Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talcott']To czekam!!! No to widzisz sama dlaczego jestem odrobinę zła, prawda??[/QUOTE]
tak, ja też się zawsze takimi zakmuje. Ale nie bądz zła nikt z nas nie chciał źle

Posted

[quote name='Talcott']Wiem I Nie winię Cię!!!!![/QUOTE] To dobrze. Mam teraz tyle na głowie i szczerze mówiąc nie wyrabiam. Moja praca na tym kuleje, w której się przez to nie wyrabiam i nie dociagam pewnych rzeczy, ale taki czas

Posted

on jest od wczoraj. Jest przeuroczy. Wyglądfa jak by go ktoś przywiązał sznurkiem do drzewa, czy gdzieś i on się zerwał. Bo przy obroży zwisał mu sznurek................

Posted

Sonia może jechać do Lwówka - koszt 12 zł za dobę. Nie mogę się dodzwonić do Kikou, ale nie jest źle. W razie czego może być w osobnym kojcu- czort jeden

Posted

Właśnie rozmawiałam z Kikou i mówi, ze Sonia jest już łagodniejsza. Tak rozważałaśmy, ze chyba chciała ustalić hierarchie. Ale jej psy się do tego nie nadaja, są za słabe. Bo Sonia sobie w kojcu w schronie ustaliła zasady i był spokój. Ona była nr. 1 i tyle. Mówi Kikou, ze jest bardzo uległa do ludzi. Daje sobie ząbki ogladnąć i w ogóle. Słodycze. Posłuszna, bardzo dobra do stróżowania. I już tak ma mniejsza agresję na psy. Generalnie bardzo fajny pies. Nawet mówi Kikou, ze mogłaby być do rodziny z dziećmi

Posted

12 zł za dobę czyli 360zł za 30 dni- jest info na 1 str.. Sonia ma jechać jutro, ale nie mogę się do niego dodzwonić. Miejmy nadzieję, ze się nie rozmyślił. Jescze będę musiała Kikou przelać za Soni transport 50zł - ona pO Sonie musiała podjechać. 50zł Pati Zabrze - już zapłaciłyśmy, P.Adamowi-70zł - też zapłacone i jeszcez Kikou 50zł ma mi podać konto. No i za te dni co Soinia jest. Jak to zrobię to wopiszę w rozliczenie.
Jak by sie Pan rozmyślił to jeszcze jest Hotelik u Zuzi też w tych okolicach. No nic na razie dzwonię do niego.

Posted

Zofijo, nie martw się przed Tobą ja rozmawiałam z panem KAZIMIERZEM, w sobotę jak tylko wynikł problemik zgodził sie bez problemu, zrozumiał sytuację. odległość jest niewielka , hotelik fajny. trzymam kciuki bo będzie jej tam dobrze. czy masz juz transport , czy szukamy? kiedy planujesz przeprowadzkę?? mam nadzieję że skoro Sonia jest w dobrej formie to jakoś znajdzie szybko domek.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Zofijo, nie martw się przed Tobą ja rozmawiałam z panem KAZIMIERZEM, w sobotę jak tylko wynikł problemik zgodził sie bez problemu, zrozumiał sytuację. odległość jest niewielka , hotelik fajny. trzymam kciuki bo będzie jej tam dobrze. czy masz juz transport , czy szukamy? kiedy planujesz przeprowadzkę?? mam nadzieję że skoro Sonia jest w dobrej formie to jakoś znajdzie szybko domek.[/QUOTE]
Dzisiaj Kikou ją zawozi do Pana Kazimierza. Do niego się dodzwoniłam w końcu i wszystko w porządku!

Posted

[quote name='bela51']A czy u p.Kazimierza Sonia bedzie w budynku czy na zewnątrz?[/QUOTE]
chyba na zewnątrz, ale rozmawiałyśmy z Kikou, ze dla Sonki to nie jest problem bo ma porządne futro

Posted

Zofija, dziś - 8.02.2010 zrobiłam przelew na 20 zł dla Soni na konto Emira, ale w tytule wkradł się błąd zamiast "dla Soni" jest napisana "dla Beli" - mam nadzieję, że grosz wpłynie tam gdzie, dlatego o tym piszę;)