Cantadorra Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Biedna Sonia, kolejny niewyżyty cymbal wyżył sie na psie. Bede Sonka zaglądać do ciebie. Quote
Zofija Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 niewyżyty cymbał to mało powiedziane. Do góry z Sonią!!!!! Quote
Zofija Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ogłaszać Sonie, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Czy podać Ci stronki- jesteś dobra na kompie????? Sonia spokojnie moze iść do domu z ogrodem i być w ocieplanej budzie Quote
Mal Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Teraz przed świętami nie ma większego sensu brać się intensywnie za ogłoszenia, ludzie mają inne sprawy na głowie. Ale zaraz po świętach trzeba ruszyć z kampanią :) Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
kakaicezar Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Zofija napisał(a):ogłaszać Sonie, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Czy podać Ci stronki- jesteś dobra na kompie????? Sonia spokojnie moze iść do domu z ogrodem i być w ocieplanej budzie Nie mam wprawy w dodawaniu ogłoszeń , na to potrzeba czasu- a ja mam go niewiele. Moge w razie potrzeby wspomóc finansowo...tylko tyle :-( W razie potrzeby daj znać Quote
Mal Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Kochani, pamiętajmy o tym by podnosić Sonię :) Niech ją ktoś wypatrzy. Quote
Cantadorra Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Sonka do gory! Musisz znalezc domek! Quote
kakaicezar Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cezarek trzyma łapki a kciukasy az domek,hop Quote
Talia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witam na wątku. Jak się Soniusia czuje ?;) Quote
Zofija Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Talia napisał(a):Witam na wątku. Jak się Soniusia czuje ?;) Wiesz no żyje, ale ciagle czeka na domek na swojego ukochanego Pana lub Pancię:) Quote
Zofija Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja też! Nowy roczek nowy domek dla Sonci:) Quote
Talia Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Soniusiu co u Ciebie? Nikt się Tobą jeszcze nie interesuje? Quote
kakaicezar Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czy potrzebne jest nadal wsparcie finansowe? Posłałam dla Soni pieniążki w listopadzie, gdzie ona teraz przebywa? Quote
Cajus JB Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Zostałem poproszony Jak wszyscy nie nadążam jednak nie odmówię jeśli chodzi o ogłoszenia. Jest jakiś ładny tekst czy poprosimy kogoś o napisanie? Namiary widziałem, że są. Teraz tylko zaznaczam, ale w nocy zajrzę i napiszę kiedy mogę zrobić ogłoszenia. Quote
Cantadorra Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cajus, wielkie dzięki! Ta sunia bardzo potrzebuje ogloszen. Quote
Cajus JB Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Przeczytałem wątek. Niewiele tego. Rozumiem, że jest w Cieszynie? Czy ma szczepienia i czy istnieje możliwość sterylizacji? Chciałbym zaznaczyć, że termin ogłoszeń może mi się nieznacznie przesunąć, ale ponieważ już tak długo jest w schronie zrobię Jej koło 3 stycznia. Może jakiś mały tekścik do ogłoszeń. Bo na to to już zupełnie brak mi czasu. Quote
Emigrantka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Co za piekna psica, takie kochany pysio i takie madre slepka - zaznaczam bo tylko tyle narazie moge :( Quote
Zofija Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 kakaicezar napisał(a):Czy potrzebne jest nadal wsparcie finansowe? Posłałam dla Soni pieniążki w listopadzie, gdzie ona teraz przebywa? Sonie przebywa w schronisku w Cieszynie. Myśłałam o wzięciu jej do Hoteliku, ale narazie mamy dwa piesy w Hotelu i póki jeden z nich nie znajdzie domku nie możemy brać nastepnego bez stałych deklaracji Quote
Zofija Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cajus JB napisał(a):Przeczytałem wątek. Niewiele tego. Rozumiem, że jest w Cieszynie? Czy ma szczepienia i czy istnieje możliwość sterylizacji? Chciałbym zaznaczyć, że termin ogłoszeń może mi się nieznacznie przesunąć, ale ponieważ już tak długo jest w schronie zrobię Jej koło 3 stycznia. Może jakiś mały tekścik do ogłoszeń. Bo na to to już zupełnie brak mi czasu. Sonia ma szczepienia, ale na pewno nie była w schronisku sterylizowana. Ja mogę przygotowac tekst , ale nie wcześniej jak w sobotę dzisiaj idę do pracy na 12-ta a wrócę nad ranem. Quote
Recommended Posts