agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 a po spacerku odpoczynek na kocyku Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 wszędzie dobrze ale na kocyku najlepiej Quote
ab-agnieszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dziwne. Lepiej mu na kocyku a nie w samochodzie? Dziwne. Agata Twoj pies przechodzi jakies zmiany. Quote
Alicja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://i29.tinypic.com/v8lg78.jpg uśmiech Sołtysa:evil_lol:;) czyli Misiek jest tego samego wzrostu co Ziutek :evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Dziwne. Lepiej mu na kocyku a nie w samochodzie? Dziwne. Agata Twoj pies przechodzi jakies zmiany. auto było za bramą;) Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Alicja'] czyli Misiek jest tego samego wzrostu co Ziutek :evil_lol::evil_lol:ale on jakoś tak drobniej wygląda niż ozzy...mi się ciągle wydaje że to taka kruszynka. Quote
agnieszka32 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Tak tak, :eviltong: Wszystkie nasze pieski to kruszynki :evil_lol: Ale faktycznie, jak tak patrzę na Lecterka i Ozzulka, to Lecter wydaje się wyższy i ..... troszkę szczuplejszy :cool3::evil_lol:. Czy one są z tej samej hodowli, skoro takie podobne do siebie? A swoją drogą, Agata to się chyba znęca nad psem :shake: - samochód zostawia przed bramą, psa (siłą pewnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) zaciąga na spacer, sadza (też siłą :diabloti:) na kocyku, zamiast zostawić Miśka w spokoju, pozwolić mu się wyspać na balkonie, w bagażniku (ew. w garażu :evil_lol:). Ładna dogomamaniaczka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cos mi sie wydaje ze powinnysmy sie zebrac i pojechac na kontrole do Agaty czy dobrze psiakiem sie zajmuje :eviltong: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 agnieszka32 napisał(a): A swoją drogą, Agata to się chyba znęca nad psem :shake: - samochód zostawia przed bramą, psa (siłą pewnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) zaciąga na spacer, sadza (też siłą :diabloti:) na kocyku, zamiast zostawić Miśka w spokoju, pozwolić mu się wyspać na balkonie, w bagażniku (ew. w garażu :evil_lol:). Ładna dogomamaniaczka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie siłą! nie siłą! na spacerek to wzięłam ze sobą wątrobowe ciasteczka, żeby nie wrócił na podwórko sam:evil_lol::evil_lol: i co chwilę musiałam go częstować. nie wszystkie ciotki wiedzą, że misio to taki typ, że śpi po 22h/dobę, chodzi zwykle po ścieżkach a jak ma możliwość to nie wychodzi na spacerze z auta:evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Cos mi sie wydaje ze powinnysmy sie zebrac i pojechac na kontrole do Agaty czy dobrze psiakiem sie zajmuje :eviltong: oj TAK! TAK! TAK!!!:multi::evil_lol: ale sobie poimprezujemy jak w końcu mnie odwiedzicie:evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Cos mi sie wydaje ze powinnysmy sie zebrac i pojechac na kontrole do Agaty czy dobrze psiakiem sie zajmuje :eviltong: Koniecznie :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W trójkę (AAA :evil_lol:) zrobimy niespodziewaną kontrolę astoholową i się na miejscu zobaczy jak bardzo (bo to, że pies jest zmuszany do zachowań niezgodnych z jego wolą i naturą, to pewne :eviltong::evil_lol::diabloti:) Lecter jest "siłowo spacerowany" przez Agatę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 to ja się nie spodziewam ;) przyjedźcie jutro do mnie na grilla...:cool3::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 dZiś lecter był jakoś dziwnie ożywiony...po raz pierwszy w życiu domagał się czegoś szczekająć:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakość fatalna-z telefonu:oops: YouTube - Wideo017 Quote
Alicja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='agaga21']ale on jakoś tak drobniej wygląda niż ozzy...mi się ciągle wydaje że to taka kruszynka.k porównałabyś Chicusia z Miśkiem to dopiero by Ci sie kruszynką wydał :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 alez on zabawne minki strzela na fotkach supcio jest :loveu: Quote
ania z poznania Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No to Lecterek nawet dzisiaj pobiegał :evil_lol:! :loveu: LECTER :loveu: HANNIBAL :loveu: OSANNA:loveu: (domowy przydomek: KOŚLAWOUCHY:evil_lol:) Agata, na wsi to nie przejdzie :diabloti::evil_lol:! Trzeba mu jakieś "swojskie" imię nadać :razz:! Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :evil_lol:rolnik sam w dolinie http://i26.tinypic.com/294gbxj.jpg :loveu::loveu: słodziak http://i25.tinypic.com/28k3nzp.jpg Quote
rufusowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ale się chłopak namęczył z turlaniem słomy :evil_lol: a tak w ogole, to dzień dobry :loveu: fajnie, że Lecterek doczekał się galerii i zobaczyliśmy te smieszne ucholki :diabloti: śliczne fotki poza tym :loveu: Quote
Recommended Posts