Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Furciaczek ma u mnie byc dzisiaj chyba.. pogadam Quote
kikou Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ....taka jestem teraz piękna (złośniczka do innych psów ;) ) Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cuuudna diablica!!!:p Kikou Jesteś Wielka!:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaka ona pieknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kikou dzieki za zdjecia..... ja piernicze co za cudo z niej....... I kawal cholery tez, nie? heheheheh Quote
kikou Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ...i niech sie domki o mnie biją.. (ale raczej domki bez innych psiaków-Sonia nawet za chłopakami nie przepada) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kikou - wielkie dzieki..... Sonka, no powinny sie domki bic o Ciebie.... przepiekna mordo jestes........ Ale metamorfoza od zdjec z 1 strony hehehhehe To napewno ten sam pies? :D Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja powaznie wczoraj myslalam ze ze schronu inna psica wyjechala bo Sonka podpalana a to zdjecie z samochodu to byla bura sunieczka..... heheheheheheeh Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To pojedzie do Lwowka? Ja zawsze mowilam ze do Lwowka trzeba dziewczyne wyslac bo z "czesciow moich" tam sa Bosman, Kulfon (Bingo), Rusalka i Skrazt czyli 1 dziewczyna i 3 chlopakow...... Sonka, nie dokuczaj im tam... hehehhehehbo to tez psie bidy tak jak i Ty myszeczko..... :D Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zaraz zadzwonię do Teresy miała się dowiedzieć. Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A Sonia - toż to cudo!!!! Dea mi opowiadała, ze ona jak już po tych 2 miesiącach doszłą do sibie to później wyglądała kwitnąco. Ja zawsze myślałam,ze Dea przesadza z tym kwitnąco bo nie wyobrażałam sobie jak można w schronie kwitnąco wyglądać.... No można Sonia jest piękna! Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Teresie siadł telefon. Mówiłą mi, ze moze miec problem z telefonem. Będę dzwonić - ona zna sytuacja i wszystko wie Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Kikou - wielkie dzieki..... Sonka, no powinny sie domki bic o Ciebie.... przepiekna mordo jestes........ Ale metamorfoza od zdjec z 1 strony hehehhehe To napewno ten sam pies? :D[/QUOTE] ten sam:) ona najpierw była długo sama w kojcu dochodziła do siebie po tym jak ją ktoś tak potraktował. Tkże nie ma mowy o pomyłce. J Quote
bela51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Rany!!!!!!! :lol:Alez ona jest piekna psica!:loveu::loveu::loveu: No wprost cudo. A ze ma charakterek? Trudno, miała dziewczyna cieżkie zycie, to sobie teraz nie daje w kasze dmuchac.:evil_lol: Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='bela51']Rany!!!!!!! :lol:Alez ona jest piekna psica!:loveu::loveu::loveu: No wprost cudo. A ze ma charakterek? Trudno, miała dziewczyna cieżkie zycie, to sobie teraz nie daje w kasze dmuchac.:evil_lol:[/QUOTE] też tak myślę!!!! Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='kikou']....taka jestem teraz piękna (złośniczka do innych psów ;) ) nie mogę się napatrzeć ..................... Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale wypiekniala !!! Zaraz zrobimy nowe allegro, niech ludzie zobacza jaka sliczna psica z niej :) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bardzo wazne - czy jest tu ktos/zna kots kogos w okolicach Rawy Mazowieckiej? Pies jest polamany, bezdomny na sniegu- w tej chwili na mrozie http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Bardzo prosze o pomoc na tym watku Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='furciaczek']Ale wypiekniala !!! Zaraz zrobimy nowe allegro, niech ludzie zobacza jaka sliczna psica z niej :)[/QUOTE] No piękna - Zrób zrób Kochana i ogłoszonka plizzzzzzzzz:) Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka'] Bardzo wazne - czy jest tu ktos/zna kots kogos w okolicach Rawy Mazowieckiej? Pies jest polamany, bezdomny na sniegu- w tej chwili na mrozie http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Bardzo prosze o pomoc na tym watku nie wyświetla mi się wątek Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT?p=14055231#post14055231 Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wziełyśmy z moją przyjaciółką mieszkającą blok obok Gucia. Gucio ma 6 mc jest po wypadku, ma wybite wszystkie zęby, połamane żebra, złamane biodro, zdartą głowe i nos:(. W schronisku by nie miał szans na przeżycie. Taka bida, ze szok!!! Trzeba go wynosić, specjalną metodą, na spacery. Stawia się go na ziemi robi swoje i z powrotem. Jutro ma operację. Jak założe mu wątek to Was zaproszę i poproszę o wsparcie. Póki co, aż nie zacznie chodzić będzie u nas. Quote
Recommended Posts