LAZY Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Proszę o kontrolę moich wpłat. Zniknęło mi zlecenie stałe w banku i obawiam się, ze za marzec może nie dotrzeć kasa. BŁAGAM O PONAGLENIE NA PW w razie awarii z mojej strony:) Redpit gratuluję postawy i trzymam kciuki, zeby żonka jednak Ciebie pod most nie wyrzuciła ;) Quote
Redpit Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Sorki za opóźnienie z fotkami :oops:, ale lało (brzydko, brudno...:roll:) i ten psiak - dzisiejsze, z nowym snieżkiem :shake::angryy:: Quote
bela51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Sliczna ta nasza Sonia- złośnica. Redpit, a udało Ci sie podjechac z nia do weta? Chodzi o ten ropien. I napisz co dalej ze znajdusiem uratowanym przez Ciebie. Quote
Redpit Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 zniszczenia ;) - a dywanik samoch. znowu nowy na wejściu, bo wróciły mrozy - bo stary rozszarpany, ciekawe czy do wiosny starczy ich ;) (za ciepło czy ze złości). Ostatnio było przypadkowo ostre starcie Sary i Soni - tyle, że najbardziej ucierpiałem ja od gryza Sary :D Dzięki i pozdrawiamy :) Quote
Redpit Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Znajduś jak na razie siedzi w domu, poogłaszany - papierowe wydrukowane (tylko porozwieszać), oprócz czasami oznaczania czasem terenu w domu albo chodzi za każdym krok w krok lub śpi. Z Sońką pewnie w tygodniu podjadę (kombiak zdechnięty i muszę z córką jechać by siedziała z nią) - już po egzaminach więc ma wolne i czas :) Quote
ossa98 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Sonia jest przepiękna! dlaczego tak długo czeka na dom? Czy my ją w ogóle ogłaszamy? Quote
bela51 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ossa98 napisał(a):Sonia jest przepiękna! dlaczego tak długo czeka na dom? Czy my ją w ogóle ogłaszamy? Dobre pytanie. Nie wiem. Chyba trzeba zapytac Zofiji. Quote
asl Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Fajny z niej misiaczek :) Kochana jest :) Dopisałam właśnie do rozliczenia Soni wpłatę od Ossy98, Beli51 i Moni S. Bardzo dziękuję :) Quote
Cleo2008 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 czy ona jest na Onkach i czy byl event na fb? sorry , ale mam strasznie duzo podopiecznych, strasznie malo czasu i dlatego nie jestem w stanie szukac na watku (za co przepraszam) pozdrowienia Quote
Redpit Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kostka z foto do kojców - wszyskto czeka na lepsze wiatry :( - troszkę przerasta, ale pewnie od marca już tylko będzie lepiej ;) :oops::diabloti: i autka też :shake: Quote
Cantadorra Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Redpit napisał(a):Kostka z foto do kojców - wszyskto czeka na lepsze wiatry :( - troszkę przerasta, ale pewnie od marca już tylko będzie lepiej ;) :oops::diabloti: i autka też :shake: Redpit, sorki, ale ja nie rozumiem tego wpisu :) Quote
ossa98 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No, ja też nie kumam o co chodzi. Redpit? Quote
Redpit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ossa98 napisał(a):No, ja też nie kumam o co chodzi. Redpit? boście Cioteczki nie żaby - to jak ;) :evil_lol: - a to tylko ta końcowa zimowa depresja i za dużo się zwaliło na raz :shake:- kostka przed kojcami czeka na wiosne, by wyłożyć ;) - co do przerastania to ta zima na sam koniec nieźle nabuszowała. Woda zamarzła w garażu, bo nie skończony na 100% (mogłyby zimować psiaki - i bedą może od następnej przy takich mrozach), 1 autko całkiem sie rozłożyło i 2 troszkę (mnie i córę też rozłożyło) - ale już słonko wyszło i wszystko wraca do normy :) - tyle, że z psiakami się poprzesuwało :oops: - ale w sumie z nimi OK. Sońka znó porwała "szmatkę" z wejścia :-( i na same mrozy. Jutro jak będzie - pogoda jak dziś - to sfotkuję. :) Quote
bela51 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Redpit uzył skrótów myslowych, i chyba załapalam z czym rzecz.:lol: Ciesze sie , ze u suczek wszystko ok.:lol:Pozdrowienia. Quote
Cantadorra Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Uśmiałam się z tego posta Redpita i translatora :) Fajnie, że suńki nie chorują i wszyscy w domu już zdrowi, a słońce doda wam sił i energii do życia :) Quote
Redpit Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie mogę wrzucić dziś fotek - wczoraj wieczorkiem do pracy...a teraz ledwie chodzi :( - w dzień jest lepiej, to spróbuję jutro. Na spacerku byłem z Sońką 1,5 godz. w okolicy i nawet nie było widać zmęczenia jak kiedyś (te tylne łapki). Jutro pójdzie pewnie znowu na zmianę z Sarą - ma być ładnie, to trzeba wykorzystać. Co do tych skrótów, to niestety racja i moja notoryczna netowa wada ;) Dzięki i pozdrawiamy :) Słońce dodaje tej "mocy" - jak tak świeci, to się wszystko od razu chce :) Quote
Cantadorra Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ciekawe czy Sońka jest naprawdę tak ładnie wybarwiona, czy zdjęcia podkręcają kolory. Fajnie wyglądają dwie kukułki w kojcach. Dwie kłótniuchy :) Quote
bela51 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wiele tracą, z tego powodu, ze nie potrafia sie dogadac. Szkoda. Byłyby wspolne spacerki i wzajemne przytulanie w budzie. Quote
Cantadorra Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Te niesnaski psie są uciążliwe dla właścicieli niestety na pewno mocno, bo trzeba osobno je "wybiegać" a w zimie to nie fajna sprawa spacerować podwójnie. Przynajmniej ja tak miałam. Teraz to biorę dwójkę i mam spokój, ale był czas osobnych spacerów i wcale to nie było miłe :) Quote
coronaaj Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Zofija napisał(a):oj piekna ta Sonica, piękna!!!!!!! Sliczna pannica...zagladam co nowego..oj zimno u was , szczerze wspolczuje...u nas dzisiaj po poludnie 22C...psy dyszaly , a wode pily ... Quote
asl Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Dopisałam do rozliczeń Sonii wpłatę od Israel, Ossa98 i Bela51. Bardzo dziękuję :) Quote
Recommended Posts