: OGłOSZENIE - takie ogłoszenia powinny być usuwane !!!!! :mad::mad::mad:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No coraz więcej nas tutaj :) A na tych portalach to ludzie tak kłamią że szok. Aż dziwne że niektórzy się moga na to nabrać :-o
Marca_Besi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Cockerek']Wiecie co, różne cyrki dzieją sie na tym allegro i tym podobnych portalach, ale to http://ale.gratka.pl/ogloszenie/308686_zamienie_telefon_motorola_v3_na.html to juz szczyt bezczelności!!!! :wallbash: :crazyeye: VikaZ i Malta-GD, macie śliczne Maltany!:loveu:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Toruń 20/08/2006r. psy klasa szczeniąt: LALUś Biały Skrzat psy klasa młodzieży: MYSTIC MOMENT Se-La-Vi psy klasa pośrednia: JASPER Forrusi suki klasa szczeniąt: AMICA z Zielonego Grodu suki klasa młodzieży: ZALOTKA z Kociego Dworu XIRI MISTY MORN Mary Evan LILKA OD DżANERO Evander suki klasa pośrednia: CELESTA Sarmacja BELLA Biały Skrzat suki klasa otwarta: NEL Ruta
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 wkleję jeszcze fotkę: Amiśka po prawej stronie z miotową siostrą na wystawie w W-wie
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 U la la, co za frekwencja :cool3: A w zeszłym roku były tylko 2 suki. A mi trochę szkoda, bo braukje nam tu 4 dni żeby wreszcie w pośredniej pójść :placz: Oo, Amiśka, jaka słodka :loveu:
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no ale pośrednia też obstawiona ;);) ale się cieszę tyle maltanów zobaczyć :loveu::loveu::loveu:
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wchodzimy w takiej kolejności jak tam jest? To przed nami 49 psów. JTo będzie jakies 150 minut.
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 hm ........... nie mam pojęcia my i tak postaramy się być 8.30 - 9
Marca_Besi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nasjanko Twoja Amiśka jest słodziutka! Mam nadzieję, że będzie ogromna fotorelacja z wystawy :mdrmed: Będę trzymać za Was kciuki!
agara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='VikaZ']tak mam, a jak mam Ciebie wyszukac napisz na e-mail: agata.p3@op.pl bo nie chce podawać nicka na forum:P Marca_Besi dziękuję :*
Nesjanna Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Marca_Besi napisał(a):Nasjanko Twoja Amiśka jest słodziutka! Mam nadzieję, że będzie ogromna fotorelacja z wystawy :mdrmed: Będę trzymać za Was kciuki! bardzo dziękuję :oops::oops::oops::oops: ale wszystko w rękach Martynki (ja mam nogę w gipsie) postaram się robić zdjęcia - ale nie wiem czy uda mi się obskoczyć wszystkie 3 ringi : maltanów grzywaczy i yorkasów
Cockerek Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Nesjanka napisał(a):ale wszystko w rękach Martynki (ja mam nogę w gipsie) :oops: jak ty chcesz tak biegać po tylu ringach z gipsem? :-o :lol: Kiedy ci to zdejma?
Recommended Posts