Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zofija napisał(a):
Cudna Sonica- łobuzica:))) Dzisiaj miałam okropny sen, ze Pan się rozmyslił i chciał zwrócić Sonie:(, ale to pewnie dlatego, ze się przed snem objadłam

Odpukaj w niemalowane, spluń przez lewe ramie i nie wiem co jeszcze!!!!!!!!!!!!!

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Zofija, twoj sen byl snem tzw. lękowym, odwrotnym :) Bądź spokojna, wlasnie oznacza, ze nie odda Soni :)

wiem:) w snach wychodzi to czego nie dopuszczamy do głosu. No i wyszedł mój lek o Sonieczkę;)
Myślę, ze Sonieczka lepiej trafić nie mogła

Posted

Bela, ja nie wiem jak ty wchodzisz na dogo, bo jakies trudnosci ciagle wyskakuja.
W kazdym razie uwazam, ze Sonieczka jest jednym z przykladow najbardziej efektowych przemian. Jest po prostu dorodną, pięknie umaszczoną sunią!

Posted

Cantadorra napisał(a):
Bela, ja nie wiem jak ty wchodzisz na dogo, bo jakies trudnosci ciagle wyskakuja.
W kazdym razie uwazam, ze Sonieczka jest jednym z przykladow najbardziej efektowych przemian. Jest po prostu dorodną, pięknie umaszczoną sunią!

zgadzam się w 200% :)))

Posted

[FONT=Bookman Old Style]UWAGA![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Sprawdziłąm i są jeszcze na Sonie wpłaty, które wpisuję z podsumowaniem i pytam, czy mogę te pieniązki przekazać na Carmen???????[/FONT]

[FONT=Times New Roman]22.04. Israel - 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Israel - 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Bjuta - 5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Agnieszka103- 10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]04.05. Lazy- 30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]05.05. Magda z Łodzi -50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Razem zostało=125zł[/FONT]

Posted

[quote name='Zofija'][FONT=Bookman Old Style]UWAGA![/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Sprawdziłąm i są jeszcze na Sonie wpłaty, które wpisuję z podsumowaniem i pytam, czy mogę te pieniązki przekazać na Carmen???????[/FONT]

[FONT=Times New Roman]22.04. Israel - 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Israel - 20zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Bjuta - 5zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]30.04. Agnieszka103- 10zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]04.05. Lazy- 30zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]05.05. Magda z Łodzi -50zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Razem zostało=125zł[/FONT]

Zosiu, powinnas napisac do tych osób, ja myśle, że Ci którzy przenieśli swoje deklaracje na Carmen, to sie zgodżą, ale trzeba sie upewnic.

Posted

bela51 napisał(a):
Zosiu, powinnas napisac do tych osób, ja myśle, że Ci którzy przenieśli swoje deklaracje na Carmen, to sie zgodżą, ale trzeba sie upewnic.

Tak napisałam tylko Agnieszka 103 ma zapchaną skrzynkę, a Magda z łodzi to nie wiem czy w ogóle jest na dogo-zawsze na wpłacie było pełen imię i nazwisko-reszta sie zgodziłą

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie wróciłam. Dostałam od Pana Macieja maile. Niestety musimy szukać dla niej nowego domu . Dopóki nie znajdziemy Sonia może być u niego. Pan Maciej napisał, ze po trgadeiach, które przeszedł nie jest w stanie już tak pokochać psa jak kochał kiedyś ponadto ma problemy zdrowotne................ Także niestety Sonia znowu szuka domu i znowu będzie musiała zmienić miejsce......