Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 juz jestem po rozmowie, mam Kikou dać 50 zł za benzynę bo ona ją odbiera z legnicy Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziewczyny, jestem po rozmowie z Kikou i tak: ona pod początku prosiła, żeby sunia była łagodna bo ona nie ma kojców....... wszystkie psy są razem w mieszkaniu.... Piesy chore, kalekie niewidome z padaczką. Sonia ma charakter moim zdaniem dominujący w kojcu dominowała. Zresztą wygląda naprawdę dobrze. i Pati i Tomek, którzy ją wieźli określili ją jako: pięknego psa. Wydaje mi się, ze też na chorego nie wygląda. Kikou jest przerażona jak Sonia zareaguje na jej psy. Tymbardziej, ze Asia, u której Sonka spała, napisała, ze Sonia nienawidzi psów. Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kurcze ja pisałam na wątku, ze Sonka wyglada dobrze i ma charakterek. Teraz mam wyrzuty, Kikou nerwowa. Czasem chyba lepiej na spokojnie podejść do spraw. No już nie wiem. Módlmy się teraz, zeby Sonka dogadała się z tymi biednymi psami.... Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tak przy okazji dowiedziałam się, ze Sonia bardzo lubi jeździć autem. Jest grzeczna w aucie jak by zawsze nim jeździła:) no i , ze taka ładna. Obszekiwała psy po drodze z Pati, a z Panem Tomkiem jak jechala to grzecznie spała Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witam , Moj brat -Tomasz wiozl Sonieczke dzisiaj z Zabrza do Wroclawia. Sonieczka polubila Tomka weszla bez problemu do samochodu i spala cala droge. 10 minut temu zostala przekazana panu Adamowi wraz z pieniazkami na benzyne i reszta. W tej chwili jest w drodze do kikou. Brat ja chwalil ze taka ladna i spokojna. :) Jak dostane zdjecia z podrozy to zaraz wkleje. Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='bela51']Nasza Sonia nienawidzi psów????? Mam nadzieje , ze u Kikou bedzie sama w kojcu.[/QUOTE] No właśnie się dowiedziałam, ze Kikou nie ma kojców..... Także zobaczymy Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam , Moj brat -Tomasz wiozl Sonieczke dzisiaj z Zabrza do Wroclawia. Sonieczka polubila Tomka weszla bez problemu do samochodu i spala cala droge. 10 minut temu zostala przekazana panu Adamowi wraz z pieniazkami na benzyne i reszta. W tej chwili jest w drodze do kikou. Brat ja chwalil ze taka ladna i spokojna. :) Jak dostane zdjecia z podrozy to zaraz wkleje.[/QUOTE] Po pierwsze podziękuj bratu, za darmowy transport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY!!!! Rozmawiałam z Twoim bratem i powiedział mi, że Sonia taka ładna psica:) Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Witam , Moj brat -Tomasz wiozl Sonieczke dzisiaj z Zabrza do Wroclawia. Sonieczka polubila Tomka weszla bez problemu do samochodu i spala cala droge. 10 minut temu zostala przekazana panu Adamowi wraz z pieniazkami na benzyne i reszta. W tej chwili jest w drodze do kikou. Brat ja chwalil ze taka ladna i spokojna. :) Jak dostane zdjecia z podrozy to zaraz wkleje.[/QUOTE] no i jak masz zdjęcia to dawaj!!!!:) Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jeszcze nie, Tomek powiedzial ze umiera z glodu i dopiero jak cos wrzuci na ruszt to wysle zdjecia :) Brat jezdzi raz a czasami dwa razy w tygodniu z katowic do Wroclawia i z powrotem , wiec jesli potrzebna by byla jeszcze pomoc przy przewozie pieskow to nie ma problemu. Zawsze za darmo oczywiscie Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Jeszcze nie, Tomek powiedzial ze umiera z glodu i dopiero jak cos wrzuci na ruszt to wysle zdjecia :) Brat jezdzi raz a czasami dwa razy w tygodniu z katowic do Wroclawia i z powrotem , wiec jesli potrzebna by byla jeszcze pomoc przy przewozie pieskow to nie ma problemu. Zawsze za darmo oczywiscie[/QUOTE] no to masz wspaniałego brata!!! Quote
