bela51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Zofija']Do wszystkich, którzy wpłacają na sonie- piszcie w tytule przelewu na sonie + pseudonim z dogo:) żebym wiedziała kto wpłacił[/QUOTE] No to juz wyslalam i ZAPOMNIALAM o nicku. Posle Ci PW z moimi danymi. Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Super- dziękuję w imieniu swoim i sonieczki- jak by każdy był tak kochany i napisał do mnie na pw kiedy i ile wpłacił to byłoby cudownie Quote
Plicha Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Hej jestem i ja, na razie finansowo naprawdę nie dam rady :placz: może w lutym bedzie troche lepiej wtedy coś dorzucę dla suni. Wstawiłam sobie bannerk Soni, będzie ze mna chodzic po wątkach na razie. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zofija nie marudz - poprawilas 1 strone jak dalas rade i jest o niebo lepiej :) Buzka..... ja juz dzisiaj nie wejde na Dogo bo mam mlyn w domu, rano zajrze - Sonieczka trzymaj sie sliczna, juz tylko chwila moment.... Quote
Vlk Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 zapisuję się tu.. na późnieja a teraz idę poprawiać rzeczy na jutro ;) Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 27/01/10 o 21.30 *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w Czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. [SIZE=2]To bedzie 190 zlotych [SIZE=6][SIZE=2](60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) [SIZE=2]na koncie prawdopodobnie w ten piatek. Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Quote
Zofija Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja dzisiaj nie mogę być na dogo więc będę jutro jak coś mega pilnego to mój telefon 508-063-271 lub mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl Quote
madcat1981 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Dziękuję Beli51 za zaproszenie na wątek - Sonia jest rzeczywiście cudaśna, zresztą ja mam wielką słabość do owczarków :oops: Zapisuję wątek, ale niestety nie mogę na razie zadeklarować żadnej pomocy - ostatnio wchodzę na dogomanię tylko by zamykać zaległe sprawy. Sonia, łepek do góry, widze że trafiłąś juz od skrzydła elity dogomańskich aniołów:) Quote
anawa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Zapisuję i bedę śledzić losy Sonii. Na razie więcej nie moge zrobić.......... :( Quote
ketunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Bela51 ja również dziękuję za zaproszenie. Jednak finansowo nic na dzień dzisiejszy nie mogę zadeklarować.:oops: Sonia jest prześliczna. Quote
TERESA BORCZ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wygląda na to że jeśli skorzystamy z pięknej oferty ISADORY44 I jej brata (wielkie dzięki!) to pierwszy etap podróży byłby zapewniony bez dodatkowych funduszy gdyby była możliwość dostarczenia suni np do ZABRZA z CIESZYNA lub do innego miejsca wskazanego przez brata ISADORY, w miare na trasie jego przejazdu. drugi etap z WROCLAWIA do GRYFOWA ŚL. Własnie sprawdzam z potencjalnym kandydatem do pomocy. czekam na odpowiedż trzymając kciuki, bo byłaby to ogromna pomoc., a kasy za wiele nie mamy. Quote
Goś Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hej, jestem na zaproszenie beli51. Na ten moment nie mogę wesprzeć kasą, bo mam od wczoraj dwie miśki z zerową ilością stałych deklaracji (dziewczyny z mojego podpisu). Ale jak wyprostuję tam sytuację, to może będę mogła coś dorzucić. Tymczasem zapisuję i pomyślę. Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Wygląda na to że jeśli skorzystamy z pięknej oferty ISADORY44 I jej brata (wielkie dzięki!) to pierwszy etap podróży byłby zapewniony bez dodatkowych funduszy gdyby była możliwość dostarczenia suni np do ZABRZA z CIESZYNA lub do innego miejsca wskazanego przez brata ISADORY, w miare na trasie jego przejazdu. drugi etap z WROCLAWIA do GRYFOWA ŚL. Własnie sprawdzam z potencjalnym kandydatem do pomocy. czekam na odpowiedż trzymając kciuki, bo byłaby to ogromna pomoc., a kasy za wiele nie mamy. Teresa - dzieki za trzymanie reki na pulsie.....Co my bysmy bez Ciebie zrobily?:buzi::buzi: Sonieczka trzymaj sie jeszcze troszke.... Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 28/01/10 o 11.30 *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w Czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. [SIZE=2]To bedzie 190 zlotych [SIZE=6][SIZE=2](60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) [SIZE=2]na koncie prawdopodobnie w ten piatek. Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Quote
bela51 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Emigrantko, wytłumacz mi łopatologicznie jak mam pobrac baner Soni. W tym nowym dogo nic mi nie wychiodzi.:placz::placz::placz: Quote
bela51 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='anawa']Kopiuj i wklej.............. :)[/QUOTE] Kopiuj obrazek, czy kopiuj adres obrazka. Prosiłam ,łopatologicznie.... Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Bela - ja lopatolicznie to po 8 godzin w pracy ludziom tlumacze jak co na kompie robic hehehehe Ale nie po polsku, po polsku lopatologicznei nie umiem...... Ja inaczej wklejam niz wszyscy, mnie kopiuj wklej nie wchodzi, uzywam Mozilla FIrefox zreszta ... Quote
bela51 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Emigrantka'] Ja inaczej wklejam niz wszyscy, mnie kopiuj wklej nie wchodzi, uzywam Mozilla FIrefox zreszta ...[/QUOTE] Tez uzywam Mozili. Napisz jak wklejasz, może pojmę:cool3: Quote
anawa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kopiuj obrazek, naturalnie :) To zadziała, jeśli korzystasz z przeglądarki Internet Explorer. Quote
sonikowa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ciotki, jestem i postaram się pomóc jednorazowymi wpłatami ale dopiero po następnej pensji. Tą już przehulałam, i to nie bez wpływu dogo...:-( Quote
Cantadorra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Przepraszam za offa, ale Prezes szuka srodkow na operacje usuniecia glowki kosci udowej. Inaczej nie bedzie chodzil: http://www.dogomania.pl/threads/1786...-o-pomoc/page2 Quote
furciaczek Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Cantadorra']Przepraszam za offa, ale Prezes szuka srodkow na operacje usuniecia glowki kosci udowej. Inaczej nie bedzie chodzil: http://www.dogomania.pl/threads/1786...-o-pomoc/page2 Link niedziala.... Quote
Recommended Posts