Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

nina, nie byłam sama. byłam z dziećmi i moją przerażoną mamą. wolałabym być wtedy sama...

u nas szkolenie grupowe było odkąd młoda skończyła 6 mies. nie szarpie sie na smyczy, ale nosi łańcuszek-dławik razem z obrożą i korekta łańcuszkiem wystarcza by przywołać ją do porządku. 

Posted

O ludzie.. no to faktycznie w takiej sytuacji też wolałabym być sama.. Oby więcej się to nie powtórzyło.

No teraz też się przerzuciłam na dławik, generalnie Hunter rąk nie wyrywa ale do ideału to daleko ;)

Wczoraj radując się na widok pieska tak niefortunnie zarzucił kuperkiem że leżałam jak długa :P

A dzisiaj na grillku pięknie bawił się z kolegą, zaczepiał do zabawy, przez 3 godziny żadnej spiny. Nawet tato chciał żebym mu kaganiec zdjęła a w pewnym momencie boom i walka gotowa. Niewiadomo o co, pewnie o to, że Klaudia głaskała Jerrego a nie Hantusia ;P Hunter w Kaganie tylko przydusił do ziemi i nieco przytrzymywał łapami Jerrego, obeszło się bez szkód.

Ahh życie jest piękne ;P

Posted

też masz przeboje ;)

co się stało z tą debilną dogomanią? nie mam żadnych tematów. chyba ktoś chce resztę tych najwytrwalszych użytkowników stąd przegonić. to forum jest u kresu istnienia.

Posted

Są suby, w nowej zawartości. Po prawej stronie jest. Jak klikniesz to po lewej stronie masz ustawienia, klikasz "tam gdzie uczestniczyłam" czy coś takiego i czas jaki cie interesuje
:)

Posted

Są suby, w nowej zawartości. Po prawej stronie jest. Jak klikniesz to po lewej stronie masz ustawienia, klikasz "tam gdzie uczestniczyłam" czy coś takiego i czas jaki cie interesuje
:)

dzięki ale nic nie mam. nawet ten wątek wyszukuję przez google...

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 3 years later...
Posted

Weszlam tu po latach z ciekawości czy to forum nadal istnieje. Trochę trudno się tu połapać... 

Morrisek odszedł, Etnusia odeszła... Tyle tu wspomnień.....