Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na moje konto wpłynął przekaz pieniężny od Katarzyny S. z Katowic. Nadany na poczcie. Wpłynął 29.09 w wysokości 10,00 zł. Nie ma tytułu przelewu, który by wskazywał, o którego psiaka chodzi. Jeśli o Sonię, to prosiłabym aby mi dać znać, bo w rachubę wchodzą jeszcze inne 4 pieski.

Posted

Dopisuję Sonii deklaracje, które spłynęły : od Ossy98 - 10,00 zł oraz od Beli51 - również 10,00 zł

Bardzo dziękuję :)

Posted

Jak to jest z tą Sonią? Sonia potrzebuje pieniążków-stałych deklaracji, czy nie? Bo ja trochę tego nie rozumiem, jak to się dzieje, że ona ma taką nadwyżkę.

Posted

[quote name='ossa98']Jak to jest z tą Sonią? Sonia potrzebuje pieniążków-stałych deklaracji, czy nie? Bo ja trochę tego nie rozumiem, jak to się dzieje, że ona ma taką nadwyżkę.[/QUOTE]
Już tłumaczę. Sonia jest u Redpita za karmę i weta. Zakupiliśmy więcej karmy więc do końca listopada jest zabezpieczona i nie trzeba. Jak z wetem-nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebna pomoc. A aktualnie jest na Soni koncie ponad 500zł, które mozna rozdysponować

Posted

Wróciły też pieniądze przeznaczone na piesa od beli-odszedł za TM.

Stałe wpłaty:

20,00 zł (18.08.2011) wpłata od Lazy

20,00 zł od Israel (1.09.11)
10,00 zł Ossa98 (30.08.11r.)
10,00 zł Bela51 za sierpień (09.09.11r.)
20,00 zł (14.09.2011) wpłata od Lazy
10,00 zł (14.09.2011) wpłata od Moniki S.
-

Posted

[quote name='Zofija']Nie wiem, myślę, ze część z Was moze swoje wpłąty przenieś na inne psiury. Jakby chociaż ze 3 deklaracje zostały na wszelki wypadek no i na karmę:)[/QUOTE]
Moze tez mogłabym przeniesc swoją deklaracje dla Kronosa, ( Sonieczka , mysle , ze mi wybaczy? ). Choc 3 deklaracje, to chyba za mało, aby zostały. Mysle, ze powinno zostac na pewno na worek karmy miesiecznie. Niech lepiej Redpit sie wypowie.

Posted

[quote name='bela51']Moze tez mogłabym przeniesc swoją deklaracje dla Kronosa, ( Sonieczka , mysle , ze mi wybaczy? ). Choc 3 deklaracje, to chyba za mało, aby zostały. Mysle, ze powinno zostac na pewno na worek karmy miesiecznie. Niech lepiej Redpit sie wypowie.[/QUOTE]

ja myślę, ze mogłabyś

Posted

[quote name='ossa98']A jak będziemy potrzebowały pieniędzy na weta dla Sońki, starczy nam?[/QUOTE]

Dlatego chciałabym, zeby ze 3 deklaracje zostały. I zostawić z tych 500 coś z jakieś 100zł-na wypadek choroby. Ja myślę, ze to wystarczy, ze sobie poradzimy. Na pewno musi być na karmę. Jak by nie daj coś. to będzie się zbierać.

Posted

Przepraszam - mało tu bywałem. Sonii worek starcza na ok. miesiąc. Różnie je - pisałem, że była dość chuda, ale już wraca do normy. To musiał być ten zabieg i może ta skóra. Od tamtego czasu jak ktoś jest w domu, to ma uzupełniane jedzonko, więc ma przeważnie w misce non stop. Czasem rano nic nie ma, czasem połowa jest wieczorem... W tej chwili na pewno Kronos bardziej potrzebuje niż Sonia. Karmę musi mieć dla psów wrażliwych - typu Lamb&Rice - jak zmieniłem wylizywała się.

Posted

[quote name='Zofija']czyli ja bym poprosiła 100zł dla Kajtusia-piesek z mojego banerka i beli Kron9osa-200zł
Czy ktoś ma jeszcze jakiegoś psa w pilnej potrzebie???[/QUOTE]

Zosiu napisałam @ ale może tutaj też się upewnię czy pieniądze dla Kajtka mam wysłać na Fundację Lepszy Świat?

Belu na którymś bazarku też zostawiłam post (bo skrzyneczkę masz zapchana) z prośbą o podanie nr konta celem przesłania tych dwóch stówek dla Kronosa.

Posted

To konto dla Maciusia (z dopiskiem "DLA MACIUSIA"):

Komitet Pomocy dla Zwierząt

Bank Śląski S.A. O/Tychy
skrytka pocztowa 79
43-100 Tychy
69 1050 1399 1000 0090 7715 1463

Dziękuję i pozdrawiam

Posted

israel napisał(a):
To konto dla Maciusia (z dopiskiem "DLA MACIUSIA"):

Komitet Pomocy dla Zwierząt