bela51 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zosiu, nawet nie wiem co napisac, tak bardzo Ci wspólczuje. Ale moze nie wszystko jeszsze stracone.. Quote
ossa98 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zofija, wiem, że żadne słowa nie są w stanie dodać Ci otuchy. Żadne. Po prostu musisz to przetrwać, przeżyć po swojemu i najlepiej - przy suni- jeśli się da - ze spokojem. One wyczuwają przecież nasze lęki, smutki, cierpienie. Będzie jej łatwiej odejść, jeśli przyjdzie jej czas. Kurcze, samej chce mi się ryczeć:-(. Strasznie mi przykro. Rozumiem Cię doskonale. 9 miesięcy temu pochowałam swojego kochanego Oskarka (z mojego awatara) i do tej pory nie potrafię sie otrząsnąć:shake:. Załączam CI piękny artykuł doktor Doroty Sumińskiej o pożegnaniach z naszymi czworonagami. Może to Cię jakoś podniesie na duchu. http://pies.onet.pl/4226,26,0,smierc_czworonoznego_przyjaciela,artykul.html Będę o Was myślała. Quote
irenaka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zofija napisał(a):Jest to dla mnie straszne. To jak ja ją kocham to się nie da opisać i wiem, ze niektórzy kpią -to tylko pies, a dla mnie to aż PIES Ci którzy kpią Zosiu, nie znają tej miłości i bliskości jaką może dać pies i nimi nie możesz się przejmować. Ciesz się, że dana była Ci ta miłość, te chwile szczęścia jakie miałaś z Sabą a Ona z Tobą. Życzę Ci dużo sił, będą Ci potrzebne teraz, choć mam nadzieję, że przejdziecie ten kryzys i jeszcze będziecie się sobą cieszyć. Nikt z nas nie jest na moment rozstania przygotowany,bo do tego nie można się przygotować. U mnie był kryzys miesiąc temu, najpierw był żal, łzy i bezradność a później pełna mobilizacja, bo wiedziałam, że łzami psu nie pomagam. Przeżyliśmy kryzys, jest znowu dobrze i tego Ci życzę Zosiu, pokonania kryzysu. A jeżeli już nic nie da się zrobić, to spokoju w sercu i siły w imię tej wielkiej miłości która Was łączy. Quote
Zofija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Samba będzie miała za 15 minut transfuzje - to jej ostatnia szansa. trzymajcie kciuki Quote
pati_zabrze Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zosiu strasznie mi przykro z powodu Twojej suni :-( Trzymam za Was kciuki !! Wstyd mi, że w ogóle nie zaglądam do Sońki, choć miałam okazję poznać ją osobiście, ale za dużo tego psiego nieszczęścia dookoła i po prostu nie wyrabiam :shake: Quote
Zofija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pati_zabrze napisał(a):Zosiu strasznie mi przykro z powodu Twojej suni :-( Trzymam za Was kciuki !! Wstyd mi, że w ogóle nie zaglądam do Sońki, choć miałam okazję poznać ją osobiście, ale za dużo tego psiego nieszczęścia dookoła i po prostu nie wyrabiam :shake: wiem, wiem psiaków w potrzebie jest tyle......niestety Quote
LAZY Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zosiu jak Twoja sunia? Transfuzja pomogła? Wiem co czujesz...z białaczką Lazy walczyłam tylko miesiąc...przegrałam ponad 4 lata temu. Mam nadzieję, że Wam uda się wygrać! :kciuki: Quote
Emigrantka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zofija - strasznie mi przykro, myslami jestem z wami, oby wszystko dobrze poszlo dla sunci.... Quote
Zofija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 LAZY napisał(a):Zosiu jak Twoja sunia? Transfuzja pomogła? Wiem co czujesz...z białaczką Lazy walczyłam tylko miesiąc...przegrałam ponad 4 lata temu. Mam nadzieję, że Wam uda się wygrać! :kciuki: wyniki będą rano. Ciągle jest podłączona. Jutro rano jadę na badania Quote
Zofija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Zofija - strasznie mi przykro, myslami jestem z wami, oby wszystko dobrze poszlo dla sunci.... bardzo dziękuję Quote
Zofija Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Rozmawiałąm z Tarzanką jedzie po Sonie w sobotę- takze czekamy na relacje od Tarzanki, a potem Redpita Quote
Redpit Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 :( się czyta takie wieści - ale trzeba mieć nadzieję, mimo, że Iza była z nami nie cały rok, ale jak odeszła, to wszystkim nie jedna :-( popłynęła i też ten :diabloti: się przyczynił. Trzymam kciuki za dobre wyniki i polepszenie zdrówka. Wiadomości będą jak szybko się da - co do sterylki i miejsca po niej - to trzeba uzgodnić, bo myślę, że powinna być w bardziej ludzkich warunkach po tym, ale przy Jej charakterku i zwierzakach w domu - musi ktoś z nią być w domu, czyli raczej mój urlop :roll: i podobno latem rany goją się gorzej :shake:. Jeśli ktoś mówi - "to tylko pies" i podobne - raczej staram się już unikać kontaktów z taką osobą :evil_lol:. Quote
Asior Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zofija napisał(a):Jest to dla mnie straszne. To jak ja ją kocham to się nie da opisać i wiem, ze niektórzy kpią -to tylko pies, a dla mnie to aż PIES Zosiu a możesz pokazać na wątku zdjęcia swojej suni??? Quote
bela51 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Zosiu, napisz, ja Twoja sunia dzisiaj sie czuje. Wszyscy jestesmy z Toba i trzymamy kciuki za jej wyzdrowienie. Quote
Zofija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 a to jej wątek. na ostatnich stronach są jej aktualne zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/25845-śliczna-Onkowata-SAMBA-Żory-już-w-nowym-domku Quote
Zofija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Siambie po pierwsze transfuzji wyniki się ciut poprawiły, zwrosła ilość czerwonych krwinek. Rano jechałam po następną krew i właśnie ma kolejną transfuzje. dziękuję Wam. napuisałam o tym tutaj bo kto mnie tak zrozumie jak WY- DOGOMANIACY Quote
Zofija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tarzanka już w Łebie, ale zostaje tam na noc i Sonie zawiezie jutro do Redpita Quote
Zofija Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 to robi Siamba jak ja wyjdę z łóżka i zostaje w nim sam Tomek;) Quote
bela51 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Urocza, śliczna sunia. Zosiu, bedzie dobrze, musi być! Dalej trzymam kciuki i jestesmy z Tobą. Quote
Cantadorra Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Zosiu, trzymam za was mocno zacisniete kciuki, zeby wszystko bylo po twojej mysli. Quote
TERESA BORCZ Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 dopiero teraz weszłam na dogo, tak że nie zdążyłam pomóc w transporcie psini. Najpierw kłopoty z napisem error data base, a teraz ogrmniaste zaległości. Quote
Czarodziejka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Czy ta naga seksowna blondyna na fotce, to ty Zofijo? :razz: Quote
Recommended Posts