Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Zofija, szukalam ale sie nie doszukalam jakiegos tekstu do ogloszen. Wystawilabym allegro i pare innych ogloszen.
Czy kontaktowalas sie z OWP?? Wiedza o suni?

Kto to jest OWP? Tekst do Soni wysłałam na prywatnego maila tej osobie chyba - Cajcus. Mogę Ci przesłać na maila

Posted

Emigrantka napisał(a):
Zofija, dopisz prosze na 1 stronie, chyba przegapilas?

Na kolorowo moze te deklaracje zeby bylo berdziej widac?

dzieki..

Sonieczka, witaj z rana laluniu...

wstawiłam. Nie wiem jak się na nowej dogo podkreśla, zmienia kolory. Jak edytuje post to nie widzę tam takiej funkcji

Posted

[quote name='Zofija']Kto to jest OWP? Tekst do Soni wysłałam na prywatnego maila tej osobie chyba - Cajcus. Mogę Ci przesłać na maila

OWP- owczarki w potrzebie, sunia owczarkowata wiec mysle mozemy poprosic o jakies wsparcie. Pozwole sobie napisac do kogos kto sie specjalizuje w pomocy ON.
Moj mail: adopcjecc@ymail.com , czekam na tekst do ogloszen i bede systematycznie wrzucac na rozne portale.

Posted

Emigrantka napisał(a):
A nie, przy edycji nie ma przycisku "opcje zaawansowane" ale na gorze nad okienkiem gdzie piszesz masz kolory itd...

no właśnie nie mam tego- na starej dogo miałam.

Posted

furciaczek napisał(a):
Zofija klikasz w edytuj post, i tam wszystko jest u gory nad polem w ktorym sie tekst wpisuje ;)

właśnie tego nie mam. Na starej dogo było na tej nie mam

Posted

[quote name='furciaczek']OWP- owczarki w potrzebie, sunia owczarkowata wiec mysle mozemy poprosic o jakies wsparcie. Pozwole sobie napisac do kogos kto sie specjalizuje w pomocy ON.
Moj mail: adopcjecc@ymail.com , czekam na tekst do ogloszen i bede systematycznie wrzucac na rozne portale.
ja się z nimi nie kontaktowałam, ale ktoś z wątku chyba tak, ale napisz jak możesz

Posted

Furciaczek... loooooooboszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, spalas cokolwiek?

Ja na 2 kawie i 7 fajce......

Sonia BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOO dziekuje

BUZKA dla Ciebie

(jak sie czujesz? wsiadaj w autobus i chodz na kawe/papierosa)

Posted

[quote name='furciaczek']Ok gotowe, w 5 chyba nie dalo rady bo cos sie zwiesilo ale jutro nadrobie.

1. www.bono-polska.pl
2. www.ojej.pl
3. www.pajeczyna.pl
4. www.pineska.pl
5. www.animalia.pl
6. www.wegetarianie.pl
7. www.gielda.bai.pl
8. www.gumtree.pl
9. www.petworld.pl
10. www.vetmozga.com
11. www.autogielda.pl
12. www.ogloszenia.yellowpages.pl
13. www.se.com.pl
14.www.adopcjapsa.pl
15. www.emetro.pl
16. www.pupile.com
17. www.rozglos.net
18. www.anonseogloszenia.pl
19. www.najpewniej.pl
20. www.mammisia.pl
21. www.petsy.pl
22. www.vendito.pl
23. www.e-zwierzak.pl
24. www.twoje-ogloszenia.pl
25. www.morusek.pl
26. www.adpedia.pl
27. www.ogloszenia.aleokazja.pl
28. www.olx.pl
29. www.szybko-sprzedam.pl
30. www.sprzedasz.pl
31. www.tablica.com
32. www.pchlitarg.info.pl
33. www.ogloszenia.infoweb.pl
34. www.neeon.pl
36. www.psiegrane-marzenia.pl (dla psich staruszków)
37. www.oddamzadarmo.eu
38. www.tlenek.pl
39. www.top-ogloszenia.com

Jesteś NIESAMOWITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO PRZY TAKIM TĘPIE TO SONKA SZYBKO ZNAJDZIE DOMEK. TAKIE CIOCIE:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Za tydzien, dwa bedzie trzeba odnowic bo pewnie pospadaja gdzies daleko. Naturalnie sie tym zajme ;) Oby byly jakies efekty tych ogloszen.

Jest jakies zainteresowanie sunia na allegro?
Moze lepiej zeby pierw trafila na jakis chociaz DT, bo szczerze mowiac sunia nie wyglada za dobrze....:shake:
Wyglada na chorego psiaka....

Posted

Arktyka, niestety sunia nie prezentuje sie najlepiej ale znalezienie DT jest strasznie ciezkie, ogloszenia nie zaszkodza napewno a moze akurat jakas dobra dusza zdecyduje sie pomoc psinie.
Zainteresowanie podejzewam bedzie marne ale ja nigdy nie trace nadzieji ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
Za tydzien, dwa bedzie trzeba odnowic bo pewnie pospadaja gdzies daleko. Naturalnie sie tym zajme ;) Oby byly jakies efekty tych ogloszen.

Ale dawałaś na ogłoszeniach te jej nowsze zdjęcia, czy te z 1 strony???? Ona na tych nowszych prezentuje się o niebo lepiej

Posted

furciaczek napisał(a):
Arktyka, niestety sunia nie prezentuje sie najlepiej ale znalezienie DT jest strasznie ciezkie, ogloszenia nie zaszkodza napewno a moze akurat jakas dobra dusza zdecyduje sie pomoc psinie.
Zainteresowanie podejzewam bedzie marne ale ja nigdy nie trace nadzieji ;)

Przy takiej ilości opgłoszeń prędzej, czy później znajdzie się właściciel. Moim zdaniem ogłoszenia to podstawa. Wszystkie psy, które udało mi sie wyadoptowac to w 90% dzięki duuużej ilości ogłoszeń no i dpobrze jak pies jest na tymczasie lub w hoteliku, bo wtedy można dużo więcej o nim powiedzieć- jak chodzi na smyczy (czy w ogóle chodzi), jaki jest do dzieci, do innych psów, kotów. To są dla przyszłych włascicieli bardzo istotne informacje.