bela51 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Zofija']Kurcze ja pisałam na wątku, ze Sonka wyglada dobrze i ma charakterek. Teraz mam wyrzuty, Kikou nerwowa. Czasem chyba lepiej na spokojnie podejść do spraw. No już nie wiem. Módlmy się teraz, zeby Sonka dogadała się z tymi biednymi psami....[/QUOTE] Rany, to może nie był dobry pomysł z hotelikiem u Kikou?? Już się martwie. :-( Trzeba było załatwić MIelec. Oby Sonia nie musiala podrózowac spowrotem Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dziekuje, on strasznie duzo pracuje i nie ma czasu zeby innaczej pomoc to chociaz w ten sposob troszke pomoze. Na Dogo nigdy nie byl ale za to ja jestem i jak widze ze ktos szuka transporu to sie zglaszam. :) Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='bela51']Rany, to może nie był dobry pomysł z hotelikiem u Kikou?? Już się martwie. :-( Trzeba było załatwić MIelec. Oby Sonia nie musiala podrózowac spowrotem[/QUOTE] Ja też się martwię. Kurcze, lepiej zawsze na spokojnie rozważyć. Oby nie musiala. Chociaż słyszałam, ze to urodzony pasażer;) Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Ingrid44']Dziekuje, on strasznie duzo pracuje i nie ma czasu zeby innaczej pomoc to chociaz w ten sposob troszke pomoze. Na Dogo nigdy nie byl ale za to ja jestem i jak widze ze ktos szuka transporu to sie zglaszam. :)[/QUOTE] to niezła z Was spółka;) oby więcej takich:) Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Mam problem z wklejeniem zdjecia Soni czy moge podeslac komus na e-mail ? Zofija- masz pelna skrzyneczke . Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Zofija']zofiakrystyna@poczta.onet.pl Juz wyslalam :) Quote
wapiszon Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A czy któraś z suń ma tatuaż. Od czterech lat szukam swojej suni. Dzisiaj miałaby prawie osiem lat:( Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Czy to jest ta sama Sonia z pierwszej strony czy nam ktos psa podmienil? W schronie psiska przewaznie marnieja a tu.... I ta z 1 strony jest podpalana a ta na zdjeciu jest.... bura Zglupialam... Psico (Sonia?), bedziesz grzeczna u Kikou? Ermmmmm - wiecej zdjec? emigrantka@gmail.com Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Sonia - spij smacznie krolweno i ja Cie bardzo prosze badz grzeczna bo u Kikou jest jeszcze "moj" Ozzy i "moj" Kulfon/Bingo tam wlasnie pojechal - nie zjedz mi chlopakow moich.....:( Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Czy to jest ta sama Sonia z pierwszej strony czy nam ktos psa podmienil? W schronie psiska przewaznie marnieja a tu.... I ta z 1 strony jest podpalana a ta na zdjeciu jest.... bura Zglupialam... Psico (Sonia?), bedziesz grzeczna u Kikou? Ermmmmm - wiecej zdjec? emigrantka@gmail.com Emi, to jest zdjęcie z telefonu komórkowego. Dea mi już dawno mówiła, ze Sonia wygląda supoer. Za każdym razem jak wracała ze schroniska to mówiła, ze Sonia kwitnie.... Ja to pisałam, ze Sonia wygląda dobrze. Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No i Dea też mówiła,z e Sonia to poprostu ewenement - bo doszła do siebie wręcz przytyła. Ale jak była alfą w kojcu to 1 miała dostęp do miski;) Idę zdwonić do Kikou z duszą na ramieniu Quote
israel Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Kochani zbyt wiele nie mogę pomóc, mogę zadeklarować na Sonię tylko 20 zł / m ;( Jeżeli się przyda to piszcie. Trzymam kciuki za Malutką - jest piękna! Quote
Recommended Posts