Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc!

Kto moze mi pomoc, moj pies sznaucer koloru "Pieprz i sol" ma problemy z siercia. Wypadaja mu i bardzo lamia sie mu wlosy. Co mam robic?

Pozdrowienia Viola

Posted

Czesc!

Piesek dostaje Eukanobe, gotowane mieso z ryzem, a czasami puszki do psow i surowa wolowine.

Problem jest w tym´, ze jest strasznym niejadkiem. Bylam juz nawet u weterynarza i dostal specjalna paste z witaminami na pobudzenie apetytu,ale on potrafi nawet caly dzien niczego nie ruszyc. Podziubie troche i zostawia. Odrobaczylam go, bo myslalam, ze moze to tez byc przyczyna jego braku apetytu.

Jezeli chodzi otrymowanie, to jest trymowany regularnie i smaruje go regukarnie oliwka z oliwek

Viola

Posted

Biotyna jest skladnikiem wielu preparatow witaminowych lub witaminowo-minerlanych, ktore mozesz kupic w prawie kazdym sklepie zoologicznym. Jednak stosuj sie dokladnie do zalecen z opakowania preparatu i nie "przedobrzyj".

Nadmiar bioty moze powodwac niekontrolowane zmiany w wygladzie siersci: nadmierny rozrost, skrecanie wlosow a nawet filcowanie.

pozdrawiam,

• 3 weeks later...
Posted

Ja moge polecic tez sprawdzony srodek na pobudzenie apetytu SOYAL z firmy Bogena.Powinien byc dostepny we wszystkich sklepach bo to bardzo popularna firma.Czesto tez psy o wyjatkowo twardej siersci szybciej traca wlos.