irenaka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Redpit, ja stanowczo protestuję;). Co tak mało fotek? Quote
Redpit Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Sonia to pieszczoch - ale tylko dla ludzia :( - chociaż troszkę jakby powoli było lepiej - co do fotek - to jak kiedyś pisała Tarzanka - ciężko Ją ująć z przodu - zawsze coś ją interesuje... zastanawiam się czy ktoś Jej nie skrzywdził - "napuszczając" na inne stworzenia :( - jutro dalsze próby pojednania suczek ;) Quote
Zofija Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 mogło tak być - przekona się do Sary bo w Hoteliku w Lwówku też się przekonała z czasem oczywiście Quote
ossa98 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Dobranoc Soniu! pięknych snów CI życzę...o nowym domku... Quote
Cantadorra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przypominamy o bazarku dla Taruni: http://www.dogomania.pl/threads/188482-Bluzki-sp%C3%B3dnice-perfumy-E.Arden-bazarek-dla-ONki-Tary-do-11-lipca-br. Quote
Redpit Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dalej złośnica - ale niestety i Sara też się nie daje... :( - ale pewnie z czasem się dogadają :) Dziś padało - więc jutro coś pstryknę. Quote
Zofija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Redpit napisał(a):Dalej złośnica - ale niestety i Sara też się nie daje... :( - ale pewnie z czasem się dogadają :) Dziś padało - więc jutro coś pstryknę. bardzo dziękujemy i czekamy znowu na fotki:) Quote
Zofija Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zadzwoniła do mnie Pani- szuka duzej suni do półtora roku. Nie wilkowatej bo pani umarł wilczur, którego kochała i nie chce psa podobnie wyglądającego. Sunia byłaby na ogrodzie i chodzi o to,zeby pilnowała, ale nie była agresywna. Pani ma jeszcze dwa pieski w tym jedną znajdę i 3 koty. Gdzie szukać takiego cuda???? Moze ktoś o takim wie???? Duża do 1,5 roku z podsierstkiem ( będzie mieszkałą w budzie), tolerancyjna na inne psy i koty, nieagresywna, ale stróżująca i nieufna do obcych............................... Pani mieskza w Jastrzębiu- ja mogę się zająć wizytą przed adoipcyjną. Czy ktoś wie o takiej suni???? Quote
figanadrzewna Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 może dziewczyny z Jastrzębskiego schroniska coś by znalazły? http://www.dogomania.pl/threads/171985-Jastrz%C4%99bskie-schronisko.Czas-na-zmiany.Potrzebna-wszelka-pomoc!-Skarpetka./page118?p=14990619#post14990619 Quote
Zofija Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 figanadrzewna napisał(a):może dziewczyny z Jastrzębskiego schroniska coś by znalazły? http://www.dogomania.pl/threads/171985-Jastrz%C4%99bskie-schronisko.Czas-na-zmiany.Potrzebna-wszelka-pomoc!-Skarpetka./page118?p=14990619#post14990619 juz do nich piszę! dziękuję! Quote
LAZY Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Zofija napisał(a):Zadzwoniła do mnie Pani- szuka duzej suni do półtora roku. Nie wilkowatej bo pani umarł wilczur, którego kochała i nie chce psa podobnie wyglądającego. Sunia byłaby na ogrodzie i chodzi o to,zeby pilnowała, ale nie była agresywna. Pani ma jeszcze dwa pieski w tym jedną znajdę i 3 koty. Gdzie szukać takiego cuda???? Moze ktoś o takim wie???? Duża do 1,5 roku z podsierstkiem ( będzie mieszkałą w budzie), tolerancyjna na inne psy i koty, nieagresywna, ale stróżująca i nieufna do obcych............................... Pani mieskza w Jastrzębiu- ja mogę się zająć wizytą przed adoipcyjną. Czy ktoś wie o takiej suni???? http://www.dogomania.pl/threads/187929-ON-ka-z-Kamieńczyka-pilnie-szuka-domu/page3 Takie cudo znalazłam. Tylko trochę starsza. Jakieś 3 lata. Quote
Zofija Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Lazy ale oni nie chce Onkowatego psa :( no nie chcą, ale Szarotka przesłąła mi podhalankę- na razie jednak Pani nie dzwoni-zobaczymy Quote
bela51 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Wszyscy ospali, upał nie sprzyja inwencji pisarskiej. A ja zapraszam Was na bazarek dla kolezanek naszej Sonieczki, tez z cieszynskiego schronu http://www.dogomania.pl/threads/189129-Same-letnie-ciuszki-dla-ONek-Carmen-i-Daszy-bazarek-do-25-lipca-br. Quote
bela51 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Sonieczko, mineły 2 tygodnie, a nikt do Ciebie nie zajrzał. Co u naszej pieknej zlośnicy słychac? Dogadala sie juz z kolezanka? Quote
ossa98 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Właśnie, smutno jakoś bez tych odwiedzin. Dziewnie tak. Soniu, daj znać jak sprawy się mają! Quote
asl Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Dziś wpłynęło 10 zł Od Bela51 - deklaracja na Sonię na sierpień. Na razie umieszczam tutaj tą informację. Jak będę miała dostęp do pierwszych postów uzupełnię i tam :) Quote
Zofija Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 asl napisał(a):Dziś wpłynęło 10 zł Od Bela51 - deklaracja na Sonię na sierpień. Na razie umieszczam tutaj tą informację. Jak będę miała dostęp do pierwszych postów uzupełnię i tam :) super- pisałam już dwukrotnie do Czarodziejki, ale chyba jest na urlopie:) Quote
Recommended Posts