Talcott Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jak do Kikou - to lepiej Sonia nie może trafić!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zofija Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 wrzuciłam na 1 strone zmiany. Przepraszam za mały tekst , ale aklejam dużą trzcionkę (46) zatwierdzam i niestety wskakuje mała trzcionka. Jak byłby Hotelik za 300 to byłoby extra. Super, ze Was tyle. Soniuchna ma szczęście Quote
UBOCZE Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Biedna, smutna Sonia prosi o deklaracje na hotelik. Jest już bliżej niż dalej. Brakuje jej 145 złotych. Każde kilka złotych mile widziany... Poszperajmy trochę w kieszeniach i zastanówmy się, po co nam dzisiaj gazeta, gdy w schronie cieszyńskim siedzi taka śliczna, ale i smutna bida??? Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 UBOCZE - witaj, dzieki ze wpadles do Sonieczki WUJKU :) ******************* Sonieczka trzymaj sie bedzie dobrze malutka... Wujkowie i cioteczki, pilnujcie Sonieczki bo juz dzisiaj chyba nei dam rady na Dogo wejsc.... Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 PILNUJEMY, całą noc szukamy Soni transportu. rozmawiałam z Kikou. martwią nas te warunki i stan suni. W czwartek ekipa remontowa Kikou mogłaby zabrać sunię z LEGNICY do domeczku. Gdybyśmy sie pośpieszyli z pierwszym etapem transportu to byłoby dobrze. KIKOU wyraziła zgodę by dac jej teraz te 205 zł a potem jak dozbieramy te 95,-. zaraz popytam jak wygląda trasa , bo rysuje się pewna szansa transportu. czyli na ten moment potrzebny nam trasport Cieszyn - LEGNICA ALBO CIESZYN - BOLESŁAWIEC albo Cieszyn - GRYFIN ŚLĄSKI.. Quote
Zofija Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Kurcze super, ale sprawy ruszyły:) Zapytam o transport, ale dam znać jutro dopiero Quote
emilia2280 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nie doczytalam nic oprócz 1 strony, ale 450zl to dosc duzo, zwlaszcza dla starszej suni, która moze spédzic w hoteliku kilka miesiécy/lat. Czy pytalyscie u ZuziM w hoteliku? Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 emilio, jak nam bedzie opatrzość sprzyjać są super warunki za 300,- domowe. ale i tak jeszcze brakuje deklaracji. szukamy okazjonalnego transportu. no i trzymamy kciuki za powodzenie! Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']PILNUJEMY, całą noc szukamy Soni transportu. rozmawiałam z Kikou. martwią nas te warunki i stan suni. W czwartek ekipa remontowa Kikou mogłaby zabrać sunię z LEGNICY do domeczku. Gdybyśmy sie pośpieszyli z pierwszym etapem transportu to byłoby dobrze. KIKOU wyraziła zgodę by dac jej teraz te 205 zł a potem jak dozbieramy te 95,-. zaraz popytam jak wygląda trasa , bo rysuje się pewna szansa transportu. czyli na ten moment potrzebny nam trasport Cieszyn - LEGNICA ALBO CIESZYN - BOLESŁAWIEC albo Cieszyn - GRYFIN ŚLĄSKI.. dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie dalam rady, wiem ze pilnujecie ale zajrzalam...... Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe "na wszelki wypadek) wykupienie Sonie ze schroniska - mamy 50 zl (Monika corka Emigrantki deklaruje 50zl na "wykupienie" Sonie ze schronu (starczy?) przeglad u weta, - mamy 50-60 zl (cos pomoze Kakaicesar (rodzice) transport - mozliwy darmowy Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Sonieczka zobacz jaki EWATONIEJA piekny nowy banerek dla Ciebie zrobila.. mam teraz w sygnaturce :D Quote
Dea Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dodam tylko, że te 50 złotych w schronisku to opłata za szczepienia, nie wykupienie. Suczka dostanie zaświadczenie o szczepieniach. Czipa dostanie gratis. Quote
Betta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ozzy u Kikou ma 300 za pobyt z jedzonkiem (niespecjalistycznym wiadomo) , 50 zł naleki liczyłam .... a tak taniutko sie zgodziła KIKOU bo powiedziałam że leki nas drogo wyjdą.... chyba nawet więcej niz 50 zł:/ ale fakt trzeba do niej zadzwonić i sie ugadać Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 sonia już jest umówiona na koszt i przyjazd do Kikou. SZUKAMY TRANSPORTU CIESZYN LEGNICA ........ Quote
Cantadorra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Strasznie sie ciesze i trzymam kciuki za powodzenie akcji!!! Niestety na watku Boro nie ma takiej dynamiki:( Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dea, Betta, Teresa - dzieki dziewczyny. Ja w tym miesiacu pokombinowalam troche i.. obecnie finanse Soni wygladaja nastepujaco - 26/01/10 wieczor *************************************************************************** Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe na "inne koszty" i "na wszelki wypadek" wykupienie Soni ze schroniska przeglad u weta cokolwiek jeszcze Obecne deklaracje jednorazowe to: 50 zl - Monika corka Emigrantki 50 zl - Kakaicesar (rodzice, pieknie dziekujemy) 80 zl - Emigrantka _______________________ 180 zl mamy razem deklaracji jednorazowych transport - mozliwy darmowy jako ze Teresa wkroczyla do akcji Sonia bardzo prosi o pomoc ************************************ [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2]Ja swoje i corki deklaracje na Sonie wysylam do Nikusia jutro (27/10), u niego beda w czwartek (28/10) i poprosze zeby jak najszybciej przelal na konto dla Soni. To bedzie 190 zlotych (60 deklaracji stalych moja i corki i 130 jednorazowych mojej i corki dla Soni) na koncie prawdopodobnie w piatek. [SIZE=4][SIZE=3][SIZE=2] Jak szybciutko mozecie wplacic reszte deklaracji dziewczyny? [SIZE=4][SIZE=3] Quote
Cantadorra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Emi, zajrzyj do watku Boro jak znajdziesz chwile. Chcialabym znac twoje zdanie na problem jaki wylonil sie na dwoch ostatnich stronach. Sonieczka juz powoli na walizkach :) Tak bardzo sie ciesze. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cantadorra - bylam, ugryzlam sie w jezyk, mysle......boli mnie to strasznie :( Quote
UBOCZE Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Sonia prosi, Sonia szczeka Kiedy Sonia się doczeka??? :-( Brakuje około 145 zł. deklaracji stałych!!! Quote
bros Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Emigrantka, jestem, melduję się - porozsyłam Soniowy wątek Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 UBOCZE - dzieki bardzo Bros - dzieki bardzo...... Tylko prosze - slij link to tej strony bo Zofija 1szejnie daje rady edytowac i tam jest troche balagan.. tu jest wszystko na biezaco..... Quote
furciaczek Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Z nowymi zdieciami :) http://allegro.pl/show_item.php?item=901603398 Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Furciaczek - wymyziam Cie w piatek osobiscie za to :D Quote
furciaczek Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Emigrantka napisał(a):Furciaczek - wymyziam Cie w piatek osobiscie za to :D Mi kawa i fajka wystarczy:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 LOkej - to kawa i fajki ;) W piatek wieczorkiem? Bo Frytkowa pracuje w sobote a Lajkowa gdzies po galeriach sie wloczy w sobote - p[iatek pasi? Quote
Recommended Posts