Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaka ona pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kikou dzieki za zdjecia..... ja piernicze co za cudo z niej.......

I kawal cholery tez, nie?

heheheheh

Posted

To pojedzie do Lwowka?

Ja zawsze mowilam ze do Lwowka trzeba dziewczyne wyslac bo z "czesciow moich" tam sa Bosman, Kulfon (Bingo), Rusalka i Skrazt czyli 1 dziewczyna i 3 chlopakow......

Sonka, nie dokuczaj im tam... hehehhehehbo to tez psie bidy tak jak i Ty myszeczko.....

:D

Posted

A Sonia - toż to cudo!!!! Dea mi opowiadała, ze ona jak już po tych 2 miesiącach doszłą do sibie to później wyglądała kwitnąco. Ja zawsze myślałam,ze Dea przesadza z tym kwitnąco bo nie wyobrażałam sobie jak można w schronie kwitnąco wyglądać.... No można Sonia jest piękna!

Posted

[quote name='Emigrantka']Kikou - wielkie dzieki.....

Sonka, no powinny sie domki bic o Ciebie.... przepiekna mordo jestes........

Ale metamorfoza od zdjec z 1 strony hehehhehe

To napewno ten sam pies?

:D[/QUOTE]
ten sam:) ona najpierw była długo sama w kojcu dochodziła do siebie po tym jak ją ktoś tak potraktował. Tkże nie ma mowy o pomyłce. J

Posted

Rany!!!!!!! :lol:Alez ona jest piekna psica!:loveu::loveu::loveu:
No wprost cudo. A ze ma charakterek? Trudno, miała dziewczyna cieżkie zycie, to sobie teraz nie daje w kasze dmuchac.:evil_lol:

Posted

[quote name='bela51']Rany!!!!!!! :lol:Alez ona jest piekna psica!:loveu::loveu::loveu:
No wprost cudo. A ze ma charakterek? Trudno, miała dziewczyna cieżkie zycie, to sobie teraz nie daje w kasze dmuchac.:evil_lol:[/QUOTE]
też tak myślę!!!!

Posted

[quote name='furciaczek']Ale wypiekniala !!!
Zaraz zrobimy nowe allegro, niech ludzie zobacza jaka sliczna psica z niej :)[/QUOTE]
No piękna - Zrób zrób Kochana i ogłoszonka plizzzzzzzzz:)

Posted

Wziełyśmy z moją przyjaciółką mieszkającą blok obok Gucia. Gucio ma 6 mc jest po wypadku, ma wybite wszystkie zęby, połamane żebra, złamane biodro, zdartą głowe i nos:(. W schronisku by nie miał szans na przeżycie. Taka bida, ze szok!!! Trzeba go wynosić, specjalną metodą, na spacery. Stawia się go na ziemi robi swoje i z powrotem. Jutro ma operację. Jak założe mu wątek to Was zaproszę i poproszę o wsparcie. Póki co, aż nie zacznie chodzić będzie u nas.