Zofija Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 emigrantka napisał(a):jak sobie soia w lwowoku radzi? Poustawiala juz po katach bosmana, rusalke, bingo (kulfon) i reszte? :) jeszcze nie wiem Quote
LAZY Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Na pierwszej stronie jest info, ze brak 30 zł stałych deklaracji a tutaj widze, ze chyba macie komplet. Prosze o info, bo jakby co brakujacą część zadeklaruje. Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kto pomoze? http://www.dogomania.pl/threads/137914-Ratujcie-mnie-jak-chcAE-jeszcze-A-yAE-Czasu-mam-niewiele dziekuje slicznie..... Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 LAZY napisał(a):Na pierwszej stronie jest info, ze brak 30 zł stałych deklaracji a tutaj widze, ze chyba macie komplet. Prosze o info, bo jakby co brakujacą część zadeklaruje. nie mamy kompletu. W tym miesiącu jedna dziewczyna czy dwie wpłaciły więcej niż deklarują, jedna zapłaciła za 3 mc z góry. Ale stałych deklaracji miesięcznycha mamy tak jak na 1 str. Dziewczyny co zapłaciły wiecej prosiły, zebym nie zmieniała im kwoty miesięcznej bo one teraz tak mogły wiecej dac ale później niekoniecznie. Ciągle nam brakuje Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Jak sobie Soia w Lwowoku radzi? Poustawiala juz po katach Bosmana, Rusalke, Bingo (Kulfon) i reszte? :) Opinia taka sama jak wszędzie . Sonia jest łagodna do ludzi i posłuszna,ale agresywna do innych psów. Jest czysta może mieszkać w mieszkaniu. Śpi u Pana Kazimierza w pokoju. Kwiatuszek no i jest PIĘKNA Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Piekna mowisz... hehehehhe NO jest, fakt ;) Ja na ogloszeniach sie nie znam - ktos jej robi ogloszenia? Alegro? Czy cos? Do domu ja fajnego trzeba, byle nie na lancuch...... Quote
Cantadorra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie smieszy was Sonka? Mnie rozbraja ta sytuacja z sunia. Jak widze jej zdjecie z pierwszego postu, to serce sie kraja, taka bidulka, ze chcialoby jej sie nieba przychylic, a tutaj? Calkiem niezla bandytka :) Lubie dziewczyny z charakterem :) Trzymaj sie sloneczko! Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tez lubie On-ki i On-kowate z charakterem - mam taka jedna wlasnie...... hehehehe Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 MOja z pozycji 1 do pozycji 2 potrafi w 0.1 sekundy ;) Pozycja 1: Pozycja 2: Quote
Cantadorra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 W pozycji 2 wyglada jak prawdziwa bestia. Czy przechodzi w ta pozycje, jak ktos chce zasiasc na sofie obok? Okazuje tak goscinosc? Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ludzi kofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No chyba ze: lezie ktos wymachujac rekami i jest za blisko "wg psicy" wonieje od kogos alkoholem i jest za blisko "wg psicy" Ale tak na naprawde to zdjecie zebate zrobila jej Gosia.Marta na spacerze to jest "Do jasnej cholery dostane ta pilke w koncu czy nie?????" ;) Quote
bela51 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emi, ale cudo hodujesz na tej kanapie. :loveu: Ja z rozrzewnienem ciągle wspominam moja poprzednią chatakterną Lore. Teraz mam strachulca, który by chyba zwiał przed złodziejem pod łóżko.:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O rany czy ktos jeszcze zauwazyl ze ta MALPA PUCHATA nam na tym zdjeciu jezor pokazuje? hehehehehehehhehe No wyraznie ozor nam pokazuje.... malpka jedna hehehehhe Quote
