Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Deklaruje 40 zł miesiecznie na Sonie. Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cantadorra - dzieki................................... :) To ja zaraz update zrobie bo Zofija ma ciagle problemy z kompem..... Sonia, widzisz to? Ale sie cieszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 01/02/10 o 10:30 *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]*Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] [FONT=Arial Black]Figadrzewna - 5zl[/FONT] [FONT=Arial Black]Cantadorra - 40zl[/FONT] (* znaczy wplacone na luty) Mamy w sumie 250 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 100 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji stalych): Bjuta-5zł Bela51-10zł (Iza Bytom) Martini- 35zł EMIGRANTKA- 25 złotych córka Emigrantki- Monika: 35 złotych Zofija - 10zl Dea - 30 zl Razem: 150 zl Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji jednorazowych): EMIGRANTKA: 80 złotych córka Emigrantki Monika 50 złotych Razem - 130 zl W sumie, w chwili obecnej Sonia ma na koncie 280zl Sonieczka dziekuje slicznie i czeka na wplate reszty deklaracji... :) Quote
kakaicezar Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Emigtantko tak jak wczoraj pisłałam wpłaciłam moją deklarację 30 zł.+50 zł od rodziców na weta..:lol:trzymamy mocno kcukasy za sonie:multi: pozdrawiamy serdecznie Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kakaicesar - wohooooooooooooo dzieki :) Zaraz Zosi maila wysle zeby sprawdzila konto Sonieczki i dala znac czy juz doszlo to wpisze na strone... Nie mam dostepu do kont tylko watku pilnuje... ;) Quote
kakaicezar Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Emigrantko zawsze dotrzymuje słowa :-) Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nie mam dostepu to prywatnych mali to nie mam jak email do Zofija wyslac zeby konto sprawdzila... Wieczorkiem z domy wsztku uzupelnimy.... :) dzieki wszystkim... Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tez wyslalam swoja deklaracje, ale zapomnialam napisac, ze ode mnie :) Wazne, ze dojdzie :) Quote
Zofija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 TERESA BORCZ]witaj, posyłam tę wiadomość identyczną do obu zainteresowanych cioteczek dla lepszej koordynacji. Pierwszy etap podroży REDIKA mamy potwierdzony. Pan Tomek będzie w ZABRZU między 16 a 17 w piątek. Prosił o psiaka w kontenerku. Mam nadzieję że do tego czasu zorganizuja sią dziewczyny z Cieszyna i dowioza Sonię. Pan Tomek zabiera oboje do Wrocławia bezpłatnie. niestety tylko do Wrocławia. Mam transport, pierwszą alternatywę aż do hoteliku, ale płatny. SZUKAM BEZPŁATNEGO lub w innej cenie. Teraz skoro juz mamy termin pierwszego etapu, będzie łatwiej dopiąć sensowny drugi. Jest możliwość że Kikou będzie we Wrocławiu i sama je zabierze. jutro zapytam czy na nasze szczęście nie bedzie to piątek. Podałam panu Tomkowi nr telefonu 692 581 343 już do bezpośredniego kontaktu i uzgodnienia szczegółów.Może dogo się zlituje i da nam popracować. będę szukać jutro dalej aż do pożądanego skutku. pomoc w poszukiwaniu odpowiedniego transportu z Wroclawia do hoteliku oferowała też Ingrid44.. Quote
Zofija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Uzupełnię 1 stronę jutro!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zawalona pracą!!!!! Quote
Zofija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Wczoraj wieczorem Dea sprawdzała i kasy nie było- ale to niedziela. dzisiaj wiecziorem też sprawdzi. W ciągu dnia nie może bo też jest w pracy Quote
Agnieszka103 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Proszę dopisać też moją deklaracje 10 zł. Pieniądze będę przekazywała p.Teresie i to ona będzie je wpłacała Quote
Zofija Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Agnieszka103']Proszę dopisać też moją deklaracje 10 zł. Pieniądze będę przekazywała p.Teresie i to ona będzie je wpłacała[/QUOTE] Witaj Agnieszko 103- bardzo Ci dziękuje. Chcę się tylko upewnić- to stała deklaracja-tak??? Quote
Emigrantka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Zofija - sprawdzalas konto? BO mialam PM od ludzi ze wplacili cos to chcialabym uzupelnic.. dzieki Quote
