Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']coś chyba za dużo mu doliczyłas :razz:

ja nie mierze głowy tylko w kłębie ;)
ja mierzyłam w kłębie
zawsze myślałam że on ma 51 cm ale specjalnie zmierzyłam:crazyeye:
on jest ciut wyższy od większości amstaffów ale naprawdę CIUT!

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Co tak mało tych zdjęć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Piękne, wspaniałe :loveu::loveu::loveu:

EH, NO BO STACJONARNY KOMPUTER DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJE:angryy:chyba tylko na śmietnik i jak mam w nim grzebać i szukać fotek to mnie szlag trafia.ciągle się zacina i nie słucha poleceń.trochę zdjęć znalazłam ale już nie mam siły tam szukać i wystawiać bo ciągle coś się zacina.

a lectera jutro zmierzę taką sztywną miarą na stojąco bo dziś już śpi i nie będę go budzić;)

Posted

agaga21 napisał(a):
EH, NO BO STACJONARNY KOMPUTER DO NICZEGO SIĘ NIE NADAJE:angryy:chyba tylko na śmietnik i jak mam w nim grzebać i szukać fotek to mnie szlag trafia.ciągle się zacina i nie słucha poleceń.trochę zdjęć znalazłam ale już nie mam siły tam szukać i wystawiać bo ciągle coś się zacina.

a lectera jutro zmierzę taką sztywną miarą na stojąco bo dziś już śpi i nie będę go budzić;)

Bron boze nie budz Misiaczka.:loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):

To komputer trzeba na szkolenie wysłać :mad:, chyba za nadto mu pobłażałaś, rozpuściłaś go i oto są efekty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
To komputer trzeba na szkolenie wysłać :mad:, chyba za nadto mu pobłażałaś, rozpuściłaś go i oto są efekty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zaraz wezmę młotek i rozwiążę problem:razz:

Posted

Że dopiero teraz znalazłam galerię tak pięknego psa.?! :cool1:
Ale juz wszystko nadrobione... :razz:

Tak mi sie Lecter spodobał, że na pewno będe tu stale zaglądac... Chodźbys nie wiem jak próbowała nas wypędzic. :diabloti:

Pzdr.

Posted

:mad::mad::mad::mad: i znowu z mojego koślawuszka się śmieją:mad::mad::mad::evil_lol:

Tengusia:
i jak tam mierzenie spiocha Lecterka :cool3:

było, było...zaraz pokażę:evil_lol:
ania z poznania:
O, tak, to rozwiązuje wszelkie problemy komputerowe :diabloti:!
póki co wolę nie włączać bo gdzieś się młotek zapodział;)

Justy$ka:
Że dopiero teraz znalazłam galerię tak pięknego psa.?! :cool1:
Ale juz wszystko nadrobione... :razz:

Tak mi sie Lecter spodobał, że na pewno będe tu stale zaglądac... Chodźbys nie wiem jak próbowała nas wypędzic. :diabloti:

Pzdr.
bo dopiero galeria powstała:evil_lol:;)
zapraszam serdecznie!:lol:

zaraz kilka dzisiejszych zdjęć wstawię tylko je pozmniejszam, coby znowu karniaków nie dostać;)

Posted

Przepraszam bardzo - wiem co mówię.. :diabloti:
Przez dwa dni nie znalazłam Waszej galerii...
No wstyd... Takiego ładnego psa... :roll::diabloti:

Ale nie ma tego złego - już Was znalazłam i bede zaglądac.! :loveu:

Pzdr.

Posted

jednak chyba ma ciut mniej niż myślałam:roll: wygląda na to że lecter ma między 53 a 55,5 cm ;)

pies zmierzony:evil_lol:

edit: te owłosione nogi z tyłu to nie moje!:shake::shake::evil_lol: