Zofija Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 a jednak jest trochę kasy. Zaraz napiszę do Asl i Dei, zeby przesłąłąy kasę na konto Redpita! Quote
bela51 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Zofija']a jednak jest trochę kasy. Zaraz napiszę do Asl i Dei, zeby przesłąłąy kasę na konto Redpita![/QUOTE] Czy udało sie pomóc Redpitowi ? A ja zagladam, co tam u Sonieczki słychac, bo wszyscy o niej zapomnieli... Quote
Redpit Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 napewno nie zapomnieli :) - na razie kasy nie chcę ;) (może uda się wytargować darmo blaszkę na daszek - a jak nie to 2 gat. tanio. U Soni OK - na zmianę (niestety) biegają po podwórku i Sonia jest ogólnie (sama) bardzo grzeczna, słucha się z wyjątkiem jak zobaczy jakiegoś zwierzaka :(. Jak się coś robi to leży blisko,a jak zniknie z oczu i się zawoła - od razu przybiega. Quote
bela51 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ciesze się, ze wszystko w porządku. Szkoda tylko, ze sunieczki sie nie dogadały. Quote
ossa98 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Hej, chciałabym wpłacić swoją stałą, ale w pierwszych postach nie ma informacji o numerze konta. Prosze na pw. Quote
figanadrzewna Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 moja wpłata poszła na nowe konto, widze że się zapomniałam karygodnie ;) Quote
Redpit Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fotki Soni z wypadu na wycieczkę do Luzina - na zastrzyczek :evil_lol:: nie chce być w obiektywie - co widać po Jej fotach z poprzednich miejsc - ciężko pstryknąć z przodu Soniuchę. a i Sonia jest z Cieszyna jak Sonia Bohosiewicz - sąsiadka 39,5-latka :lol: . Quote
ossa98 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cudowne to psisko, piękne niesamowicie! jak czlowiek przypomi sobie jak wyglądała na początku...ech... Szkoda tylko, że ten charakter trochę zadziorny. Ale w sumie i tak dziwię się, że nie pojawił się do tej pory potencjalny domek. Czy Sonia ma aktualne ogłoszenia? I co z ta moją wpłatą? Nie dostałam na pw danych. Mam nie wpłacać? Mizianki dla złośnicy i pozdrowienia dla Redpita! Quote
figanadrzewna Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 są tacy, co lubią charakterne dziewczyny ;) znajdzie swoje miejsce na ziemi Quote
Emigrantka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Moja Zara niby takie ciele a wczoraj do dzieciaka z ryjem wyleciala - takiego ktorego zna... za szybko do niej podlecial i jej si enie spodobalo - krowa glupia..... Dbrze ze dzieciak nie z tych bojacych sie bo bym miala klopot..... Klapnac by nie klapnela ale postraszyla go ujadajac na niego... a pozniej pol dnia lezala w domu z uszami na plasko udajac "jak co to nie ja" Suki Onki to takie malpy... ;) Quote
bela51 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Odwiedzam pieknę Sonię. Dobrze, ze trafiła na Redpita, bo co by z nia było, kiedy "wspaniały" p. Maciej oddał ją jak reklamowany przedmiot... Quote
Zofija Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 bela51 napisał(a):Odwiedzam pieknę Sonię. Dobrze, ze trafiła na Redpita, bo co by z nia było, kiedy "wspaniały" p. Maciej oddał ją jak reklamowany przedmiot... Lepiej o tym nie myśleć. Zresztą ma tu tyle cioteczek:). Quote
Emigrantka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 I pan Maciej jeszcze z nas glupkow zrobil z reklamowkami swojego hoteliku... (wali lbem o sciane) Sonka, co u Ciebie zlosnico? Quote
Cantadorra Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Emigrantka napisał(a):I pan Maciej jeszcze z nas glupkow zrobil z reklamowkami swojego hoteliku... (wali lbem o sciane) Sonka, co u Ciebie zlosnico? Jak mi się to przypomina, to szlag mnie trafia. Wyjątkowo bezczelny typek. Quote
ossa98 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Powinien się przynajmniej zrehabilitować i wspomóc Sonię jakimś groszem albo innego potrzebującego psiaka. Quote
Redpit Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 U Soni jak to u Soni bez zmian - zmienia sobie futerko... - jutro też ma być pogoda, więc porobimy fotki :) Quote
Zofija Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Redpit napisał(a):U Soni jak to u Soni bez zmian - zmienia sobie futerko... - jutro też ma być pogoda, więc porobimy fotki :) Soniusia dlaej walczy z Sarą???? Jak z zapasami karmy dla Sonki???? Quote
Redpit Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zofija napisał(a):Soniusia dlaej walczy z Sarą???? Jak z zapasami karmy dla Sonki???? Sorki z fotkami - wrzucę we wtorek dopiero - net jak zwykle strasznie muli i nie moge na image ich wrzucić. Jutro mnie nie ma w dzień, a najlepiej chodzi w dzień do 15 :shake: :angryy:. Właśnie chciałem napisać o karmie - zostało Sońce do końca tygodnia - tak na dni:oops:. Z zadaszeniem nie będzie źle - na razie zasłonięte prowizorycznie - tam gdzie mają żarełko i wychodzą z budy na podesty - kumpel mi obiecał dać te blachy - ale u niego to troszkę trwa...:roll::shake: (w tym tygodniu myślę, że będą - jak i kostka do wyłożenia kojca. ;) Z tym walczeniem - to chyba zazdrość - jak są same to koło siebie przy kracie leżą i OK - jak się podejdzie - to kły i warczenie na siebie, podobnie jak jedna biega wolno. Quote
Redpit Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Udało się dziś :) - jedno się załadowało po długim czasie: Quote
bela51 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Dzięki za zdjęcie naszej kochanej Sonieczki..:loveu: Zapowiadaja ostra zimę, wiec chyba koniecznie musisz te kojce zrobic. Moze jednak potrzebna jest pomoc, to zorganizujemy jakąś akcję ? Quote
Redpit Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 bela51 napisał(a):Dzięki za zdjęcie naszej kochanej Sonieczki..:loveu: Zapowiadaja ostra zimę, wiec chyba koniecznie musisz te kojce zrobic. Moze jednak potrzebna jest pomoc, to zorganizujemy jakąś akcję ? Blacha leży u kumpla - w tym tygodniu będę go atakował to przywiezie, plandeki na tył kojca też czekają w gotowości na założenie, kostkę tylko zamówić (w sumie nic nie przeszkadza jak jej nie ma bo mają drewniane podesty - tylko Sara kopie doły...) więc kojce są OK - budy już mają założone na wejścia zasłonki. Najlepiej jakby się do zimy się pogodziły - bo przy wielkich mrozach - to szczerze wolę je w domu :cool1: - w najgorszym przypadku Sońka pośpi w garażu :shake: Quote
Emigrantka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 O jak fajnie Sonieczke zobaczyc - dzieki za zdjecie.... Mam nadzieje ze sie kiedys uda obie razem zlapac na zdjeciu, nie gryzace sie za lby ale lezace sobie razem na sloneczku... to byloby super :) Moja psica domowa zadnego psa do domu nie wpusci, diable w nia wstepuje i zezarlaby by az tego 38kg utrzymac mi ciezko - jak probowalismy .. nawet psy ktore zna po pare lat - mowy nie ma.. ona do nich - super w gosci lubi ale do siebie nikogo nie wpusci No ale Zara rabnieta jest, teraz lezy i kotow pilnuje, mam nowe 2 maluchy w domu i jak sie rozejda w 2 rozne strony to Zara rozpacza i glupieje bo za punkt honoru sobie wziela ze maja byc razem i wszedzie razem chodzic....adoptowala kocieta - psa do domu nie wpusci No ale moze Sonka z Sara sie jednak zakumpluja? Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Zamóiłam Sonce pakiet ogłoszeń na nst. stronach: [FONT=Times New Roman][FONT=Arial]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Arial]www.zwierzaki.org[/FONT] [FONT=Arial]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.ox.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.bono-polska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.e-zwierzaki.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.animalia.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.petsy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.psiamania.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.darmobranie.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.najpewniej.pl[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]www.zoonet.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.4lapy.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.czworonogi.eu[/FONT] [FONT=Arial]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.mojpupil.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Arial]www.olx.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.ojej.pl[/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Tahoma]www.animalia.pl www.vetmozga.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.anonseogloszenia.pl www.najpewniej.pl www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.vendito.pl www.szybko-sprzedam.pl www.sprzedasz.pl www.tablica.com www.pchlitarg.info.pl www.neeon.pl www.twoje-ogloszenia.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.kupsprzedaj.pl www.twoje-x.net[/FONT] [FONT=Tahoma]www.ogloszenia.tasdj.pl www.kupiepsa.pl www.morusek.pl www.kokosy.pl www.drobne.centrumofert.pl www.argetto.pl www.krakusik.pl www.owi.pl www.dwukropek.pl www.aleokazja.pl www.szerlok.pl www.anonse.com www.i-bazar.pl www.ojoj.pl www.info-krakow.pl www.adsy.pl www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.portalogloszen.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.spacerek.net www.bardzi.pl www.top-ogloszenia.com www.oglosili.pl www.oglosze.pl www.offer.pl www.mamoferte.pl www.wybierzmiska.pl www.fistak.pl www.bazarek.biz www.wa.stacja.biz www.twojeanonse.com www.sogl.pl www.tlenek.pl www.psiamania.pl www.katowice.cwirek.pl www.gablota.com www.aukcjezwierzat.pl[/FONT] [FONT=Tahoma]www.allezoo.pl www.spacerek.net www.aleja.5.pl www.ogloszenia.adverts.pl[/FONT] [/FONT] Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Soniusia kochana nie spuszcza z tonu bo tak długim czasie???? Ta to ma charakter!!!! Redpit- wysłałam Ci maila:) Quote
Recommended Posts