Emigrantka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 02/02/10 o 00:30 *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]*Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]*Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] [FONT=Arial Black]Figadrzewna - 5zl[/FONT] [FONT=Arial Black]Cantadorra - 40zl[/FONT] (* znaczy wplacone na luty) Mamy w sumie 250 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 100 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka 35zł - Martini77 _______________________ 215 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji stalych): Bjuta-5zł Bela51-10zł (Iza Bytom) EMIGRANTKA- 25 złotych córka Emigrantki- Monika: 35 złotych Zofija - 10zl Dea - 30 zl Razem: 115 zl Wplynelo do tej pory na konto Soni (z deklaracji jednorazowych): EMIGRANTKA: 80 złotych córka Emigrantki Monika 50 złotych Martini- 35 zł Razem - 165 zl W sumie, w chwili obecnej Sonia ma na koncie 280zl Sonieczka dziekuje slicznie i czeka na wplate reszty deklaracji... :) Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 NOWE WPŁATY: NA SONIE - Magda z Łodzi, stała wpłata 50 złotych Eliza z Raszyna 15 złotych Beata z Wolbórza 10 złotych Figanadrzewna 10 złotych Ewa z Gdyni, stała wpłata 40 złotych Kaka i Cezar 80 złotych Quote
Emigrantka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziewczyny - w domu zlicze to co Zofija dodala... komp mi w pracy padl... heheheh od Dogo chyba Zofija - zaznacz tak w swoim poscie wyraznie ktore stale a ktore jednorazowe bo nie widze? A szczegolnie ze pare osob ktore wymianilas nie ma w ogole na naszej liscie? No ale fajnie ze sa heheh :):) Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Emigrantka']Dziewczyny - w domu zlicze to co Zofija dodala... komp mi w pracy padl... heheheh od Dogo chyba Zofija - zaznacz tak w swoim poscie wyraznie ktore stale a ktore jednorazowe bo nie widze? A szczegolnie ze pare osob ktore wymianilas nie ma w ogole na naszej liscie? No ale fajnie ze sa heheh :):)[/QUOTE] jejku ja też nie wiem, które są stałe i nie kojarzę niektórych osób. Ewa z Gdyni to pewnie Cantadorra i wpłata stała Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Magda z Łodzi i Figadrzewna też stała a reszta I have no idea!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Magda z Łodzi to Talcot - chyba..... a reszta Kaka i Cezar 30 stała i 5o jednorazowa- zgadza się Kakaicezar??? a reszty nie znam ale ze stałych to wyglada, ze wszyscy już wpłacili:) Quote
Agnieszka103 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Zofija']Witaj Agnieszko 103- bardzo Ci dziękuje. Chcę się tylko upewnić- to stała deklaracja-tak???[/QUOTE] Nie ma za co :) Tak, to stała Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Agnieszka103']Nie ma za co :) Tak, to stała[/QUOTE] no to super!!!! Quote
TERESA BORCZ Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 pieniążki dla Soni od Agnieszki będę przesyłać ja. jutro posyłam 3o zł na 3 miesiące. Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czy moze ktoś za mnie przejąć obowiązek rozliczania- ja będę tylko podawać wpłaty??????? Emi????????? Napiszemy na 1 str., ze rozliczenia aktualne zawsze na ostatniej lub przedostatniej stronie wątku???????????????????? NIENAWIDZĘ TEGO!!! WRRRRRRRRRRRRRR Brakuje 10 zł od Bela51 i 10 od Agi103 . Bela51 wpłaciła 10zł a zadekjlarowała 20zł razem z córka, czy coś się zmieniło???? No i Aga- Teresa jutro za nią wpłaci. Przepraszam Bela51, ze dopytuje, ale musze mieć jasność w finansoach, a juz się gubię i ta strona chodzi jak chodzi. Quote
Zofija Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Czy moze ktoś za mnie przejąć obowiązek rozliczania- ja będę tylko podawać wpłaty??????? Emi????????? Napiszemy na 1 str., ze rozliczenia aktualne zawsze na ostatniej lub przedostatniej stronie wątku???????????????????? NIENAWIDZĘ TEGO!!! WRRRRRRRRRRRRRR Brakuje 10 zł od Bela51 i 10 od Agi103 . Bela51 wpłaciła 10zł a zadekjlarowała 20zł razem z córka, czy coś się zmieniło???? No i Aga- Teresa jutro za nią wpłaci. Przepraszam Bela51, ze dopytuje, ale musze mieć jasność w finansoach, a juz się gubię i ta strona chodzi jak chodzi. Quote
Recommended Posts