Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Figa drzewna - 5 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bjuta - 5 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Lazy - 20 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Emigrantka - 30 zł od lipca[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zofija i Dea - 40 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Cantadora - 30 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bela51 - 20 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Israel-20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ossa-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]anonimowa ciocia-10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]kakaicezar-20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Magda z Łodzi - 50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Krystyna M.-10zł[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Co daje nam równo 270zł[/FONT]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosiu, a jakie warunki mialaby Sonia w Obornikach? Pytam, czy to byłby osobny kojec, czy w zimie pomieszczenie w budynku? To najdrozsza opcja i ciekawa jestem, czy najlepsza.

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu, a jakie warunki mialaby Sonia w Obornikach? Pytam, czy to byłby osobny kojec, czy w zimie pomieszczenie w budynku? To najdrozsza opcja i ciekawa jestem, czy najlepsza.

To trezba zapytać Tarzanki. Mówiła mi, ze ten Hotelik jest rewelacyjny. Prowadzi go wet.

Posted

Zosiu - nie ma na co czekac, Sonie do Redpita a deklaracje trzymac i zbierac na wszelki wypadek - jak cos co miesiac zostanie to mozna np na Carmen (jezeli inni sie zgodza).

Z tym co ma moze juz jechac, na karme starczy na weta tez - sterylke oplaci Emir rozumiem?

Tylko czy Sonie po sterylce bedzie mogla w kojcu byc?

Z tym panem Maciejem to dajmy sobie ogolnie juz spokoj, zupelny niewypakl i do tego naciagnal nas na propagowanie swojej budy na Dogo przez bazarek.. szlag by to.

Jak an poczatku gonilam zeby Soie ze schroniska brac - tak teraz gonie zeby ja zabierac od tego "ludzia".

Bidula nasza :(

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Emigrantko, niechaj p.Maciej wpłaci cos na Soni konto. Skoro się zadeklarował, to bierzmy kasę i trzymajmy. Przyda się na coś. ;)

nio- tylko ja już do niego nie napiszę. ja juz nie mam na to nerwów. myślę, ze może tarzanka z nim pozrozmawia bo go poznała osobiście

Posted

Emigrantka napisał(a):
Zosiu - nie ma na co czekac, Sonie do Redpita a deklaracje trzymac i zbierac na wszelki wypadek - jak cos co miesiac zostanie to mozna np na Carmen (jezeli inni sie zgodza).

Z tym co ma moze juz jechac, na karme starczy na weta tez - sterylke oplaci Emir rozumiem?

Tylko czy Sonie po sterylce bedzie mogla w kojcu byc?

Z tym panem Maciejem to dajmy sobie ogolnie juz spokoj, zupelny niewypakl i do tego naciagnal nas na propagowanie swojej budy na Dogo przez bazarek.. szlag by to.

Jak an poczatku gonilam zeby Soie ze schroniska brac - tak teraz gonie zeby ja zabierac od tego "ludzia".

Bidula nasza :(

ok, upewniem się jak z sterylką. Pieniądze, które będą schodzić top jakby można było to co zostanie na Carmen to mogłaby iść do Hoteliku

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Emigrantko, niechaj p.Maciej wpłaci cos na Soni konto. Skoro się zadeklarował, to bierzmy kasę i trzymajmy. Przyda się na coś. ;)

A to pewnie ze tak - juz wczesniej pisalam ze jak sie deklaruje to niech JUZ wplaci zeby wiedziec na czym Sonia stoi....

Zofija-jak pisalam, moja deklaracja niestety od lipca, teraz juz nie dam rady.....

Posted

bela51 napisał(a):
Zgadzam się z Wami, ze oferta Redpita jest najlepsze pod wzledem finansowym. Ale co ze sterylka? Wróci po zabiegu do budy?

[FONT=Verdana]Przecież można jej kupić " kaftanik bezpieczeństwa" jak ja go nazywam.[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT] [FONT=Verdana]Wystarczy tylko sprawdzać jak rana się goi.
[/FONT] [FONT=Verdana]Dziewczyny mają rację, że do Redpita Sonię oddają, facet wydaje mi się rozsądny i nie mam tu na uwadze tylko samych kosztów.[/FONT]

Posted

Teraz tylko trzeba si e z Tarzanką dogadać jeśli chodzi o transport Soniuchny. Ja wstępnie mówiłam o niedzieli i Redpitowi to też pasuje. Powiem Wam, ze żal mi Soni, który to już raz zmienia miejsce pobytu:( . Z drugiej strony dobrze, ze nie jest zostawiona sama sobie w schronie jak inne piesy

Posted

irenaka napisał(a):
[FONT=Verdana]Przecież można jej kupić " kaftanik bezpieczeństwa" jak ja go nazywam.[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT] [FONT=Verdana]Wystarczy tylko sprawdzać jak rana się goi.
[/FONT] [FONT=Verdana]Dziewczyny mają rację, że do Redpita Sonię oddają, facet wydaje mi się rozsądny i nie mam tu na uwadze tylko samych kosztów.[/FONT]

Dokładnie ;) Nie można aż tak panikować... przecież w schroniskach psiaki po sterylce też nie siedzą cały czas w sterylnych warunkach i wszystko z nimi w porządku.
Jeśli dostanie kaftanik, a w budzie będzie czysto to powinno być ok ;)

Posted

ja też myślę, ze jeśli chodzi o sterylkę będzie dobrze. Nie będziemy jej robić zaraz. Będę cały czas z Redpitem w kontakcie i razem uzgodnimy:)

Posted

Na pewno będzie miała dobrze:) tylko te zmiany, ale patrząc na to ile jest cierpienia wśród czworonogów to ona i tak nie ma się źle.

Słuchajcie kwestia transportu- trochę bezsensu, zeby Tarzanka jechała pół Polski zawieźć Sońke 60 km od jej aktualnego miejsca zamieszkania. Czy wie ktoś jak szukać transportu w tamtych okolicach???? Jej aktualny Pan pokryje transport. Czy ktoś moze założyć wątek na tranportowym wątku dogo???

Posted

Cześć Dziewczyny. Miałam ostatnio lepszy humor bo myślałam, ze po operacji Samby może już być tylko dobrze. Niestety nie jest. Dzisiaj Samba będzie miała transfuzje krwi i to chyba jej ostatnia i tak nieduża szansa na przeżycie. Siedzę i wyję. Przez Sambę poznałam dogo. Adoptowałam ją gdy umarła moja 14letnia sunia postanowiłam, ze wezmę piesa ze schronu. Nic nie wiedziałam o domach tymczasowych o dogomanii. Wyszukałam ją przez neta. W sumie ona była jednym z dwóch piesów. Ale jak ją zobaczyłam od razu się zakochałam. Oczy wielkie czarne grochy i ten strach. Prawie pół roku wyciągałam ją z deprechy. Chodziłam na tresure gdzie uczyła się jak nie bać się jak Pańcia bierze parasol do ręki, ze nim nie uderzy, że Pani ją kocha i można jej ufać. Na początku chowała się nie chciała być głaskana, nie chciała by na nią patrzono.... A teraz umiera bo chyba 4 wspólnych latach