Wessi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 http://tablica.pl/oferta/pies-lusia-szuka-wspanialego-domu-IDAqOR.html NIE UMIEM ZROBIC NOWEGO POSTU Z NIA;// Quote
Cantadorra Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Wessi']http://tablica.pl/oferta/pies-lusia-szuka-wspanialego-domu-IDAqOR.html NIE UMIEM ZROBIC NOWEGO POSTU Z NIA;// Załóż jej Wessi wątek. Wchodzisz na forum-psy do adopcji/znalezione i u góry po lewej z + masz opcje: Napisz nowy temat, czy coś takiego. Quote
Cantadorra Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wessi, jak zrobisz to, to podeślij tutaj ten wątek i napiszę ci jak go rozreklamować na innych wątkach. Quote
Redpit Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wyrzucają, przedświąteczne porządki - co się dziwić - jak dziś w informacjach podali, że oddają rodziców do szpitali, by mieć na Święta spokój. Powoli robię się jak Grinch i coraz mniej je lubię :(. Podobnie z Naszą tradycją i pozostawionym nakryciem - ale potwierdziło się powtarzane przeze mnie stwierdzenie - jaki kto dla zwierząt - taki i dla ludzi. Przyjęli na Wigilię - posiadający psiaka i jak zauważyła córka - i kota :) Koniec miesiąca (zresztą ostatnio cały czas ze względu na zmiany w pracy) i Święta - to niestety złodziej czasu. U Sońki OK, ma być bezopadowo - więc coś spróbuję Świątecznie umieścić :) Quote
Wessi Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219917-Sonia%28Lusia%29-potrzebuje-wspania%C5%82ego-domu-sta%C5%82ego-i-tymczasowego-%28ma%C5%82o-czasu%29-pomocy?p=18259077#post18259077 Quote
Redpit Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam spokoju, radości, a przede wszystkim zdrowia i sił do dalszych działań :) Wszystkim osobom walczącym o dobro zwierzaków, wolontariuszom i miłośnikom - wytrwałości i determinacji. Piotr z rodziną i resztą stworków :) (ps. niestety pogoda "pod psem ;)" - więc na razie taka fota :( ) Quote
Cantadorra Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Kapitalne zdjęcie :) Wszystkim życzę wszystkiego naj, naj, naj i wszystkim zwierzaczkom życzę tego, aby mentalność ludzi się zmieniła. Wesołych Świąt mimo deszczu :) Quote
ossa98 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dołączam się do życzeń! oby te Święta były czasem zadumy i refleksji także dla tych, którzy na co dzień nie przejmują się losem zwierząt! Quote
asl Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Doliczam do skarbonki Sonii 20 zł od Israel (data wpływu 2 styczna br.) oraz stałą za styczeń Ossy89 - 10 zł (data wpływu 4 stycznia). Bardzo dziękuję za obie wpłaty :) :) :) Quote
ossa98 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Soniu, jak mijają dni Nowego Roku? Podoba CI się ta zima bez śniegu? Quote
Redpit Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 ;) nie wiem czy bez śniegu się podoba - na pewno podoba się bez mrozu ;) - tylko ten deszcz... jak rok będzie znów taki jak 2011 :( Quote
Zofija Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Redpit napisał(a):;) nie wiem czy bez śniegu się podoba - na pewno podoba się bez mrozu ;) - tylko ten deszcz... jak rok będzie znów taki jak 2011 :( żeby tylko nie był, albo przynajmniej nie był gorszy.. Quote
ossa98 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Bądźmy dobrej myśli. Wierzmy w potęgę podświadomości i powtarzajmy sobie jak mantrę - będzie dobrze. A będzie. Quote
Redpit Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dziś nie padało :) ale pogoda... chyba mrozik byłby lepszy. Niestety część czasu dnia poszła na zakopywanie 3 jam w kojcu Sary (lubi kopać i 2 dni spędziła w domu - co chyba dla niej jest katorgą... hmmm). Podkopy były jak prawie w kopalni - dwa w stronę ogrodzenia - tył, i jeden na stronę Sonii. Chciała się zapoznać czy co ?:) Czekam już tylko wiosny, by usprawnić kojce - oprócz kostki dołożę oświetlenie i ogólnie, żeby wyglądało ładnie i było funkcjonalnie. Ossa - trzeba wierzyć... i marzyć - a dużo się spełnia :) - ale 2 lata i tak mam do tyłu :( przez te deszcze. Quote
asl Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 Dopisuję 10,00 zł dla Soni od Moniki S :) Dziękuję bardzo :) Quote
Cantadorra Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Redpit, nie narzekaj...... Nie trzeba odśnieżać, jest dużo więcej miejsc parkingowych, bo nie ma zasp, nie ślizgamy się na ulicach, nie spalimy sobie sprzęgła wyjeżdżając z kupy śniegu, śnieżek nie będzie się topił i nie zrobi bajora, nie odmrozimy sobie nosów i palców u rąk i nie oglądamy żółtych plam i kup po czworonogach, które idealnie widać na białym śniegu :) nie myjemy psich łapek z soli i nie martwimy się, co ta sól zrobi z podwoziem auta :) Ja tam widzę same zalety. Jak spadnie śnieg, to zaserwuję zalety zimy :) Także nosy do góry i widzimy co najlepsze :) Sońka, powiedz swojemu Panu, żeby się uśmiechnął do deszczu :) i temperatury +5 :) Quote
asl Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 W dniu dzisiejszym przelałam Redpitowi dla Soni 100,00 zł. Quote
Redpit Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Cantadorra masz całkowitą rację - pisałem o mroziku - śniegu nienawidzę podobnie jak i deszczu (z tych opisanych przez Ciebie powodów). Deszcz OK, ale nie non-stop - właśnie przez te wieczne ostatnio opady mam tyły jak diabli ;) Co wolne - to deszcz... raz nawet w sobotę wziąłem sobie WŻ i co - deszcz... Wrrrrrr ;) Wiosna powoli się zbliża, słoneczko jak dziś - to i humor zaraz lepszy. Dziś sobie pobiegały na zmianę - więc w końcu można obfocić Sońkę, za to niestety Sonia jest dobrą uczennicą Sary. Po ostatnim zakopywaniu nor w kojcu, po 2 dniach znów. Dziś zasypane, ale też przyłapałem jak Sonia z 2 strony u siebie zaczęła wykopaliska w stronę Sary :(. Na szczęście nie jest jeszcze tak dobra - więc mało wykopała. Teraz tylko czekam na wiosnę - będzie kostka (na niej częściowo drewniane podesty i reszta piasku - ale z kratkami z plastiku, by nie kopały). Teraz foty z dziś: Quote
Redpit Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Mimo, że miała świeżą wodę - śnieg smaczniejszy (pewnie zasmakował za czasów błąkania...): Quote
bela51 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dziekujemy za zdjecia naszej Pięknej !:lol: Chyba futrzaki lubią śnieg, w przeciwieństwe do tych krótkowlosych. Sonia wygląda na zadowoloną z takiej aury.:lol: Quote
Redpit Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 asl napisał(a):W dniu dzisiejszym przelałam Redpitowi dla Soni 100,00 zł. są od wczoraj... Quote
ossa98 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 No, i się w końcu doczekaliśmy białego puchu. Sońka widać, że zadowolona. Mój Guaro też. Bryka na śniegu jak szalony. Ech, zazdroszczę mu czasami entuzjazmu...bo zima w mieście to katorga. Quote
Recommended Posts