Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może być tak, ze za 1 tydzień lub trochę więcje trzeba będzie jeszcze zapłacić. Wszystko zalezy, czy i kiedy znajdziemy transport. Pan Maciej moze po nią jechac, ale po 7 maja

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem tutaj z Wami, fantastycznie, że Sonia znalazła wspaniały domek. Jeśli zależy Wam na szybkim transporcie, to jestem bardzo chętna jechać. Czekam aż na kontakt z Zofiją i możemy ustalać szczegóły.

Posted

Rewelacyjne wieśći! Napisałam już do Tarzanki, ale mi nie wysłało;( szlag by... Jak co spróbuje jeszcze raz , ale czy mogę prosić jej telfon lub adres mailowy???

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

Posted

Zdjęć jeszcze nie zrobiłam, bo nawet z łóżka nie wyszłam jeszcze. Teraz mam 'chwilowy brak snu'. Napiszę parę zdań o podróży... Sonię odebraliśmy ok 20. Dostałam dla Niej książeczkę i tabletki wit.B1. Zaraz po wejściu do auta panienka była pobudzona ale jak tylko ruszyliśmy to usiadła grzecznie i rozglądała się na boki. Po jakimś krótkim czasie poszła spać. Deszcz padał przez większość drogi, więc nasze przystanki były krótkie i konkretne :) Sonia spała prawie cały czas, mogliśmy jechać po dziurach i nic jej nie ruszało, ale wystarczyło zatrzymać się w miejscu a Ona już miała głowę w górze i patrzyła co się dzieje. Jest bardzo czujna. Ok godziny 5tej byliśmy na miejscu ( Pan dzwonił do mnie już o 4tej w nocy z informacją, że czeka i pytał gdzie jesteśmy :) ). Pan wziął ode mnie Sonię i zaczął z Nią chodzić na siku. Jak już się wysiusiała, weszliśmy na podwórko Pana, zamknęliśmy bramę i zaczęła sunia latać po swoim :) Strasznie się leni, ale Pan ma już szczotki przygotowane. Sunia po wejściu do domu niestety zachowała się nieładnie i 3 razy obsiusiała Panu dywany! Pan się z Niej bardzo cieszył, poczęstował ją kiełbaską.
Właśnie mąż rozmawiał z Panem, już Sonię wykąpali, byli na spacerze i pokazać ją u weterynarza! Panowie czeszą ją i czeszą i końca nie ma. Pan bardzo z Niej zadowolony i szczęśliwy. Później zrobię zdjęcia jak w końcu wyjdę z łóżka.

Posted

No super wiadomosci.... :)

Ja prosze o namiary na tego pana, hotelik w lebie ma?

Moze sie kiedys wybiore latem na wakacje to i Sonie sobie zobacze..... pojechalabym nad morzez do Polski przwde mowiac... ma hotelik jego strone?

:D

Posted

[quote name='Monia85']Jego strona to: [url]http://www.narogu.maxmedia.pl/[/url][/QUOTE]

Dzieki Monia :)

Zaznacze sobie......i sie wybiore, pewnie nie w tym roku (paszportu nie mam heheh) ale napewno w przyszlym :)