Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cantadorra napisał(a):
Zosiu, dziękuję za namiary. Może będzie lepiej je zdjąć z forum publicum. Skontaktuję się z Redpitem po Świętach. Mam nadzieję, że nie będzie zły, że dałaś mi jego nr.

też o tym pomyślałąm, już ściągam!

Posted

Dzięki i Wszystkiego Najlepszego po Świętach. Troszkę mało czasu na net - przez tę zimę (jak nie praca, to odśnieżanie - już ciężko dojść do suniek. Sońka troszkę spuszcza z tonu jakby, ale nie ma nawet jak z nimi się przejść - wszystko zasypane, a chcieliśmy z nimi razem iść. Znowu zerwała zasłonę na wejściu do budy - nie wiem czy ze zlości (czy za ciepło jej ;) ) - chciałem pstryknąć, ale nie ma kiedy - od pojutrza troszkę wolnego - to nadrobię chyba zaległości u nich i z nimi :)
O tel. nie mam co być zły -bo niby o co :P
Sonia się chyba faktycznie przyzwyczaja, ale nie chcę nic do przodu pisać...
Fotki w środę lub czwartek - zależy jak z pracą wyjdzie - kiedy skończe na ten rok...
ten mróz i ta zamarzająca woda - w USA mają na to fajne miseczki... a ja zastanawiam się, czy takie coś zda egzamin u piesków:
http://allegro.pl/promocja-podgrzewacz-elektryczny-do-wody-i1386405766.html#gallery - skoro u ptaszków działa :)

Posted

bela51 napisał(a):
Wiesz Redpit, balabym sie zamontowac w budzie urzadzenie elektryczne. Nigdy nie wiadomo co psu przyjdzie do głowy i nieszczescie gotowe...

:oops: oj wiadomo, że nie w budzie ;) - jak już to w kojcu i oczwiście tak, żeby nie było żadnej możliwości ingerencji - to ostatnia rzecz jaką bym sprawił zwierzakowi (nieszczęście). Tej zimy raczej będzie już trudno coś z tym zrobić... więc woda jest zmieniana, np. x2 jeśli nie ma nas cały dzień. Jednak jutro pracka cały dzień, więc fotki w czwartek pewnie. ;)

Posted

:oops: zdjęcia pstryknięte, ale :angryy: net z Orange chodzi jak chce:placz: - szczególnie w wolne dni, ale jest nadzieja, że będzie na wiosnę cywilizacja :) - udało się w końcu wrzucić:

podkradła ptaszkom z karmnika :roll: