Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czy ta naga seksowna blondyna na fotce, to ty Zofijo? :razz:

heheheheheh to mój Tomcio-ma długie włosy:)))) Sambcia mi go odbija

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarzanka dziś wracała, więc Sonia już na miejscu (po 17 - pogoda :shake: za ciekawa ). Jest dość spokojna, tylko trochę poszczekała na sąsiedzkie psy i troszkę pokazały sobie kły z Sarą (jednak nie jest taka bojąca jak kiedyś...:roll:). Troszkę z nimi pochodzimy na spacerki na smyczy, to się w końcu przyzwyczają do siebie. Jutro popstrykamy fotki, dziś 2 strzeliłem, ale komórką i muszę poszukać kabel.
Sambie szybkiego powrotu do zdrówka życzymy ;) - będzie dobrze - bo musi :)

Posted

Redpit napisał(a):
Tarzanka dziś wracała, więc Sonia już na miejscu (po 17 - pogoda :shake: za ciekawa ). Jest dość spokojna, tylko trochę poszczekała na sąsiedzkie psy i troszkę pokazały sobie kły z Sarą (jednak nie jest taka bojąca jak kiedyś...:roll:). Troszkę z nimi pochodzimy na spacerki na smyczy, to się w końcu przyzwyczają do siebie. Jutro popstrykamy fotki, dziś 2 strzeliłem, ale komórką i muszę poszukać kabel.

To nasz Sonieczka już u Ciebie???? To dobrze. Czekamy na wieści i zdjęcia. Dziękuję za dom tymczasowy

Posted

Same dobre wiadomości:smile:. Jak dziwnie Ktoś na górze splótł losy Samby i Sonieczki. Obie na nowej drodze życia tego samego dnia.
Trzymam nadal mocno kciuki zwłaszcza za Sambę, jest dobrze a będzie jeszcze lepiej.
Pozdrowienia dla seksownej blondynki:evil_lol:

Posted

Zofija napisał(a):
To nasz Sonieczka już u Ciebie???? To dobrze. Czekamy na wieści i zdjęcia. Dziękuję za dom tymczasowy

Dołączam do podziękowań :)

Super że Sonia znalazła DT :)

Posted

Redpit napisał(a):

Bardzo się z Sarą nie lubią???? Nie mogę Ci wysłać wiadomości na pw- chyba masz pełną skrzynkę. Jaki jest jej stan-pisałeś, ze wygląda trochę innaczej niż na zdjęciach. Napisz nam tak dużo jak możesz:) wiem, ze Cię męczę, ale jestem bardzo ciekawa.

Posted

DO REDPITA: Pisze tutaj bo nie chce mi wysyłać do Ciebie wiadomości. Najlepiej jakbyś z tymi info od wetów udał się do Twojego weta i dowiedział co zaleca- jaką karmę, ewentualnie witaminy. Z tego co ja wiem to w przeciągu tych kilku miesięcy w Hoteliku i u Pana M. atak miała tylko raz. Jak była w schronisku też nie było zadnej info, ze ma epilepsje.. PAMIĘTAJ, ZE NA KAŻDĄ WIZYTĘ MUSISZ WZIĄŚC FAKTURĘ NA NASZĄ FUNDACJE!!!! Dane wyślę Ci maile- napisz do mnie i Ci je odeślę: zofiakrystyna@poczta.onet.pl
Dowiedz się ile kosztuje karma do niej i na ile Ci starcza- na nią też bierz fakturki i my Ci będziemy przesyłąć pieniążki

Posted

No i co- MOJA NAJUKOCHAŃSZA, NAJCUDOWNIEJSZA SUNIA- MOJE SERDUSZKO - ODESZŁO DZISIAJ ZA TM. A MNIE WSZYSTKO BOLI. NIE WIEM, ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻYCIA BEZ TYCH CZARNYCH GROCHÓW, KRÓLICZYCH USZU I WIELKICH CIAP I TEGO CO BYŁO MIĘDZY NAMI

Posted

Zofija napisał(a):
MAM PYTANIE do wszystkich, którzy składają się na Sonie-czy z tego co będzie zostawało z Soni mogę przeżucać na Carmen???????

Ja oczywiście sie zgadzam, na wszystko co postanowisz w sprawie suniek.

Posted

:( przykra wiadomość - bardzo współczuję, bo też niedawno to przechodziłem... Trzymaj się.
Co do Soni to może trochę przesadziłem z wyglądem - nie wygląda tak źle, tyle, że troszkę ma mniej ciałka niż na tych zimowych (ale to może futro dodało). Byliśmy na spacerku i cały czas próbowała zaatakować Sarę (niestety na razie pochodzi w kagańcu :() Jak szły 1-2 metry od siebie to w miarę, ale bliżej to już próbowała Sarę czapnąć ;) Troszkę przeszliśmy - więc są obydwie padnięte i teraz śpią. Ze skórą to kłopot - ale tylko na głowie (na czubku), takie coś jak Iza miała chyba po karmie i musiała mieć na alergików (coś z rodzaju Lamb&Rice) - dostała szampon i witaminy (i te właśnie zostały). To jedzenie też jej chyba nie smakuje, bo miska pełna - może dlatego troszkę mniej ciałka. Ugotuje się ryż z jakimś kurakiem i zobaczymy :cool1:.
Zdjęcia jakoś mi nie wchodzą - więc linki:
http://img812.imageshack.us/i/1012747.jpg/ - przed spacerkiem, gdy do niej szliśmy
http://img37.imageshack.us/i/1012748.jpg/ - tu już zjeżona na Sarę
http://img695.imageshack.us/i/1012750.jpg/ - odpoczynek
http://img43.imageshack.us/i/1012751.jpg/ - ciągnie za Sarą... :diabloti::shake:
Muszę je odsłonić na razie od siebie - bo Sara już nie jest tak potulna jak się mogło mi wydawać i nie chce się dać podporządkować. Pozostają wspólne spacery i częste przebyanie z nimi razem.
Karmę, szampony i witaminki ma i pewnie starczą do końca VI a może dłużej (poza karmą). Kupię Jej nową szczotę na sierść, zamówię też adresówkę i chyba obrożę.
Pozdrowienia od Sońki:)
:candle: Sambusiu :( bądź za TM szczęśliwa - choć pewnie nie będziesz taj jak tu ze Swoją Pańcią :-(

Posted

Zofija napisał(a):
No i co- MOJA NAJUKOCHAŃSZA, NAJCUDOWNIEJSZA SUNIA- MOJE SERDUSZKO - ODESZŁO DZISIAJ ZA TM. A MNIE WSZYSTKO BOLI. NIE WIEM, ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE ŻYCIA BEZ TYCH CZARNYCH GROCHÓW, KRÓLICZYCH USZU I WIELKICH CIAP I TEGO CO BYŁO MIĘDZY NAMI

Strasznie mi przykro Zofija.......:(

Sambusia, biegaj sobie psinko za TM...
Ciotka Talcott tam sie toba zaopiekuje....

Posted

Samba już nie cierpi i biega pewnie po zielonych pastwiskach. Ale tęsknota pozostanie...
Zofija, szczerze współczuję.:-(

Sonia to niezły ancymon:evil_lol:.

Posted

Zofija napisał(a):
MAM PYTANIE do wszystkich, którzy składają się na Sonie-czy z tego co będzie zostawało z Soni mogę przeżucać na Carmen???????

Moje tak - zadeklarowalam wlasnie 25 miesiecznie na Carmen tez , jezeli cos "zostanie" z Soni to jestem za zeby przezucic na Carmen ale chyba byloby lepiej wyliczyc dokladnie (na ile sie da) ile Soni potrzeba zeby u niej dziur budzetowych nie bylo i co za duzo to ewentualnie przeniesc na Carmenn?

Dzisja odszedl za TM Bosmanek, sciagniety z lancucha - nie za dlugo sie normalnym zyciem nacieszyl chlopak.... Trzeba Carmen szybko wyciagac, te psiny nie maja duzo czasu - niech go spedza jak najlepiej.....

Skoro Sonia nie pojechala do Czarodziejki ani tam nie jedzie Elza staruszka - moze by tam Carmen mogla pojechac?

Posted

Emigrantka napisał(a):
Moje tak - zadeklarowalam wlasnie 25 miesiecznie na Carmen tez , jezeli cos "zostanie" z Soni to jestem za zeby przezucic na Carmen ale chyba byloby lepiej wyliczyc dokladnie (na ile sie da) ile Soni potrzeba zeby u niej dziur budzetowych nie bylo i co za duzo to ewentualnie przeniesc na Carmenn?

Dzisja odszedl za TM Bosmanek, sciagniety z lancucha - nie za dlugo sie normalnym zyciem nacieszyl chlopak.... Trzeba Carmen szybko wyciagac, te psiny nie maja duzo czasu - niech go spedza jak najlepiej.....

Skoro Sonia nie pojechala do Czarodziejki ani tam nie jedzie Elza staruszka - moze by tam Carmen mogla pojechac?

też tak myślę. Muszę tylko się za to zabrać i wszystko podliczyć. Na pewno zrobię to na dniach. I wtedy podejmiemy decyzję