Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłaszać Sonie, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Czy podać Ci stronki- jesteś dobra na kompie????? Sonia spokojnie moze iść do domu z ogrodem i być w ocieplanej budzie

Posted

Teraz przed świętami nie ma większego sensu brać się intensywnie za ogłoszenia, ludzie mają inne sprawy na głowie. Ale zaraz po świętach trzeba ruszyć z kampanią :)

Posted

Zofija napisał(a):
ogłaszać Sonie, ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać. Czy podać Ci stronki- jesteś dobra na kompie????? Sonia spokojnie moze iść do domu z ogrodem i być w ocieplanej budzie

Nie mam wprawy w dodawaniu ogłoszeń , na to potrzeba czasu- a ja mam go niewiele.
Moge w razie potrzeby wspomóc finansowo...tylko tyle :-( W razie potrzeby daj znać

Posted

Zostałem poproszony

Jak wszyscy nie nadążam jednak nie odmówię jeśli chodzi o ogłoszenia.

Jest jakiś ładny tekst czy poprosimy kogoś o napisanie?

Namiary widziałem, że są.

Teraz tylko zaznaczam, ale w nocy zajrzę i napiszę kiedy mogę zrobić ogłoszenia.

Posted

Przeczytałem wątek. Niewiele tego.

Rozumiem, że jest w Cieszynie? Czy ma szczepienia i czy istnieje możliwość sterylizacji?

Chciałbym zaznaczyć, że termin ogłoszeń może mi się nieznacznie przesunąć, ale ponieważ już tak długo jest w schronie zrobię Jej koło 3 stycznia.

Może jakiś mały tekścik do ogłoszeń. Bo na to to już zupełnie brak mi czasu.

Posted

kakaicezar napisał(a):
Czy potrzebne jest nadal wsparcie finansowe? Posłałam dla Soni pieniążki w listopadzie,
gdzie ona teraz przebywa?

Sonie przebywa w schronisku w Cieszynie. Myśłałam o wzięciu jej do Hoteliku, ale narazie mamy dwa piesy w Hotelu i póki jeden z nich nie znajdzie domku nie możemy brać nastepnego bez stałych deklaracji

Posted

Cajus JB napisał(a):
Przeczytałem wątek. Niewiele tego.

Rozumiem, że jest w Cieszynie? Czy ma szczepienia i czy istnieje możliwość sterylizacji?

Chciałbym zaznaczyć, że termin ogłoszeń może mi się nieznacznie przesunąć, ale ponieważ już tak długo jest w schronie zrobię Jej koło 3 stycznia.

Może jakiś mały tekścik do ogłoszeń. Bo na to to już zupełnie brak mi czasu.

Sonia ma szczepienia, ale na pewno nie była w schronisku sterylizowana. Ja mogę przygotowac tekst , ale nie wcześniej jak w sobotę dzisiaj idę do pracy na 12-ta a wrócę nad ranem.