Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Figa drzewna - 5 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Bjuta - 5 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Lazy - 20 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Emigrantka - 30 zł od lipca[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Zofija i Dea - 40 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Cantadora - 30 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Bela51 - 20 zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Israel-20zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]ossa-10zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]anonimowa ciocia-10zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]kakaicezar-20zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Co daje nam równo 210zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Pan Maciej zaproponował 100zł m-cznie- ale wiecie jak wiarygodny jest Pan Maciej??? co sądzicie????[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]To byłoby 310zł[/FONT]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
że deklaracja Pana Macieja jest niepewna

Masz z nim kontakt?
Popros zeby wplacil TERAZ - wtedy bedzie pewna.....
Po tym jak sie zachowal, powinien wplacic od razu i pomoc psu ktoremu w sumie tylko i wylacznie zaszkodzil...

Posted

Emigrantka napisał(a):
Masz z nim kontakt?
Popros zeby wplacil TERAZ - wtedy bedzie pewna.....
Po tym jak sie zachowal, powinien wplacic od razu i pomoc psu ktoremu w sumie tylko i wylacznie zaszkodzil...

Mam mailowy i telefoniczny. Napiszę do niego

Posted

[quote name='Czarodziejka']Wpłaci raz, a potem się wypnie ;) Znamy takich.

Jeżeli Sonia jest pod opieką Emira, to czy jest możliwość zasponsorowania sterylki?

oczywiście zapytam

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czy suki też mogą łagodnieć po sterylce jak samce?

Moja poprzednia sunia- mieszaniec z owczarkiem- pies silny, dominujący i łagodny tylko do mnie:) nie złagodniała. Na nią nic nie działało

Posted

Dostałam wiadomość od jednego z dogomaniaków, ze może wziąść do sibie Sonie. Mieszka w Wejherowie. Jego nick to Redpit. Kwestia budy - ma użyczoną i moze być moment, ze będzie ją musiał oddać i trzeba będzie zakupić nową.

Posted

Zofija napisał(a):
Dostałam wiadomość od jednego z dogomaniaków, ze może wziąść do sibie Sonie. Mieszka w Wejherowie. Jego nick to Redpit. Kwestia budy - ma użyczoną i moze być moment, ze będzie ją musiał oddać i trzeba będzie zakupić nową.

Zosiu, napisz cos wiecej. Czy to bedzie platny tymczas? I jakie Sonia bedzie miała tam warunki, skoro bedzie mieszkac w budzie, to bedzie to kojec, czy swobodny teren wokól domu?

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu, napisz cos wiecej. Czy to bedzie platny tymczas? I jakie Sonia bedzie miała tam warunki, skoro bedzie mieszkac w budzie, to bedzie to kojec, czy swobodny teren wokól domu?

BĘDZIE MIAŁA BUDĘ I KOJEC I BĘDZIE WYPUSZCZANA I SPACERKI . PAN JUŻ MIAŁ PIESKI NA TYMCZASIE Z DOGO I TOZ-u

Posted

Czarodziejka myślę, że tak. Sterylkę bierzemy na siebie - Emir, Oddział Cieszyn, skąd Sonia pochodzi. Tylko muszę dostać najpierw fakturę (albo przynajmniej skan) na płatność przelewem. Adres do wysyłki faktury podam na pw jak będzie trzeba.

Posted

:oops: więc może trochę napiszę... wszystko jest jak już napisała Zofija - kojec był zbudowany dla 2 psiaków - dla mojego otrzymanego jako dodatek do domu i zagłodzonej Izy z Dogo (i dzięki Jej przybyciu powstał szybciej). Niestety odeszła :-( - w tej chwili został zdjęty panel odgradzający, ale zamontowanie go - to kwestia parunastu minut. Marzę by kojec był tylko dodatkiem, ale troszkę trzeba wykończyć ogrodzenie - więc niestety pod nieobecność dla BEZPIECZEŃSTWA psa (-iaków) muszą w nich przebywać. Teraz jest dużo do roboty na podwórku, więc psy są na podwórku wolne często. Muszą też się zgodzić by razem być - a to trochę trwa - ale po kilku psach stwerdziłem, że potrafią się dogadać - przynajmnej, te które były (czasami to trwało, ale w tej chwili może nie miłość - ale pełna tolerancja). Kwestię budy opisałem Zofiji - co do opłat, to niestety w tej chwili karma i jakieś poważniejsze rzeczy związane z wetem (mam nadzieję, że NIE będzie potrzeby :) ), co też juz omówione :oops:. Pozdrawiam i spokojnej nocy.

Posted

Brzmi rozsądnie. Myślę, że karmę można zamawiać w sklepie internetowym z dostawą do Redpita, a płatność przelewem, podobnie w razie czego opłaty u weta. Składki byłyby zbierane jak teraz co miesiąc, i z tego budżetu pokrywalibyśmy koszty karmienia, weta, i w razie potrzeby transportu do DS.

Posted

Tego nie wiem, ale w kojcu jak było widać była z innym - i tak bedzie podzielony - co do Sary, to raczej jest uległa i będąc w domu nawet malej kotki się boi. Pozatym lubi inne psy czy też psice ;) Gorzej z domowym - ale ten byłby osobno wypuszczany :) (jak do niedawna zresztą z Sarą). Co do karmy - tak zasegurowałem Zofiji - może też na Allegro - kurier za 0 zł i też dodatki dodają :) - też zamawiam, np. Brit 2x17 kg co starcza na ponad 2 miesiące za 169...+ gryzaki ;)

Posted

Przepraszam bardzo nie pamiętam czy się deklarowałam na Sonię po 15 czerwca, jeśli tak to deklaruję się dalej, ale z kwotą na razie 10 zł stale do listopada, proszę jednak jak bym zapomniała wysłać Mi pw z przypomnieniem.

Posted

Propozycja super ale.. ze tak niesmialo przypomne - Sonia z pierwszego DT musiala byc zabrana poniewaz terroryzowala (rzucala sie na) na psiaki wiec nie wiem czy to jest odpowiednie dla niej miejsce?
Jezeli ta druga sunia wszystkiego sie boi.....
Takie moje 5 groszy.....
Probuje do tego podchodzic realnie - niestety tak trzeba...
:(