Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z tego co wiem - w sumie tylko z wątku - to nie. Teraz raczej to już bez sensu... (podobnie jak z moją Sarą). Nie jestem przeciwniekiem - a nawet popieram - ale po wielu wypadkach, które były opisywane chociażby tu - ja się tego u tych co moje - nie podejmę. Wolę pilnować niż ... :( Dziś wichura a jutro ma być już ładnie - więc mam nadzieję na sesyjkę :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dlatego pisałam o sterylce, aby doradzac zrobienie jej u starszej suni. Bron Boze !
Tylko rozwazalam pod kątem większego zagrozenia nowotworem. Takie suczki trzeba bardziej obserwowac.
Na zdjeciach sliczna - jak zawsze. Nie widac, aby schudła.

Posted

Do zachudzonych jej daleko, ale jednak schudła - widać po bokach, szczególnie z góry - ale wrócił jej apetyt i jakby zaczynała przybierać. Może to po tym zabiegu i teraz przy tej skórze. Człowiek też chory nie zawsze chce jeść :) Co do sterylki - wiem o co chodziło :) - a wet właśnie kazał obserwować i jakby nagle coś się powiększało - to wtedy trzeba koniecznie. Filmik z 21.08.:
[video=youtube;VCDjBIciplg]http://www.youtube.com/watch?v=VCDjBIciplg[/video]

Posted

Wiesz ossa, ja nie wiem czy jest sens ją ogłaszać. Ale to zależy od Redpita i jego możliwości. Nie wiem, czy chciałby ją oddawać, gdyby się jakiś dom znalazł. Ale to już Redpit musi się wypowiedzieć, co sądzi na ten temat.

Posted

ossa98 napisał(a):
No, prawdziwa ślicznota. Oby i inni dostrzegli jej urodę. Czy my ją w ogóle ogłaszamy? Chyba, juz o to pytałam, ale nie wiem jaka była odpowiedź.

Ogłaszamy, ogłaszamy, ale jak na razie dzwonią jacyś dziwni ludzie, którym jak mówię o wizycie przed i poadopcyjnej to już nie oddzwaniają

Posted

Cóż za przemiana!!
Sonia z pierwszej strony i Sonia z filmiku wyglądają jak dwa różne psy;)
Jest naprawdę piękna i zadbana. Gratuluję i nie dziwię się dylematom o oddaniu;)

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj do wieczora było ładnie, więc spacerek do lasu (teraz burza i lało :( ) - dla Sonii jednak troszkę to za dużo. Wracała zmęczona do czasu, gdy zobaczyła na polu krówki :). Od razu zapomniała o zmęczeniu i pewnie, gdyby nie smycz to chciała ją zaatakować :) Fotki poniżej. Mimo, że taka zadziora, to ma stracha burzy i przy dawaniu jedzonka tylko na chwilkę wyszła z budy. Sara zresztą to samo - takie duże, a strach ;)
w drodze do lasku:

w lesie:

i spotkanie z "większą" :
jak ją zobaczyła.

siła wzroku:

sezon plażowy się skończył (można z psiakami pospacerować), więc w jakiś ładny dzień pokażemy Sonii morze - niech sobie góralica obejrzy - a co ;)

Posted

Słuchajcie Sonia ma trochę pieniążków, które "leżą" na koncie. Na razie jest zabezpieczona do końca roku z karmą. Coś trzeba zostawić gdyby zachorowałą złośnica, ale resztę -jak zaproponował Redpit rozłożyć na inne pieski. Dlatego moje pytanie do wpłacających- czy macie jakieś piesy?
Ja mam Kajtusia i jeżeli na niego mogłąbym coś prosić to byłoby super.
Tutaj jest wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/204070-KAJTUŚ-malutk-i-zaniedbany-bez-oka-piesek-z-pijackiej-meliny-POTRZEBUJE-POMOCY!

Posted

Ja głosuję na tego biedaka od bela51. Co do tego ile to zdaję się już na Was. Przyznam szczerze, ze jak odebrałam PW to sie przestraszyłam ze Soni coś złego się stało i dlatego trzeba rozdysponować jej fundusze. Odwiedzam ją regularnie, tylko nie piszę, ale jakos się wystraszyłam. Na szczęscie dziewczyna wygląda i ma się świetnie!