LAZY Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 W takim razie ja biorę na siebie 30 złotych brakujacej stałej deklaracji. Zaraz zrobię przelew;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zciekawości zadzwoniłam do hoteliku. Sunia łobuzuje , nie lubi psów naprawdę i panów też. może zrobi w końcu wyjatek dla swego troskilwego opiekuna. ALE JEST PIĘKNA I DO LUDZI GENARALNIE PRZYJAZNA UTEMPERUJE SIĘ GRUNT ŻE JEST PIEKNA. TRZEBA SUPER OGŁOSZEN ABY POSZŁA DO DOBREGO DOMKU. ALE PAN KAZIO NIE NARZEKA. MUSI JEJ TYLKO BARDZIEJ PILNOWAĆ Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):MOja z pozycji 1 do pozycji 2 potrafi w 0.1 sekundy ;) Pozycja 1: Pozycja 2: no jakie cuuudooooo:))))))) Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):Piekna mowisz... hehehehhe NO jest, fakt ;) Ja na ogloszeniach sie nie znam - ktos jej robi ogloszenia? Alegro? Czy cos? Do domu ja fajnego trzeba, byle nie na lancuch...... Furciaczek się zdeklarowała, wysłałam jej tekst do Sonki:) Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cantadorra napisał(a):Nie smieszy was Sonka? Mnie rozbraja ta sytuacja z sunia. Jak widze jej zdjecie z pierwszego postu, to serce sie kraja, taka bidulka, ze chcialoby jej sie nieba przychylic, a tutaj? Calkiem niezla bandytka :) Lubie dziewczyny z charakterem :) Trzymaj sie sloneczko! Wiesz co ja całkiem przypadkiem mam już drugą sukę onkowatą. Pierwsza to była diablica, taka co nie pokazuje słabości, wszystkie psy się jej bały. Ludzi lubiała tylko niektórych.Ale kochałam ją nad życie. Druga niby delikatna wrażliwa (wzięta ze schronu), ale też z charakterkiem. Jak jakiegoś psa próbuje wziąść do domu to kończy się na tym,ze Samba ma zęby w jego gardle....... Nio. Quote
TERESA BORCZ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 piękne teksty pisze tez majqa, tak na przyszlość. piekne allegra robi __Lara Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cantadorra napisał(a):Nie smieszy was Sonka? Mnie rozbraja ta sytuacja z sunia. Jak widze jej zdjecie z pierwszego postu, to serce sie kraja, taka bidulka, ze chcialoby jej sie nieba przychylic, a tutaj? Calkiem niezla bandytka :) Lubie dziewczyny z charakterem :) Trzymaj sie sloneczko! Ja też lubię dziewczyny z charakterem i chyba bym ją baaardzo polubiała Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantka napisał(a):O rany czy ktos jeszcze zauwazyl ze ta MALPA PUCHATA nam na tym zdjeciu jezor pokazuje? hehehehehehehhehe No wyraznie ozor nam pokazuje.... malpka jedna hehehehhe ja bym ją wycałowała w ten pysior. Uwielbiam psy całować, a one tego nie znoszą;))) Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):zciekawości zadzwoniłam do hoteliku. Sunia łobuzuje , nie lubi psów naprawdę i panów też. może zrobi w końcu wyjatek dla swego troskilwego opiekuna. ALE JEST PIĘKNA I DO LUDZI GENARALNIE PRZYJAZNA UTEMPERUJE SIĘ GRUNT ŻE JEST PIEKNA. TRZEBA SUPER OGŁOSZEN ABY POSZŁA DO DOBREGO DOMKU. ALE PAN KAZIO NIE NARZEKA. MUSI JEJ TYLKO BARDZIEJ PILNOWAĆ a, ze Panów nie lubi to nie wiedziałam, kierowcy, którzy ją wieźli byli nią zachwyceni. Może jakiś Pan jej krzywdę zrobił. Hmmmmmmmmmm Quote
Zofija Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):piękne teksty pisze tez majqa, tak na przyszlość. piekne allegra robi __Lara Dobrze wiedzieć- dziękuję za info!!!! Quote
Recommended Posts