Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To czekam!!! No to widzisz sama dlaczego jestem odrobinę zła, prawda?? Quote
bela51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Talcotku, a ja Ci podokuczam za brak banerków i za to , że jedyny jaki masz sie nie otwiera.:eviltong: Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']To czekam!!! No to widzisz sama dlaczego jestem odrobinę zła, prawda??[/QUOTE] tak, ja też się zawsze takimi zakmuje. Ale nie bądz zła nikt z nas nie chciał źle Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Wiem I Nie winię Cię!!!!![/QUOTE] To dobrze. Mam teraz tyle na głowie i szczerze mówiąc nie wyrabiam. Moja praca na tym kuleje, w której się przez to nie wyrabiam i nie dociagam pewnych rzeczy, ale taki czas Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :buzi:Bidactwo! Z tym psiaczkiem po wypadku też jest na pewno mnóstwo pracy. Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 on jest od wczoraj. Jest przeuroczy. Wyglądfa jak by go ktoś przywiązał sznurkiem do drzewa, czy gdzieś i on się zerwał. Bo przy obroży zwisał mu sznurek................ Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wiesz co dopiero po operacji biodra zrobie mu zdjęcia, muszę załatwić aparat - bo nie ma. Myślę, ze w połowie tego tygodnia to zrobie Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sonia może jechać do Lwówka - koszt 12 zł za dobę. Nie mogę się dodzwonić do Kikou, ale nie jest źle. W razie czego może być w osobnym kojcu- czort jeden Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Soni będzie potrzebne nowe allegro, nowy banerek i mnóstwo ogłoszeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to czekam!! Daj znać jak już będzie wątek!!! Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Właśnie rozmawiałam z Kikou i mówi, ze Sonia jest już łagodniejsza. Tak rozważałaśmy, ze chyba chciała ustalić hierarchie. Ale jej psy się do tego nie nadaja, są za słabe. Bo Sonia sobie w kojcu w schronie ustaliła zasady i był spokój. Ona była nr. 1 i tyle. Mówi Kikou, ze jest bardzo uległa do ludzi. Daje sobie ząbki ogladnąć i w ogóle. Słodycze. Posłuszna, bardzo dobra do stróżowania. I już tak ma mniejsza agresję na psy. Generalnie bardzo fajny pies. Nawet mówi Kikou, ze mogłaby być do rodziny z dziećmi Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to miejmy nadzieję że szybko ulokuje swoją puchatą ............. w jakimś fajnym domu:diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Sonieczka nasza biedula.....pyskata mordeczka :) Kiedy przenosiny do Lwowka w takim razie? Jaka miesieczna roznica w cenia? Ile trzeba dozebrac...???? Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 12 zł za dobę czyli 360zł za 30 dni- jest info na 1 str.. Sonia ma jechać jutro, ale nie mogę się do niego dodzwonić. Miejmy nadzieję, ze się nie rozmyślił. Jescze będę musiała Kikou przelać za Soni transport 50zł - ona pO Sonie musiała podjechać. 50zł Pati Zabrze - już zapłaciłyśmy, P.Adamowi-70zł - też zapłacone i jeszcez Kikou 50zł ma mi podać konto. No i za te dni co Soinia jest. Jak to zrobię to wopiszę w rozliczenie. Jak by sie Pan rozmyślił to jeszcze jest Hotelik u Zuzi też w tych okolicach. No nic na razie dzwonię do niego. Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 tego czego nie zapłaciłam jeszcze nie piszę w rozliczeniu. O zmianie Hotelika też jeszcze nie piszę bo w sumie nie wiemy gdzie Sonka w końcu będzie Quote
bico Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 podrzucam 20 zł jednorazowo dla Soni na konto Emira. Quote
TERESA BORCZ Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zofijo, nie martw się przed Tobą ja rozmawiałam z panem KAZIMIERZEM, w sobotę jak tylko wynikł problemik zgodził sie bez problemu, zrozumiał sytuację. odległość jest niewielka , hotelik fajny. trzymam kciuki bo będzie jej tam dobrze. czy masz juz transport , czy szukamy? kiedy planujesz przeprowadzkę?? mam nadzieję że skoro Sonia jest w dobrej formie to jakoś znajdzie szybko domek. Quote
Zofija Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Zofijo, nie martw się przed Tobą ja rozmawiałam z panem KAZIMIERZEM, w sobotę jak tylko wynikł problemik zgodził sie bez problemu, zrozumiał sytuację. odległość jest niewielka , hotelik fajny. trzymam kciuki bo będzie jej tam dobrze. czy masz juz transport , czy szukamy? kiedy planujesz przeprowadzkę?? mam nadzieję że skoro Sonia jest w dobrej formie to jakoś znajdzie szybko domek.[/QUOTE] Dzisiaj Kikou ją zawozi do Pana Kazimierza. Do niego się dodzwoniłam w końcu i wszystko w porządku! Quote
bela51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A czy u p.Kazimierza Sonia bedzie w budynku czy na zewnątrz? Quote
Zofija Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='bela51']A czy u p.Kazimierza Sonia bedzie w budynku czy na zewnątrz?[/QUOTE] chyba na zewnątrz, ale rozmawiałyśmy z Kikou, ze dla Sonki to nie jest problem bo ma porządne futro Quote
bico Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zofija, dziś - 8.02.2010 zrobiłam przelew na 20 zł dla Soni na konto Emira, ale w tytule wkradł się błąd zamiast "dla Soni" jest napisana "dla Beli" - mam nadzieję, że grosz wpłynie tam gdzie, dlatego o tym piszę;) Quote
Recommended Posts