Zofija Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 bela51 napisał(a):Israel, to chłopak.:lol: kurcze, to przez to, ze na dogo jest zdecydowanie więcej kobiet Quote
ossa98 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Witam po urlopie. Ja zdaje się na decyzję Zofiji. Wierzę, że pieniądze trafią do najbardziej potrzebującego psiaka. Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Co Wy na to, zeby póki co dla Beli51 pieska przelać 150zł, a na mojego Kajtusia 80zł, a z resztą poczeakmy na Israel? Może tak być? Jak tak, to belu prześlij mi i asl konto na pw. Quote
Zofija Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 A Kajtuś to piesek z mojego banerka:) Quote
bela51 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zofija napisał(a):Co Wy na to, zeby póki co dla Beli51 pieska przelać 150zł, a na mojego Kajtusia 80zł, a z resztą poczeakmy na Israel? Może tak być? Jak tak, to belu prześlij mi i asl konto na pw. Zosiu, super, dziekuje. Ja zaraz dowiem sie jakie jest konto dla tego biedaka ONka z przepuklina. Quote
Zofija Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 bela51 napisał(a):zosiu, super, dziekuje. Ja zaraz dowiem sie jakie jest konto dla tego biedaka onka z przepuklina. belu wiesz już jakie konto? Mozemy tak zrobić jak napisałam?? Quote
asl Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Dziewczyny jakby już było ustalone ile mam przelać z pieniędzy Sonii na danego pieska, to proszę informację z nr konta na ans11@o2.pl aby mi to nie uciekło. Chyba, że będzie to po 23. września, to nie ma problemu. Tutaj też wtedy będę już normalnie Quote
asl Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 80,00 zł dopisuję Kajtusiowi z pieniążków Sonii. Quote
israel Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Przepraszam, że tak późno ale dopiero dzisiaj odczytałem wiadomość. Obydwa wybory bardzo dobre, gdyby jednak jeszcze coś zostało do podziału to prosiłbym o uwzględnienie Hugo. Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 israel napisał(a):Przepraszam, że tak późno ale dopiero dzisiaj odczytałem wiadomość. Obydwa wybory bardzo dobre, gdyby jednak jeszcze coś zostało do podziału to prosiłbym o uwzględnienie Hugo. Oczywiście, ze zostało, czekałam na Ciebie. Podeślij mi konto na pw + wątek-dziękuję Quote
bela51 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Hugo - to własnie ONek po operacji przepukliny, ten ktorego ja Ci podesłałam. Mam nadzieje, ze to własnie Jego mial na mysli Israel. ( ? ) Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Aniu, jeszcze trzeba odjąć pieniązki, które poszły na pieska Hugo:) Quote
asl Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Zofija napisał(a):Aniu, jeszcze trzeba odjąć pieniązki, które poszły na pieska Hugo:) Zosiu, już odejmuję. Na wątku Hugo napisałam prośbę o potwierdzenie tutaj, jak pieniądze dojdą. Prawdopodobnie jutro. Link Hugo tutaj gdyby ktoś chciał zajrzeć: http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-HUGO-PROSI-O-GROSIK!/page14 Oczywiście gdyby ktoś miał potrzebę, to prześlę w pdf dowód przelewu na @ Quote
asl Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Dopisałam też 10 zł od Krystyny MM. Dziękuję bardzo :) Quote
bela51 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 asl napisał(a):Zosiu, już odejmuję. Na wątku Hugo napisałam prośbę o potwierdzenie tutaj, jak pieniądze dojdą. Prawdopodobnie jutro. Link Hugo tutaj gdyby ktoś chciał zajrzeć: http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-HUGO-PROSI-O-GROSIK!/page14 Oczywiście gdyby ktoś miał potrzebę, to prześlę w pdf dowód przelewu na @ Hugo, na ktorego asl przeleła 150 zł, zostal dzisiaj uspiony.:-( Nie moge nawet pisac. :-( Tak wyglada leczenie psów w schronie. Zadecydujcie, na jakiego psa ma byc zrobiony zwrot tej kwoty.Ja nie mam zadnych propozycji:-( Quote
Zofija Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja bym poprosiła o jeszcze troszkę pieniążków dla Kajtusia - bo za jego leczenie zapłaciliśmy juz prawie 800zł:(, ale część. Czekam na Wasze propozycje! Quote
Zofija Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 I mam jeszcze Olina -piękny owczarek, którego nikt nie chce bo musi być na lekach do końca życia: http://www.dogomania.pl/threads/186923-Olin-ofiaraPOWODZI-już-w-HOTELIKU-DŁUG-I-BRAK-SKŁADEK! Quote
Zofija Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Oczywiście jeżeli macie inne propozycje to ja nie nalegam Quote
bela51 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja przychylam sie do propozycji Zofiji. Quote
asl Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Zosiu, prosiłaś abym dała znać jak przyjdzie zwrot tych 150,00 zł. Dziś wpłynęły na moje konto. Dopisać z powrotem Sonii czy wstrzymać się do czasu decyzji na którego psa pójdą pieniądze? Quote
Zofija Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 asl napisał(a):Zosiu, prosiłaś abym dała znać jak przyjdzie zwrot tych 150,00 zł. Dziś wpłynęły na moje konto. Dopisać z powrotem Sonii czy wstrzymać się do czasu decyzji na którego psa pójdą pieniądze? Czy mogę te pieniążki przelać dla Olina??? Quote
Zofija Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Znowu miałam telefon bo taki piękny, ale jak usłyszeli , ze na lekach do końca życia - to my dziękujemy i tak od roku.... Quote
Redpit Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 U Sońki OK - futerko się przestało sypać :) i po tych zastrzykach nawet jakby fajniejsze. W niedzielę była ładniutka pogoda (latem tak nie było) i chcieliśmy Sonię wziąść nad morze - niech Góralica zobaczy. Zajrzałem do szafy i niestety muszę się przyznać, że dałem ciała... otwieram książeczkę i Zonk :( - musiała zostać. Pojutrze jadę z nią - zaszczepić i mam nadzieję, że to nie ta ostatnia niedziela :) - i jeszcze skoczymy pokazać morze ;) Quote
bela51 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 W najblizsza niedziele ma byc ( podobno ) jeszcze pogodnie. Ale chyba juz nie tak ciepło. Najwyzej Sonie ominą kapiele w morzu. Quote
asl Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Zofija']Czy mogę te pieniążki przelać dla Olina???[/QUOTE] Zosiu, to jak? Przelewać :) Nikt się nie sprzeciwił, to chyba jest zgoda? Quote
Recommended Posts