maarit Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ja ekspertem nie jestem ale wiem że niewielkie psy sa hotelowane za 300 zł a Sonieczka to większa sunia, raczej taniej nie będzie... ale to tylko moje zdanie... Ja tu za krótko jestem żeby coś sugerować... Quote
koosiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek tego biedaka... Też ONka, staruszka... Psa bez szans na dom... http://www.dogomania.pl/threads/1774...z-szans-na-dom Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Co z Sonia? Zbieramy? Wyciagamy? Jest konto dla niej jakies? Dajcie znac... bo tak tu biedna wisi i wisi na Dogo sliczniutka myszka :( Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://www.dogomania.pl/members/8086-zuziaM ZuziaM ma hotelik. Ok. 350 zł za psa wielkosci labradora. Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Arial][SIZE=4]6 WOLNYCH MIEJSC [/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]- Hotel u zuziaM - tel. 0695 555 221 to nr tel. do Zuzi [/FONT] Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cantadorra - masz link to watku tego hoteliku? Bo juz kilka On-kow mam zapisanych, moze by tak na nie razem uzbierac i je tam razem wyslac? ????? Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To jest link do tego hoteliku: http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-zuziaM-12-nowych-kojcA-w-zostalo-6-miejsc-dla-starszych-suczek Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzieki ale tam tylko male (do 35 kg)suczki albo zupelne staruszki... - Sonia chyba wieksza jest? Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Male 35 kg? Moja sunia ON-ka wazy 28 kg i nie jest jakas strasznie mala. Typowa onka. Quote
Cantadorra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie wiem, kto sie zajmuje dokladnie Sonia. Ale mysle, ze warto tam dryndnac i dopytac. A ja poszukam namiaru na inny hotelik. A moze ktos ma: Ania+cos tam. Quote
Zofija Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzwoniłam do Zuzi - Koszt miesięczny za psa trochę wiekszego od labradora to suma ok. 400zł. Miejsce jest, ale jak już pisałam ja i Dea potrzebne są stałe miesięczne deklaracje na sumę min. 300 zł. Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ermm sorki, tam pisalo male do 25 kg, zle mi sie napisalo... Moja krowica wazy 39..... Zofija - no to szukac ludzi szybko na deklaracje jak jest miejsce dla Soni i moglaby jechac tam... Chyba lepiej niz ma w schronie siedziec, nie? Ja laze z Soni banerkiem gdzie moge ale... Quote
zuziaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hej. Dzieki Zofija za mila rozmowe. Wlasnie czekam na 6 psiakow i w tej chwili gotowe budy beda wszystkie zajete. Ale budujemy stale nastepne, wiec na luty ( bo tak wyczytalam ) moge dla Was juz jedna trzymac. Sliczna sunia. Taka dlugowlosa jakby. Pierwsze zdjecia straszne.... biedactwo. Ale moja tymczasowa ON-eczka Kasia wazyla, jak do mnie trafila, 16,5 kg i wygladala jak przerosniety szczur........ teraz wazy 26 kg i piekna z niej, prawdziwa ON-ka. Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 o Zuzia zajrzala do Soni :) dzieki Dziewczyny wyskubywac te grosiki na deklaracje to Sonia do Zuzi w Lutym moze pojedzie.... Do gory Sonieczka... Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Rece mi opadaja na tym watku....powaznie... Sonieczka, jak Ty to wszystko znowsisz dziewczyno? Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czy ktos mi moze logicznie wytlumaczyc sens zalozenia watku Soni w sierpniu i nicnierobienie w kierunku polepszenia zycia tej suni? Bo mnie po prostu szlag trafia jak tu wchodze i sama do sibie pisze.... Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Czy suczysko ma ogloszenia?? Finansowo niestety nie pomoge ;/ Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Furciaczek, dzieki ze zajrzalas... Jak masz chwile to przejrzyj watek od poczatku, tylko sobie paczke fajek naszykuj... Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='Emigrantka']Czy ktos mi moze logicznie wytlumaczyc sens zalozenia watku Soni w sierpniu i nicnierobienie w kierunku polepszenia zycia tej suni? Kochana, tyle jest psiakow na dogo ze czasami naprawde ciezko jest prowadzic watek. Nie kazdy ma tak sile przebicia i po prostu nie potrafi sciagnac ludzi. Ja sie wcale nie dziwie, ciezko cholerenie ciezko jest znalezc deklarowiczow i pomoc finansowa. ostatnimi czasy byla masa oszustw na dogo zwiazanych z pieniazkami i ludzie sie po prostu boja wplacac pieniazki osobom ktorych nie znaja. Zalozycielka watku sama nic nie zdziala, do tego trzeba ludzi, reklamy watku, ogloszen itp itd Mysle ze jesli uda nam sie tu wszystkim zebrac i zwolac znajomych dogomaniakow to bedzie nam szybciej i latwiej robota szla....ale trzeba dzialania zespolowego, bez dziwnych klutni ironii itp itd. Zrobimy Emi kolejny watek emigracyjny jak u tego dzieciaczka Olka:diabloti: Raz dwa rozkrecimy towarzystwo:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No chyba tak....zrobimy.... Bo widze ze inne psy w pare dni maja deklaracje i gdzies jada a ta Sonia tak tu wisi od sierpnia. A ja do sun ON-kowatych mam.. hmmmmm ALE - zalozycielka watku nie widze zeby sie starala Sonie gdzies pooglaszac czy cokolwiek .....ruszyc... Wieki temu pytalam o nowe zdjecia Soni i co? Quote
Zofija Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja mam [pytanie- co Ty zrobiłaś dla Soni poza deklaracją 25 zł i stałym zaglądaniem tu i wyliczaniem ile kto zrobił???? Założycielka wątku na tych stronkach, których umie zrobiła Soni ogłoszenia już dawno. Założycielka wątklu poprosiła kolege, który dobrze zna kompa, zeby Sonie poogłaszał. Założycielka wątku przygotowała tekst dla jednego z dogomaniaków, który miał Sonkę poogłaszać. Założycielka wątku zbiera teraz na 2 psy , które mamy w Hotelikach i kilka, które mamy na tymczasie i pomaga w szukaniu im domów. Założycielka wątku nie zajmuje się tylko Sonią. I nie zamierzam więcej się tłumaczyć. A Twoje zaglądanie tu i agresywane nawoływanie do ludzi jak narazie nic nie daje. Zreszta ja się ostatni raz do takich tekstów w ogóle odnoszę. Quote
Zofija Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ludzie sami decydują ile mogą pomóc, na którego psa przeznaczą swoją kasę i swój czas. A ja się cieszę, ze Sonie odwiedza dużo osób i tyle osób ją wspiera i wiem, ze przyjdzie czas, że znajdą się na Sonie deklaracje i Sonia wyjdzie do Hoteliku i znajdzie domek. Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zofija - zrobilam co moglam, biorac pod uwage odleglosc. Nie mieszkam w Polsce,na odleglosc za wiele nie moge. Stale zagladanie tu chociaz podnosi watek Soni, pare osob tu sciagnelam rowniez. Wiecej stad nie moge. Licytowac sie kto ilu psom i jak pomogl nie mamm zamiaru bo to Soni nie pomoze. Prosilam o jakies nowsze zdjecia psicy, czy to tak wiele?Czy zmiana pierwszej strony to tez tak wiele? Zeby ludzi przyciagalo? Zeby bylo jasno i wyraznie? Nie mam ochoty sie klocic, wiele osob juz sobie po prostu "dalo spokoj" z tym watkiem - ja nie. Docen to i zrob cos dla niej w miare mozliwosci. Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zofija - daj znac jak mozna Ci pomoc z Sonia? I czy ktos moze zrobic jej nowe/aktualne zdjecia staruszce? Quote
Zofija Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Nie ja się licytuję kto ile zrobił, licytacje prowadzisz Ty. Wypominasz, ze zaglądaniem i robieniem hop niec się nie zrobi, ze tak mało deklaracji, ze ja nic nie robię. Ja jestem ludziom wdzięczna nawet za samo zaglądanie i podnoszenie. Ty robisz co możesz ja też robię co mogę. Psy odwiedza Dea. Zdjęcia Soni są sprzed chyba miesiąca. To nie jest proste chodzic do schroniska gdzie jest 170 psów i robić zdjęcia. Dea musi robić nowym psom zdjęcia żeby je umieścić na stronie. Ponadto pracownicy nie lubią robienia zdjęć bo wśród psów zaczyna się walka bo każdemu się wydaje , ze może go ktoś weźmie. Strone pierwszą poprawiłam na ile umiałam w miarę moich miernych umiejętności kompurterowych. Jka Ci to nie odpowiada to trudno. Quote
Recommended Posts