Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija - nie mialam dojscia do kompa az do teraz, zaraz poszukam, powsprawdzam i wpisze tu......

Mam nadzieje ze sie nie pogubie, jak cos spiernicze to niech mi ktos da zna, ok?

Ide grzebac w postach....

Posted

obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 02/02/10 o 00:30

Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych
na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU

Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou.
SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA

Obecne deklaracje stałe miesieczne:

[FONT=Arial Black]*Emigrantka - 25 zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Zofija - 10zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Dea - 30zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Bjuta - 5zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Bela51 z córką - 20 zł[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Kakaicezar - 30 zł [/FONT]
[FONT=Arial Black]*Figadrzewna - 10zl[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Agnieszka103 - 10zl[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Magda z Lodzi - 50zl[/FONT]
[FONT=Arial Black]*Ewa z Gdyni - 40zl[/FONT]
[FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT]
[FONT=Arial Black]Cantadorra - 40zl[/FONT]

(* znaczy wplacone na luty)

:multi:Mamy w sumie 355 zlotych deklaracji stalych (03/02/10):multi:

Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek"

• wykupienie Soni ze schroniska
  • przeglad u weta
  • cokolwiek jeszcze

transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji

Sonia bardzo prosi o pomoc

Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny?

Konto dla Soni:

Dane do przelewów:

[FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]
[FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT]
[FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT]

[FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT]

Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji stalych):

Bjuta-5zł
Bela51-10zł (Iza Bytom)
EMIGRANTKA- 25 złotych
córka Emigrantki- Monika: 35 złotych
Zofija - 10zl
Dea - 30 zl
Magda z Lodzi - 50zl
Figanadrzewna - 10zl
Ewa z Gdynie - 40zl
Kakaicesar - 30zl

Razem:245 zl

Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji jednorazowych):

EMIGRANTKA: 80 złotych
córka Emigrantki Monika 50 złotych
Martini- 35 zł
Kakaicesar - 50zl (rodzice)
[FONT=&quot]Eliza z Raszyna -15 zł
Beata z Wolbórza - 10 zł[/FONT]

Razem - 240 zl

W sumie, w chwili obecnej Sonia ma na koncie 485zl

Sonieczka dziekuje slicznie :)

Bardzo prosze o sprawdzenie powyzszego i wiadomosc jezeli cos jest zle zapisane (jednorazowa jako stala lub odwrotnie, itd itp) lub ominiete?
Nie mam osobiscie dostepu do konta Soni wiec tylko skladam "do kupy" to co widze w postach od Zofija a ze Dogo chodzi jak chodzi moglam sie gdzies pomylic.
Bardzo dziekuje

Posted

Emi a skąd wziełąś w stałych deklaracjach Magde z Łodzi i Ewe z Gdyni??????????????? bo moim zdanie Magda z Łodzi i Ewa z Gdyni to Cantadorra i Talcot..... Ewa z Gdyni to na pewno Cantadorra ,a le czy ktoś moze sprawdzić Talcota?????? czy to Magda z Łodzi. jejku jak ja nienawidzę finansów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Zofija']Emi a skąd wziełąś w stałych deklaracjach Magde z Łodzi i Ewe z Gdyni??????????????? bo moim zdanie Magda z Łodzi i Ewa z Gdyni to Cantadorra i Talcot..... Ewa z Gdyni to na pewno Cantadorra ,a le czy ktoś moze sprawdzić Talcota?????? czy to Magda z Łodzi. jejku jak ja nienawidzę finansów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to skad wzielam- z twojego postu tutaj:

[quote name='Zofija']NOWE WPŁATY:
NA SONIE - Magda z Łodzi, stała wpłata 50 złotych
Eliza z Raszyna 15 złotych
Beata z Wolbórza 10 złotych
Figanadrzewna 10 złotych
Ewa z Gdyni, stała wpłata 40 złotych
Kaka i Cezar 80 złotych

Zofija - tak sie nie da, ja nie moge prowadzic rachunkow konta Soni jezeli Ty nie piszesz mi kto jest kto, zapisalam jak mi podalas.....tu na watku.

Tez mi cos nie pasowalo dlatego walnelam tlustym czerwonym zeby ludzie to sprawdzili - ja nei mam zadnej mozliwosci tego sprawdzic poniewaz dojscie do konta masz Ty a nie ja. Wiec Ty musisz pisac na watku konkretnie, ja nie moge zgadywac bo balagan wychodzi.

Dzisiaj w pracy nic nie zrobie, nie mam zadnej mozliwosci edytowania poniewaz jestem na kompie z wersja Explorera ktory mi tej opcji nei daje (innego w pracy na TYM kompie nie moge zaladowac)

Wpisz mi tu na watku dokladnie od poczatku ile od kogo i kiedy (z datami) weszlo na konto Soni, zaznacz ktore byly deklaracje stale a ktore jednorazowe - wieczorem w domu sprobuje poprawic ale moge bazowac TYLKO na informacjach ktore dostaje od Ciebie, wrozka nie jestem

Sonia trzymaj sie ...

Posted

Emi, ale jak mi dziewczyny nie piszą pseudo z dogo to ja też nie wiem. To,że Cantadorra to Ewa to wiem bo napisała do mnie na pw w innej sprawie. Tak samo stałe, czy jednorazowe- nie zaswsze wiem, jak ktoś nie napisze lub się nie określi. Ja nie mam wejścia na konto tylko DEA.

Posted

Zofija - to popros Dea o dokladna liste wplat - od kogo, kiedy i ile wplynelo na Sonie.....
Przeciez ja tego nie zrobie bo niby jak?
:mad:

Probuje Ci tu na watku pomoc ale nie mam zamiaru od ludzie opier...lu dostawac
bo cos sie z kasa nie zgadza ...bo ja do tego dostepu nie mam.

Niezly sie bajzel narobil bo teraz wyglada ze Sonie ma komplet stalych a nie ma - i niektore sa wpisane podwojnei bo nick nie zgadza sie z imieniem na przelewie.

Ale ja pisze tylko to co mi Zofja od Dea podaje wiec ... nie wiem co teraz.

Zofija....

Popros cala liste wplat na Sonie i pusc na watku.

Sonieczka trzymaj sie myszko....

Posted

Ale nie denerwuj się Emi! Kto Cię opieprza? Ty też j esteś chyba w gorącej wodzie kąpana;) Moim zdaniem na 1 str. napisałam dobre rozliczenie i wszystko się zgadza. Do kompletu stałych brakuje tylko córki beli i agi i będzie wsio:). Ja osobiście się w tyym gubie bo mam mało czasu na to i jeszcze troche tych piesów jest. Nie ma się co denerwować. Już do Dei pisałam i one mi na pewno wyślę takie info kto kiedy i wszystko to sprawdze. Tylko proszę o cierpliowość bo Dea ma prace i malutkie dzieciątko i dopiero późnym wieczorem ma czas na zajęcie się sprawami piesów.

Posted

[quote name='Emigrantka']Ja sie nie denerwuje...

(ide zapalic)
:P[/QUOTE]

To se zapal i spokojnie:) ogarniemy to!!! Chodz ja jestem bardzo niezadowolona. Pierwszy raz zajmuje się na wątku finansami i wcale to nie jest fajne:/ To trza lubiec te cyferki;)

Posted

No mi też się wydaje, ze na 1 str. wszystko się zgadza. Deklaracji stałych mamy na 265, a jest 245. Wpłaci córka beli i aga po 10zł i będzie komplet:) a jednorazowe 240:) jest dobrze. Jak dostane wykaz Dei to jeszcze raz to wszystko sprawdze!!!!!

Posted

agnieszki deklaracja dojdzie do was jutro zamiast dziś, za trzy miesiace z góry. miała iść dziś ale to był pierwszy dzień pobytu u mnie PROMYKA i zaanektował caly mój czas dla siebie. to tragicznie zaniedbany pies i nie mogłam go zostawic ani na chwilkę. rano nadrabiam te zaleglość, a od Agnieszki dostanę potem.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']agnieszki deklaracja dojdzie do was jutro zamiast dziś, za trzy miesiace z góry. miała iść dziś ale to był pierwszy dzień pobytu u mnie PROMYKA i zaanektował caly mój czas dla siebie. to tragicznie zaniedbany pies i nie mogłam go zostawic ani na chwilkę. rano nadrabiam te zaleglość, a od Agnieszki dostanę potem.[/QUOTE]

nie ma sprawy ja za niedługo też będę bardzo rzadko na dogo boi bierzemy piesa po wypadku- prawie nie chodzi. Wiem ile trzeba poświęcić piesom na tymczasie

Posted

zofija, mam, mam !!!!

transport w ostatniej chwili na 2gi etap. Bardzo trudno, jakies ferie , wakacje , urlopy dla yeti. Ale jest. Masz zapchana skrzyneczkę. Posyłam wszelkie namiary do idealnej koordynacji mysi_ i tobie.

jedziecie zabrze wrocław z tomkiem. Wroclaw gryfów ślaski z adamem.

awaryjnie macie kikou gdyby cos w drodze nawaliło podaje wszelkie namiary łącznie z moim dla ewentualnej koordynacji. Zaraz podam panom wzajemnie telefony umowia się na konkretne miejsce spotkania i godzinę we wrocławiu.

w momencie wyjazdu z zabrza trzeba poinformować adama.

teraz tez potrzebne zielone światło od mysi_ i ciebie abym mogła juz ich harmonogram zaklepać.