Redpit Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 z tego co wiem - w sumie tylko z wątku - to nie. Teraz raczej to już bez sensu... (podobnie jak z moją Sarą). Nie jestem przeciwniekiem - a nawet popieram - ale po wielu wypadkach, które były opisywane chociażby tu - ja się tego u tych co moje - nie podejmę. Wolę pilnować niż ... :( Dziś wichura a jutro ma być już ładnie - więc mam nadzieję na sesyjkę :) Quote
Redpit Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wczoraj zrobione - było ładnie - dziś już :(... Quote
bela51 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie dlatego pisałam o sterylce, aby doradzac zrobienie jej u starszej suni. Bron Boze ! Tylko rozwazalam pod kątem większego zagrozenia nowotworem. Takie suczki trzeba bardziej obserwowac. Na zdjeciach sliczna - jak zawsze. Nie widac, aby schudła. Quote
Redpit Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Do zachudzonych jej daleko, ale jednak schudła - widać po bokach, szczególnie z góry - ale wrócił jej apetyt i jakby zaczynała przybierać. Może to po tym zabiegu i teraz przy tej skórze. Człowiek też chory nie zawsze chce jeść :) Co do sterylki - wiem o co chodziło :) - a wet właśnie kazał obserwować i jakby nagle coś się powiększało - to wtedy trzeba koniecznie. Filmik z 21.08.: [video=youtube;VCDjBIciplg]http://www.youtube.com/watch?v=VCDjBIciplg[/video] Quote
bela51 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Fajny filmik. :lol: Ślicznota nasza kochana.:loveu: Quote
ossa98 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 No, prawdziwa ślicznota. Oby i inni dostrzegli jej urodę. Czy my ją w ogóle ogłaszamy? Chyba, juz o to pytałam, ale nie wiem jaka była odpowiedź. Quote
Cantadorra Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Wiesz ossa, ja nie wiem czy jest sens ją ogłaszać. Ale to zależy od Redpita i jego możliwości. Nie wiem, czy chciałby ją oddawać, gdyby się jakiś dom znalazł. Ale to już Redpit musi się wypowiedzieć, co sądzi na ten temat. Quote
Zofija Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ossa98 napisał(a):No, prawdziwa ślicznota. Oby i inni dostrzegli jej urodę. Czy my ją w ogóle ogłaszamy? Chyba, juz o to pytałam, ale nie wiem jaka była odpowiedź. Ogłaszamy, ogłaszamy, ale jak na razie dzwonią jacyś dziwni ludzie, którym jak mówię o wizycie przed i poadopcyjnej to już nie oddzwaniają Quote
malizna78 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Cóż za przemiana!! Sonia z pierwszej strony i Sonia z filmiku wyglądają jak dwa różne psy;) Jest naprawdę piękna i zadbana. Gratuluję i nie dziwię się dylematom o oddaniu;) Quote
malizna78 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Coś tu cichutko, więc przypomnę Sonie wszystkim na dobranoc:) Quote
asl Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Od Israel :) oraz od Ossy98 wpłynęło łącznie 30 zł. Dopisuję i dziękuję bardzo :) Quote
asl Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 10,00 zł dopisuję dla Soni od Beli51 :) Dziękuję (data wpływu 9 września) Quote
Redpit Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dzisiaj do wieczora było ładnie, więc spacerek do lasu (teraz burza i lało :( ) - dla Sonii jednak troszkę to za dużo. Wracała zmęczona do czasu, gdy zobaczyła na polu krówki :). Od razu zapomniała o zmęczeniu i pewnie, gdyby nie smycz to chciała ją zaatakować :) Fotki poniżej. Mimo, że taka zadziora, to ma stracha burzy i przy dawaniu jedzonka tylko na chwilkę wyszła z budy. Sara zresztą to samo - takie duże, a strach ;) w drodze do lasku: w lesie: i spotkanie z "większą" : jak ją zobaczyła. siła wzroku: sezon plażowy się skończył (można z psiakami pospacerować), więc w jakiś ładny dzień pokażemy Sonii morze - niech sobie góralica obejrzy - a co ;) Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Słuchajcie Sonia ma trochę pieniążków, które "leżą" na koncie. Na razie jest zabezpieczona do końca roku z karmą. Coś trzeba zostawić gdyby zachorowałą złośnica, ale resztę -jak zaproponował Redpit rozłożyć na inne pieski. Dlatego moje pytanie do wpłacających- czy macie jakieś piesy? Ja mam Kajtusia i jeżeli na niego mogłąbym coś prosić to byłoby super. Tutaj jest wątek: http://www.dogomania.pl/threads/204070-KAJTUŚ-malutk-i-zaniedbany-bez-oka-piesek-z-pijackiej-meliny-POTRZEBUJE-POMOCY! Quote
bela51 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Zosiu, a moze tez choc pare groszy dla tego biedaka ? Chca go uspic, jesli nie znajdzie dt po operacji. http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-ZBIERAMY-DEKLARACJE! Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='bela51']Zosiu, a moze tez choc pare groszy dla tego biedaka ? Chca go uspic, jesli nie znajdzie dt po operacji. http://www.dogomania.pl/threads/214340-Potrzebne-DT!!!-psu-grozi-u%C5%9Bpienie!!!-ZBIERAMY-DEKLARACJE! Ja się do Was dostosuje. Czekam tylko na resztę wpłacających Quote
LAZY Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja głosuję na tego biedaka od bela51. Co do tego ile to zdaję się już na Was. Przyznam szczerze, ze jak odebrałam PW to sie przestraszyłam ze Soni coś złego się stało i dlatego trzeba rozdysponować jej fundusze. Odwiedzam ją regularnie, tylko nie piszę, ale jakos się wystraszyłam. Na szczęscie dziewczyna wygląda i ma się świetnie! Quote
Zofija Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ja dla Kajtusia chciałam tylko część:) Quote
bela51 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Zofija napisał(a):Ja dla Kajtusia chciałam tylko część:) My tez tylko częsc dla tego Onka.:lol: Monika S. ( moja osobista corka) tez głosuje tak jak ja. Quote
asl Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 A ja dopisuję 10,00 zł od Moniki S. i 20,00 od Lazy. Dziękuję. Quote
Zofija Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Brakuje israel , z eby podjać decyzję. Wysłalam jej pw 3 dni temu. To co robimy? Quote
bela51 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zofija napisał(a):Brakuje israel , z eby podjać decyzję. Wysłalam jej pw 3 dni temu. To co robimy? Israel, to chłopak.:lol: Quote
Recommended Posts