Zofija Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Może być tak, ze za 1 tydzień lub trochę więcje trzeba będzie jeszcze zapłacić. Wszystko zalezy, czy i kiedy znajdziemy transport. Pan Maciej moze po nią jechac, ale po 7 maja Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No i słusznie. Bardzo się cieszę, że ma szansę na dom! Quote
bela51 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Jest transport dla Soni. Tarzanka może jechać. Zosiu, uzgodniaj jutro szczegóły. Quote
Tarzanka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jestem tutaj z Wami, fantastycznie, że Sonia znalazła wspaniały domek. Jeśli zależy Wam na szybkim transporcie, to jestem bardzo chętna jechać. Czekam aż na kontakt z Zofiją i możemy ustalać szczegóły. Quote
Cantadorra Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Fantastico!!! Tarzanka, zawieź naszą łobuzicę, oby jak najszybciej rozrabiala w swoim domu! Quote
bela51 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Zofija, gdzie Ty jestes Cioteczko??? Sonia czeka ! Quote
Zofija Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Rewelacyjne wieśći! Napisałam już do Tarzanki, ale mi nie wysłało;( szlag by... Jak co spróbuje jeszcze raz , ale czy mogę prosić jej telfon lub adres mailowy??? Quote
bela51 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Napisałam Ci PW, jesli nie dojdzie, to napiszę na wątku. Quote
bela51 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 I co Cioteczki uzgodniły ? Wszyscy ciekawi, kiedy nastąpi ten WIELKI DZIEŃ. Quote
Zofija Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 tak, dzisiaj Tarzanka jedzie z Sonią do Łeby. Na miejscu będą rano. Quote
Tarzanka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Za ok dwie godzinki (jak się mecz skończy) startujemy po Sonię :) Wezmę aparat i jak wszystko pójdzie dobrze nacykam małej fotek w nowym domku :) Quote
bela51 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Jak ja sie ciesze !!!! Sonia to moja sympatia, kochana złośnica, cudna i wspaniała. Jedźcie ostrożnie. Szerokiej drogi !!!!!!!!!!!!! Quote
LAZY Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Wspaniałe wieści!!! Szerokiej drogi i czekamy na wieści z nowego domku:) Quote
Tarzanka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Zdjęcia będą później teraz przekazuje, że jesteśmy już na miejscu i idziemy spać :) Quote
bela51 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ciesze sie, ze dotarliście szczesliwie. Wyspijcie sie, a my ( nie)cierpliwie poczekamy na wieści.:lol: Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
Tarzanka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Zdjęć jeszcze nie zrobiłam, bo nawet z łóżka nie wyszłam jeszcze. Teraz mam 'chwilowy brak snu'. Napiszę parę zdań o podróży... Sonię odebraliśmy ok 20. Dostałam dla Niej książeczkę i tabletki wit.B1. Zaraz po wejściu do auta panienka była pobudzona ale jak tylko ruszyliśmy to usiadła grzecznie i rozglądała się na boki. Po jakimś krótkim czasie poszła spać. Deszcz padał przez większość drogi, więc nasze przystanki były krótkie i konkretne :) Sonia spała prawie cały czas, mogliśmy jechać po dziurach i nic jej nie ruszało, ale wystarczyło zatrzymać się w miejscu a Ona już miała głowę w górze i patrzyła co się dzieje. Jest bardzo czujna. Ok godziny 5tej byliśmy na miejscu ( Pan dzwonił do mnie już o 4tej w nocy z informacją, że czeka i pytał gdzie jesteśmy :) ). Pan wziął ode mnie Sonię i zaczął z Nią chodzić na siku. Jak już się wysiusiała, weszliśmy na podwórko Pana, zamknęliśmy bramę i zaczęła sunia latać po swoim :) Strasznie się leni, ale Pan ma już szczotki przygotowane. Sunia po wejściu do domu niestety zachowała się nieładnie i 3 razy obsiusiała Panu dywany! Pan się z Niej bardzo cieszył, poczęstował ją kiełbaską. Właśnie mąż rozmawiał z Panem, już Sonię wykąpali, byli na spacerze i pokazać ją u weterynarza! Panowie czeszą ją i czeszą i końca nie ma. Pan bardzo z Niej zadowolony i szczęśliwy. Później zrobię zdjęcia jak w końcu wyjdę z łóżka. Quote
bela51 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Najwazniejsze, że Pan nie jest rozczarowany, tylko szcześliwy i troskliwie sie Sonia zajął.:lol: Myśle, że wszystko będzie wspaniale !!!:lol: Quote
LAZY Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No to wieści bardzo dobre mamy! Teraz proszę o informację jak wygląda końcowe rozliczenie Sonii hoteliku:) Quote
Emigrantka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No super wiadomosci.... :) Ja prosze o namiary na tego pana, hotelik w lebie ma? Moze sie kiedys wybiore latem na wakacje to i Sonie sobie zobacze..... pojechalabym nad morzez do Polski przwde mowiac... ma hotelik jego strone? :D Quote
Monia85 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jego strona to: [url]http://www.narogu.maxmedia.pl/[/url] Quote
Emigrantka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Monia85']Jego strona to: [url]http://www.narogu.maxmedia.pl/[/url][/QUOTE] Dzieki Monia :) Zaznacze sobie......i sie wybiore, pewnie nie w tym roku (paszportu nie mam heheh) ale napewno w przyszlym :) Quote
Recommended Posts