agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Biedny Lecterek - kopany przez ciotkę, siłą na spacer wyciągany przez pańcię :shake: Dobrze, że ciasteczka chociaż dostaje :evil_lol: - a czy może te wątrobiane? Moja Sara dzisiaj pięknie chodziła przy nodze na spacerze i oka nie spuszczała z .... saszetki z ciasteczkami od cioci agagi:diabloti: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zabaweczkę ma fantastyczną :razz::diabloti:! Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Tengusia: przemoc w rodzinie :placz::placz::placz: http://i29.tinypic.com/5cehvm.jpg no jakaś patologia chyba:-o ania z poznania: Jak ciotce udało się Lecterka rozbawić :multi::evil_lol:! przy tej ciotce lecter zmienia się w innego psa i nawet bawił się kamieniem dobre 10 minut!!! agnieszka32: Biedny Lecterek - kopany przez ciotkę, siłą na spacer wyciągany przez pańcię :shake: Dobrze, że ciasteczka chociaż dostaje :evil_lol: - a czy może te wątrobiane? Moja Sara dzisiaj pięknie chodziła przy nodze na spacerze i oka nie spuszczała z .... saszetki z ciasteczkami od cioci agagi:diabloti: nie chciał iść na spacer pewnie dlatego, że magda została:evil_lol: a ciasteczka watrobiane;) cieszę się że smakowały:lol: Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 ania z poznania napisał(a):Zabaweczkę ma fantastyczną :razz::diabloti:! a z jakim "namaszczeniem" obgryzał i oblizywał tą cegłę!!!:evil_lol: prawdziwe zabawki leżą nieruszane;) Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 :placz::placz:głod w kraju :diabloti::evil_lol: http://i25.tinypic.com/mmc1w6.jpg Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']:placz::placz:głod w kraju :diabloti::evil_lol: http://i25.tinypic.com/mmc1w6.jpg :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='agaga21']:placz::placz::placz: :glaszcze: Oć Cioteczka przygarnie ....nakarmi :diabloti::diabloti:.....sernikiem :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja'] :glaszcze: Oć Cioteczka przygarnie ....nakarmi :diabloti::diabloti:.....sernikiem :evil_lol: Własnoręcznie pieczonym? :cool3: Pyszniutkim cieplutkim z bitą śmietanką? Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 agnieszka32 napisał(a):Własnoręcznie pieczonym? :cool3: Pyszniutkim cieplutkim z bitą śmietanką? dzisiaj mi się już ciotka chwaliła, nawet zdjęcie chciała wysyłać ale jak poprosiłam żeby kurierem wysłała to nie:mad::mad::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Tak, tak, popatrzeć można (tylko popatrzeć) :diabloti::evil_lol:! Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Alicja, co się znęcasz nad nami? Przecież wiesz jaki ja mam talent kulinarny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='agnieszka32']Własnoręcznie pieczonym? :cool3: Pyszniutkim cieplutkim z bitą śmietanką? nie ze śmietanką ...tylko dwukolorowy z ciemnym ciastem :roll: [quote name='agaga21']dzisiaj mi się już ciotka chwaliła, nawet zdjęcie chciała wysyłać ale jak poprosiłam żeby kurierem wysłała to nie:mad::mad::evil_lol: no jak nie ...przecie pisalam ze pośle :diabloti::evil_lol: :cool1:o taki ...tylko dziś jest w prostokątnej blaszce Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja'] nie ze śmietanką ...tylko dwukolorowy z ciemnym ciastem :roll: no jak nie ...przecie pisalam ze pośle :diabloti::evil_lol: :cool1:o taki ...tylko dziś jest w prostokątnej blaszce pisałaś że poślesz-dasz ab-agnieszce, żeby mi zawiozła jak będzie po drodze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: miodzio!!! ale mało zjedliście:crazyeye: u nas już by cały zniknął:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 O matko :crazyeye: Alicja, i Ty to cudo sama upiekłaś???? Quote
ania z poznania Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 O, matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye:! A ciotka Ania tu biedna na okropnym niemieckim jedzeniu, z wrazenia nie zasnę :mad::evil_lol::mad:! Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Gdybym ja takie coś upiekła, to mój mąż na rękach by mnie nosił :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Alicja, Ty wredoto :eviltong::eviltong::eviltong: Zobacz co narobiłaś - co najmniej trzy A-ciotki ślinią się do monitorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Zróbcie Zlot Ciotek AAAA to Wam ciacho upieke :pzresztą łatwe to to Quote
ania z poznania Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 agnieszka32 napisał(a):Alicja, Ty wredoto :eviltong::eviltong::eviltong: Zobacz co narobiłaś - co najmniej trzy A-ciotki ślinią się do monitorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agnieszka, zrobimy tak- wrócę, zrobię serniczek na zimno i wyślę fotkę Alicji.... :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:! Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 ania z poznania napisał(a):Agnieszka, zrobimy tak- wrócę, zrobię serniczek na zimno i wyślę fotkę Alicji.... :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:! Oj tak tak, koniecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko najlepiej wieczorem przed snem :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='Alicja']Zróbcie Zlot Ciotek AAAA to Wam ciacho upieke :pzresztą łatwe to to dla kogo to to łatwe, to łatwe :roll: :evil_lol: Ale trzymamy Cię za słowo :cool3: tylko musi być duuuuża blacha :diabloti: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='ania z poznania']Agnieszka, zrobimy tak- wrócę, zrobię serniczek na zimno i wyślę fotkę Alicji.... :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:! :pna zimno tysz robie :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 [quote name='agnieszka32']dla kogo to to łatwe, to łatwe :roll: :evil_lol: Ale trzymamy Cię za słowo :cool3: tylko musi być duuuuża blacha :diabloti: mala blaszka to sie nie oplaci bawic:diabloti::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agnieszka32 napisał(a):Gdybym ja takie coś upiekła, to mój mąż na rękach by mnie nosił :evil_lol: Agnieszko, nauczymy Cię, z takimi przepisami i umiejętnościami wrócisz do domu, że mąż to i na trzeciego asteczka się zgodzi :cool3::evil_lol:! Quote
Recommended Posts