Jump to content
Dogomania

Lecter(*) Etna-PIGbullka,Morris-CaneCundel,Lucynka-szczurzynka,Kruszynka-burbulinka

Recommended Posts

Posted

Własnie wjechalismy do pl, dzieki paoii za wrzucenie zdjęć, bo ja nie dam rady. Radość z wyjazdu przeslonila mi smutna wiadomosc i trudno bylo mi się cieszyć, gdy moj przyjaciel przezywal kiepski czas...
Ale mala jest boska. Calą droge super grzeczna. Jezu, jak ona przypomina mi Lectera gdy był maly!
Potem napisze wiecej. Jesli komus by sie chcialo skopiowac z fejsa reszte fot, to bylo by fajnie.

Posted

agaga21 napisał(a):
Własnie wjechalismy do pl, dzieki paoii za wrzucenie zdjęć, bo ja nie dam rady. Radość z wyjazdu przeslonila mi smutna wiadomosc i trudno bylo mi się cieszyć, gdy moj przyjaciel przezywal kiepski czas...
Ale mala jest boska. Calą droge super grzeczna. Jezu, jak ona przypomina mi Lectera gdy był maly!
Potem napisze wiecej. Jesli komus by sie chcialo skopiowac z fejsa reszte fot, to bylo by fajnie.

Z Tobą selfie też? :D

Posted (edited)

jesteśmy w domu od 21. mała zestresowana ale stado ją przyjęło. musimy odpocząć, ona po 11 godzinach jazdy a ja po 24.

Edited by agaga21
Posted

całą noc przespała w klatce, rano wyszła na siusiu i 4 kupy :-o choć wczoraj jadła bardzo mało. jeszcze lekko niepewna ale nie bojaźliwa, bardzo kontaktowa zarówno w stosunku do ludzi jak i zwierząt. nie nachalna i bardzo delikatna. jak na razie to taka myślicielka. siada i marszczy to swoje czółko:loveu:

Posted

nie moge edytować, bo mi się coś tu zacina. kamil myślał, że to piesek znajomych, którzy ze mną przyjechali. bardzo się ucieszył ale na spokojnie, chyba nie dowierzał ;) nie zdążyłam nagrać, bo jak przyjechaliśmy, to wyszedł przed dom, zanim się naszykowałam.