Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
czyli Misiek jest tego samego wzrostu co Ziutek :evil_lol::evil_lol:
ale on jakoś tak drobniej wygląda niż ozzy...mi się ciągle wydaje że to taka kruszynka.

Posted

Tak tak, :eviltong: Wszystkie nasze pieski to kruszynki :evil_lol:

Ale faktycznie, jak tak patrzę na Lecterka i Ozzulka, to Lecter wydaje się wyższy i ..... troszkę szczuplejszy :cool3::evil_lol:. Czy one są z tej samej hodowli, skoro takie podobne do siebie?

A swoją drogą, Agata to się chyba znęca nad psem :shake: - samochód zostawia przed bramą, psa (siłą pewnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) zaciąga na spacer, sadza (też siłą :diabloti:) na kocyku, zamiast zostawić Miśka w spokoju, pozwolić mu się wyspać na balkonie, w bagażniku (ew. w garażu :evil_lol:).
Ładna dogomamaniaczka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

A swoją drogą, Agata to się chyba znęca nad psem :shake: - samochód zostawia przed bramą, psa (siłą pewnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) zaciąga na spacer, sadza (też siłą :diabloti:) na kocyku, zamiast zostawić Miśka w spokoju, pozwolić mu się wyspać na balkonie, w bagażniku (ew. w garażu :evil_lol:).
Ładna dogomamaniaczka :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie siłą! nie siłą! na spacerek to wzięłam ze sobą wątrobowe ciasteczka, żeby nie wrócił na podwórko sam:evil_lol::evil_lol: i co chwilę musiałam go częstować.

nie wszystkie ciotki wiedzą, że misio to taki typ, że śpi po 22h/dobę, chodzi zwykle po ścieżkach a jak ma możliwość to nie wychodzi na spacerze z auta:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Cos mi sie wydaje ze powinnysmy sie zebrac i pojechac na kontrole do Agaty czy dobrze psiakiem sie zajmuje :eviltong:

oj TAK! TAK! TAK!!!:multi::evil_lol:
ale sobie poimprezujemy jak w końcu mnie odwiedzicie:evil_lol:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Cos mi sie wydaje ze powinnysmy sie zebrac i pojechac na kontrole do Agaty czy dobrze psiakiem sie zajmuje :eviltong:

Koniecznie :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W trójkę (AAA :evil_lol:) zrobimy niespodziewaną kontrolę astoholową i się na miejscu zobaczy jak bardzo (bo to, że pies jest zmuszany do zachowań niezgodnych z jego wolą i naturą, to pewne :eviltong::evil_lol::diabloti:) Lecter jest "siłowo spacerowany" przez Agatę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']ale on jakoś tak drobniej wygląda niż ozzy...mi się ciągle wydaje że to taka kruszynka.k

porównałabyś Chicusia z Miśkiem to dopiero by Ci sie kruszynką wydał :evil_lol:

Posted

No to Lecterek nawet dzisiaj pobiegał :evil_lol:!
:loveu: LECTER :loveu: HANNIBAL :loveu: OSANNA:loveu:
(domowy przydomek: KOŚLAWOUCHY:evil_lol:)
Agata, na wsi to nie przejdzie :diabloti::evil_lol:! Trzeba mu jakieś "swojskie" imię nadać :razz:!

Posted

ale się chłopak namęczył z turlaniem słomy :evil_lol:

a tak w ogole, to dzień dobry :loveu: fajnie, że Lecterek doczekał się galerii i zobaczyliśmy te smieszne ucholki :diabloti:

śliczne fotki poza tym :loveu: