Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę o kontrolę moich wpłat. Zniknęło mi zlecenie stałe w banku i obawiam się, ze za marzec może nie dotrzeć kasa. BŁAGAM O PONAGLENIE NA PW w razie awarii z mojej strony:)

Redpit gratuluję postawy i trzymam kciuki, zeby żonka jednak Ciebie pod most nie wyrzuciła ;)

Posted

zniszczenia ;) - a dywanik samoch. znowu nowy na wejściu, bo wróciły mrozy - bo stary rozszarpany, ciekawe czy do wiosny starczy ich ;) (za ciepło czy ze złości).
Ostatnio było przypadkowo ostre starcie Sary i Soni - tyle, że najbardziej ucierpiałem ja od gryza Sary :D

Dzięki i pozdrawiamy :)

Posted

Znajduś jak na razie siedzi w domu, poogłaszany - papierowe wydrukowane (tylko porozwieszać), oprócz czasami oznaczania czasem terenu w domu albo chodzi za każdym krok w krok lub śpi. Z Sońką pewnie w tygodniu podjadę (kombiak zdechnięty i muszę z córką jechać by siedziała z nią) - już po egzaminach więc ma wolne i czas :)

Posted

Fajny z niej misiaczek :) Kochana jest :)

Dopisałam właśnie do rozliczenia Soni wpłatę od Ossy98, Beli51 i Moni S.
Bardzo dziękuję :)

Posted

czy ona jest na Onkach i czy byl event na fb? sorry , ale mam strasznie duzo podopiecznych, strasznie malo czasu i dlatego nie jestem w stanie szukac na watku (za co przepraszam)
pozdrowienia

• 2 weeks later...
Posted

Kostka z foto do kojców - wszyskto czeka na lepsze wiatry :( - troszkę przerasta, ale pewnie od marca już tylko będzie lepiej ;) :oops::diabloti: i autka też :shake:

Posted

Redpit napisał(a):
Kostka z foto do kojców - wszyskto czeka na lepsze wiatry :( - troszkę przerasta, ale pewnie od marca już tylko będzie lepiej ;) :oops::diabloti: i autka też :shake:

Redpit, sorki, ale ja nie rozumiem tego wpisu :)

Posted

ossa98 napisał(a):
No, ja też nie kumam o co chodzi. Redpit?

boście Cioteczki nie żaby - to jak ;) :evil_lol: - a to tylko ta końcowa zimowa depresja i za dużo się zwaliło na raz :shake:- kostka przed kojcami czeka na wiosne, by wyłożyć ;) - co do przerastania to ta zima na sam koniec nieźle nabuszowała. Woda zamarzła w garażu, bo nie skończony na 100% (mogłyby zimować psiaki - i bedą może od następnej przy takich mrozach), 1 autko całkiem sie rozłożyło i 2 troszkę (mnie i córę też rozłożyło) - ale już słonko wyszło i wszystko wraca do normy :) - tyle, że z psiakami się poprzesuwało :oops: - ale w sumie z nimi OK. Sońka znó porwała "szmatkę" z wejścia :-( i na same mrozy. Jutro jak będzie - pogoda jak dziś - to sfotkuję. :)

Posted

Nie mogę wrzucić dziś fotek - wczoraj wieczorkiem do pracy...a teraz ledwie chodzi :( - w dzień jest lepiej, to spróbuję jutro. Na spacerku byłem z Sońką 1,5 godz. w okolicy i nawet nie było widać zmęczenia jak kiedyś (te tylne łapki). Jutro pójdzie pewnie znowu na zmianę z Sarą - ma być ładnie, to trzeba wykorzystać.
Co do tych skrótów, to niestety racja i moja notoryczna netowa wada ;)
Dzięki i pozdrawiamy :)
Słońce dodaje tej "mocy" - jak tak świeci, to się wszystko od razu chce :)

Posted

Te niesnaski psie są uciążliwe dla właścicieli niestety na pewno mocno, bo trzeba osobno je "wybiegać" a w zimie to nie fajna sprawa spacerować podwójnie. Przynajmniej ja tak miałam. Teraz to biorę dwójkę i mam spokój, ale był czas osobnych spacerów i wcale to nie było miłe :)

Posted

Zofija napisał(a):
oj piekna ta Sonica, piękna!!!!!!!

Sliczna pannica...zagladam co nowego..oj zimno u was , szczerze wspolczuje...u nas dzisiaj po poludnie 22C...psy dyszaly , a wode pily ...