Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Redpit']Podobne bo kaszubskie ;) ale wszędzie pewnie takie :) - psiak inny, ale dzięki nim człowiek zobaczy co ma wokół siebie i pozna tereny. Co do ząbka - pewnie nie boli, po prostu ułamałasobie gryząc kojec. Nie dolega jej też łapka, bo biega jak szalona. Spacer też był po lesie dość długi i po górkach. Troszkę słabo podchodziła, ale cały czas miała siłę do ciągnięcia. Jedyny mój błąd - że nie wziąłem dla niej wody :( ale po drodze była, więc skoro nie próbowała chłeptać kałużówki - to aż tak nie była spragniona - następnym razem wezmę (i dla siebie). Znów troszę będzie czasu wolnego - to podzielę go miedzy kłótnisie.[/QUOTE]
Redpit- one dalej się kłócą??????????????????/

Posted

Sorki - troszkę mało czasu na net... - niestety kłócą się, ale to raczej zazdrość. Jak są same - to leżą w kojcach koło siebie przy kracie - goopieją jak się jest koło nich :(. Teraz ma cieczkę i mamy gorszy kłopot - staruszek erotoman cały czas piszczy i chce do niej :( W week sprawdzę jak się dogadają ;) Może z kimś będzie mogła biegać po podwórku :)

Posted

Dla Sonii wpłynęło 10,00 zł tytułem stałej opłaty za maj od Ossa98 :) Dziękuję i dopisuję do rozliczenia Sonii.

09.05.2011 r. wpłynęło 10,00 zł od Pani Krystyny M. dla Sonii :) Dziękuję bardzo. Do rozliczenia Sonii dopisałam właśnie tę kwotę.

• 3 weeks later...
Posted

Sońka była w sobotę na wycieczce samochodowej wokół okolicznych wiosek i przy okazji odwiedziła weta... (powiększył się ten ropień :( ) - jest umówiona na środę na zabieg :)

Posted

Sońka po zabiegu, to był jakiś typ nowotworu, ale niezłośliwy. Teraz jeszcze kima w bagażniku, ale dalej to troszkę nie wiem co z nią :( - żeby się nie goniła z resztą... później wrzucę fotki.

Posted

W sobotę byliśmy na kontroli i wet zdziwiony, że ładnie się goi + nic nie ruszone przez Sonię (nie drapała itp.), nawet kołnierz oddaliśmy nie używany. Ładnie zaschnięte i już pokazuje rogi ;) - troszkę było w domu przeprawy, bo spała na początku do kontroli w sypialni. To na razie tyle - jak troszkę czasu będzie to pstryknę ją :)
Dzięki za pozdrowienia i wzajemnie pozdrawiam :)

Posted

20,00 zł od Israel (1.06.11)
10,00 zł Ossa98 za maj (1.06.11r.)

I jeszcze takie wpłaty zostały zaksięgowane dla Sonii na koncie. Dziękuję bardzo :)

Posted

Wróciła spokojnie sobie do kojca - jest grzeczna (z wyjatkiem stosunku do zwierzaków). Jak się idzie z miską - to sama biegnie do kojca i czeka na żarełko. Na razie ma założone szwy, bo wet nie chce zdjąć za szybko, by się nie rozszło. Była w sobote i dziś na kontroli. Dostała antybiotyk i za 2 dni znów.
Te z soboty:

Pozdrowienia :)

Posted

Szwy ściągnięte i jak stwierdził wet dobrze się zagoiło :) co dziwne nie ruszała tego. Od serca karmiona dzięki Wam ;) a co do solidności to schudła trochę. Mało jadła, ale chyba to było od zabiegu, rana pod pyszczkiem, to pewnie bolało. Teraz je już normalnie, ale i tak ją podtucze ;)

Posted

Redpit napisał(a):
Szwy ściągnięte i jak stwierdził wet dobrze się zagoiło :) co dziwne nie ruszała tego. Od serca karmiona dzięki Wam ;) a co do solidności to schudła trochę. Mało jadła, ale chyba to było od zabiegu, rana pod pyszczkiem, to pewnie bolało. Teraz je już normalnie, ale i tak ją podtucze ;)

Sonisko to silne psisko i raz dwa wróci do formy;)

Posted

już zaczyna być - może jakieś podpowiedzi, co by się chociaż z Sarą dogadała? Teraz mamy urlop więc troszkę (poza pracami wokół) bym je pooswajał ;) szkoda, że muszą biegać osobno. 3 biegają a Sonia biedna piszczy, a potem odwrotnie :(.
Ranka ładnie wygląda - jutro spróbuję jej fotę zrobić i wstawić :)
...jest za silna - jak patrzę na foty biduli za kratami ze schronu, to myślę czy to ten sam pies....???