Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co Wy na to, zeby póki co dla Beli51 pieska przelać 150zł, a na mojego Kajtusia 80zł, a z resztą poczeakmy na Israel? Może tak być? Jak tak, to belu prześlij mi i asl konto na pw.

Posted

Zofija napisał(a):
Co Wy na to, zeby póki co dla Beli51 pieska przelać 150zł, a na mojego Kajtusia 80zł, a z resztą poczeakmy na Israel? Może tak być? Jak tak, to belu prześlij mi i asl konto na pw.

Zosiu, super, dziekuje. Ja zaraz dowiem sie jakie jest konto dla tego biedaka ONka z przepuklina.

Posted

bela51 napisał(a):
zosiu, super, dziekuje. Ja zaraz dowiem sie jakie jest konto dla tego biedaka onka z przepuklina.

belu wiesz już jakie konto? Mozemy tak zrobić jak napisałam??

Posted

Dziewczyny jakby już było ustalone ile mam przelać z pieniędzy Sonii na danego pieska, to proszę informację z nr konta na ans11@o2.pl aby mi to nie uciekło.
Chyba, że będzie to po 23. września, to nie ma problemu. Tutaj też wtedy będę już normalnie

Posted

Przepraszam, że tak późno ale dopiero dzisiaj odczytałem wiadomość.
Obydwa wybory bardzo dobre, gdyby jednak jeszcze coś zostało do podziału to prosiłbym o uwzględnienie Hugo.

Posted

israel napisał(a):
Przepraszam, że tak późno ale dopiero dzisiaj odczytałem wiadomość.
Obydwa wybory bardzo dobre, gdyby jednak jeszcze coś zostało do podziału to prosiłbym o uwzględnienie Hugo.

Oczywiście, ze zostało, czekałam na Ciebie. Podeślij mi konto na pw + wątek-dziękuję

Posted

Zofija napisał(a):
Aniu, jeszcze trzeba odjąć pieniązki, które poszły na pieska Hugo:)

Zosiu, już odejmuję. Na wątku Hugo napisałam prośbę o potwierdzenie tutaj, jak pieniądze dojdą. Prawdopodobnie jutro.

Link Hugo tutaj gdyby ktoś chciał zajrzeć:
http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-HUGO-PROSI-O-GROSIK!/page14

Oczywiście gdyby ktoś miał potrzebę, to prześlę w pdf dowód przelewu na @

Posted

asl napisał(a):
Zosiu, już odejmuję. Na wątku Hugo napisałam prośbę o potwierdzenie tutaj, jak pieniądze dojdą. Prawdopodobnie jutro.

Link Hugo tutaj gdyby ktoś chciał zajrzeć:
http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-HUGO-PROSI-O-GROSIK!/page14

Oczywiście gdyby ktoś miał potrzebę, to prześlę w pdf dowód przelewu na @

Hugo, na ktorego asl przeleła 150 zł, zostal dzisiaj uspiony.:-( Nie moge nawet pisac. :-( Tak wyglada leczenie psów w schronie.
Zadecydujcie, na jakiego psa ma byc zrobiony zwrot tej kwoty.Ja nie mam zadnych propozycji:-(

Posted

Zosiu, prosiłaś abym dała znać jak przyjdzie zwrot tych 150,00 zł. Dziś wpłynęły na moje konto. Dopisać z powrotem Sonii czy wstrzymać się do czasu decyzji na którego psa pójdą pieniądze?

Posted

asl napisał(a):
Zosiu, prosiłaś abym dała znać jak przyjdzie zwrot tych 150,00 zł. Dziś wpłynęły na moje konto. Dopisać z powrotem Sonii czy wstrzymać się do czasu decyzji na którego psa pójdą pieniądze?

Czy mogę te pieniążki przelać dla Olina???

Posted

U Sońki OK - futerko się przestało sypać :) i po tych zastrzykach nawet jakby fajniejsze. W niedzielę była ładniutka pogoda (latem tak nie było) i chcieliśmy Sonię wziąść nad morze - niech Góralica zobaczy. Zajrzałem do szafy i niestety muszę się przyznać, że dałem ciała... otwieram książeczkę i Zonk :( - musiała zostać. Pojutrze jadę z nią - zaszczepić i mam nadzieję, że to nie ta ostatnia niedziela :) - i jeszcze skoczymy pokazać morze ;)

Posted

[quote name='Zofija']Czy mogę te pieniążki przelać dla Olina???[/QUOTE]

Zosiu, to jak? Przelewać :) Nikt się nie sprzeciwił, to chyba jest zgoda?