Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan ma dom z ogrodem, kocha psy, poprzednio miał jamnika, który odszedł ze starości, a jeszcze wcześniej onka. Bardzo kocha psy. Zgadza się na wizytę i umowę

Posted

[quote name='bela51']A mamy kogos do wizyty przedadopcyjnej ?[/QUOTE]

no wałśnie szukam, ale już jedna dziewczyna mi napisała, ze nieepełnoletnia, druga, ze nie ma doświadczenia w wizytach. Dostałam, też wiadomość, ze to dziwne, ze Pan nie weźmie psa z Oborników ze schronu......... dla mnie to akurat nie jest dziwne. Ja sama obie suczki mam nie z cieszyńskiego schroniska, tylko z Żor i Katowic. Kurcze

Posted

dostałam wiadomość o Zofiji, juz jej odpisałam tez na Pw ze moge przeprowadzic wizytę :)
Nawet okazało sie ze Pan mieszka na przeciwko mnie na tej samej ulicy :) więc to nie problem, zadzwonie dzis sie umówic i trzymajcie kciuki ;)

Posted

wizyta w środe o 18 :) a Pana prześwietle ze wszystkich stron :evil_lol:
zobaczymy jak Pan wypadnie, jak bedzie ok to super, będe mogła Sonie czesto dowiedzac :)

Posted

[quote name='ana666']
zobaczymy jak Pan wypadnie, jak bedzie ok to super, będe mogła Sonie czesto dowiedzac :)[/QUOTE]
Będziemy mocno trzymac kciuki, aby Sonia wreszcie znalazła szczęśliwy dom.

Posted

[quote name='ana666']wizyta w środe o 18 :) a Pana prześwietle ze wszystkich stron :evil_lol:
zobaczymy jak Pan wypadnie, jak bedzie ok to super, będe mogła Sonie czesto dowiedzac :)[/QUOTE]

Na wizycie porozrzucak pelno psich klakow po mieszkaniu/domu .. obserwuj czy przeszkadza... ostatnio psia siersc przeszkadzala......

Trzymam kciuki od rak i od nog....

Posted

Wizyta sie nie odbyla, poszłam tam a Pan powiedział mi przy bramie ze odstał oferte pracy za granica i dlatego póki nie wie czy wyjedzie nie mze podejmowac decyzji o psie i powiedzial ze w ciagu miesiaca sie odezwie ale raczej bym nie liiczyła na to ;/

Posted

Szlag by to.... ale leiej teraz niz za miesiac na przyklad..... Czyli domek odpadl - bo skoro szuka takiej pracy to predzej czy pozniej znajdzie i co wtedy? Znowu trzeba by bylo szukac Sonce domu?

Pan nie mial numeru do Ciebie, nie mogl dac znac to nie marnowalabys czasu na dojazd tam?

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Soncia, trzymaj sie - to nie byl TEN domek

Posted

Dzisiaj napisała do mnie narzeczona tego Pana, mail ponizej:
Witam .Jestesmy z Narzeczonym zainteresowani Sonia. Moj Narzeczony zlozyl u Panstwa deklaracje wziecia jej Zbigniew Klysz Oborniki WLKP Byla u Nas Wolontariuszka w Tej sprawie (oborniki wlkp) ale moj narzeczony powiedzial ze rezygnuje z tej adopcji. Stalo sie tak gdyz ja mialam watpliwosci dotyczace Soni wypadku ,chodzilo o zmiazdzenie jej calego tylu. Myslalam ze to ma jakies dalsze skutki i ona kuleje> Jednak skonsultowalam sie z wetrynazem i on powiedzial ze moze nie ma zadnego sladu. Ja przebywam obecnie za granica i wracam na swieta. Uzgodnilismy z Narzeczonym ze ja wezmiemy . Prosze o poproszenie tej osoby ktora byla ,zeby przyszla jeszcze raz. Tel.kontaktowy. Zbigniew Klysz 507 211 415. Z powazaniem .Bozena

Posted

Szczerze napiszę, że bym się poważnie zastanowił -"" Myslalam ze to ma jakies dalsze skutki i ona kuleje> Jednak skonsultowalam sie z wetrynazem i on powiedzial ze moze nie ma zadnego sladu. "" - Sonia nie kuleje, ale po dłuższym spacerze (nie sprawdzałem dokładnie ile - zawsze mogę sprawdzić ile czasu czy km...) widać, że ma problemy z chodzeniem - właśnie tylne łapy, nawet troszkę się jakby potykała przy chęci szybszego chodzenia. Dziś jestem po pracy, wieczorem z powrotem i jeszcze popsuła się pogoda - jutro wezmę ją na spacer zobacze ile przejdziemy i po jakim czasie będzie widać coś... i nagram jak się uda (mam nadzieję, że nie będzie padać cały czas tylko przelotnie).
Co będzie jeśli według Niej będzie to kulenie...
Na początku jak wyjdzie z kojca - biega, ale po czasie to sobie leżakuje. Nagram i może wtedy ocena...???