furciaczek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wstepnie piatek mam wolny, sie zapytam swojego czy ma plany siakies i dam znac jutro :) Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 27/01/10 polnoc *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji [quote name='TERESA BORCZ']sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA ........ Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2]Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. To bedzie 190 zlotych (60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) na koncie prawdopodobnie w piatek. [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2] Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Dobranoc Sonieczka, rano do Ciebie zajrze..... Quote
Talcott Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja jak mówiłam - dopiero na pocz. Lutego. Quote
obraczus87 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 SONIA bardzo prosi i deklaracje!!!!!!!!! Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Sonieczka, wstawaj myszeczno nasza - zobacz jak walczymy o Ciebie, hopaj do gory.... Quote
Bjuta Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To może już ktoś rozesłałby nr konta i dane na PW? Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Bjuta - jako przypomnienia? Konto jest na 1 stronie.... Super pomysl, ja mam dzisiaj troche w pracy zepierdziel..... wiec tego nie zrobie. Ktos moze? (tak, w pracy jestem, zaraz mam jakies zebranie - ziewwwwwwwwwww) Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja mogę załatwić transport do Katowic, dalej nasz samochód może nie dojechać Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zofija napisał(a):Ja mogę załatwić transport do Katowic, dalej nasz samochód może nie dojechać Zaraz poprosze.. Nikusia zebu tu wpadl, moze cos wymysli bo chyba nei ma daleko.... Quote
Bjuta Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przypominam, że brat Ingrid44 jeździ regularnie z Katowic do Wrocławia i się poleca. Na razie przewiózł pachnącego, małego, niekłopotliwego pieska z DT do DS. Ma śliczne, czyściutkie autko...(jeszcze :evil_lol:) Może czas na większe wyzwania... :eviltong: Jakby co - podam nr pana Tomka na PW. To naprawdę przemiły człowiek. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 To moze zapros Pana Tomka na watek? :D Zapytaj czy by sie podjal... Ja dzisiaj naprawde bardzo " z doskoku" Kiedy i kto Sonie ze schronu wyciagnie? Kiedy i kto ja zawiezie do Kikou (gdzie to jest??????)? Czy Kikou wystawia faktury? BO Zofija bedzie potrzebowala faktury.... Kiedy mozecie wplacic deklaracje na konto Soni? dziekiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 27/01/10 o 09.00 rano *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w Czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. [SIZE=2]To bedzie 190 zlotych [SIZE=6][SIZE=2](60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) [SIZE=2]na koncie prawdopodobnie w ten piatek. Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Quote
Bjuta Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Wpłaciłam mojego marnego piątala i ustawiłam zlecenie stałe na 2-go każdego miesiąca. Quote
bela51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja wpłacilam swoj grosik. Moja córka wplaci zaraz po pierwszym. Bedzie figurować jako Monika S. Quote
kakaicezar Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przypomnij mi proszę kiedy rodzice mają wpłacic na weta.. Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kaikacesar - juz wplacamy, jak najszybciej kto moze bo mozliwe ze trzeba bedzie z jednorazowych narazie zalatac hotel a pozniej kombinowac... dzieki Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Słuchajcie- ja zajdę do pobliskiego zoologicznego i zapytam, czy by mi wystawili fakturę z paragonów na ta kwotę - jak by co. Wiem, ze niektórzy wolą bez faktury. Ja mogę załatwć transport do Katowic. Emigrantka - mam prośbę, czy możesz mi zrobić listę kto zrobił przelew i kiedy i na jaką kwotę - na jutro wystarczy i ja to poslę Kasi, zeby sprawdziła-ok??????? Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Słuchajcie- ja zajdę do pobliskiego zoologicznego i zapytam, czy by mi wystawili fakturę z paragonów na ta kwotę - jak by co. Wiem, ze niektórzy wolą bez faktury. Ja mogę załatwć transport do Katowic. Emigrantka - mam prośbę, czy możesz mi zrobić listę kto zrobił przelew i kiedy i na jaką kwotę - na jutro wystarczy i ja to poslę Kasi, zeby sprawdziła-ok??????? Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zofija z wrazenia zaczela sie jakac hehehehhe Jak mam zrobic liste kto co kiedy wplacil jak sama nei wiem? Buuuuuuu Wysylam Ci wlasnie Word do wklejenia na 1 strone. Zaraz wychodze z pracy, w domu bede za godzine i mam urwanie lba dzisiaj wieczorem.... Sonieczka trzymaj sie mordusiu kochannnnnnnnnnnnnnnnnn Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 27/01/10 o 17:00 *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku u KIKOU Sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w Czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. [SIZE=2]To bedzie 190 zlotych [SIZE=6][SIZE=2](60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) [SIZE=2]na koncie prawdopodobnie w ten piatek. Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? Konto dla Soni: Dane do przelewów: [FONT=Tahoma]Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR[/FONT] [FONT=Tahoma]Oddział Terenowy w Cieszynie, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT] [FONT=Tahoma]ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Tahoma]30 1050 1924 1000 0090 6334 0377[/FONT] [FONT=Tahoma]w tytule przelewu : Na Sonie[/FONT] Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Do wszystkich, którzy wpłacają na sonie- piszcie w tytule przelewu na sonie + pseudonim z dogo:) żebym wiedziała kto wpłacił Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Emigrantko- myślałam, ze to wszystko ogarniasz:) ja nie!!! Zmieniłam 1 strone, a właściwie zmieniałam 1 godzinę i mam dość- NIENAWIDZĘ TEJ NOWEJ DOGO! NON STOP MI COŚ NIE TAK WYSKAKUJE!!!!WRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!! JAK WKLEIŁAM TÓWJ DUZY KOLOROWY TEKST I ZATWIERDZIŁAM TO TEKST ZNOWU ROBIŁA SIĘ MALUTKI WIĘC MUSIUAŁAM NA NOWO KOMBINOWAĆ. NA DZISIAJ MAM DOŚĆ Z 1 STRONĄ SONI! ZNIKAM NA INNE WĄTKI I ROBIĆ OGŁOSZENIA:) Quote
Zofija Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Czy ktoś może mi pomóć w ogłoszeniach na tym wątku!!!!!!!! Pies jest u okropnych ludzi, którzy chca się go pozbyć wszelkimi sposobami!!!! http://www.dogomania.pl/threads/178672-PiAE-kny-Briard-NIKO-Ma-czas-do-PIAE-TKU-POTEM-ZOSTANIE-WYRZUCONY-NA-ULICAE Quote
a.piurek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Właśnie dostałam zaproszenie na ten wątek, w związku z tym że jestem w pracy na razie go zapisuję Quote
Recommended Posts