kakaicezar Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 moi todzice dołożą sie na leczenie u weta, ile potrzeba 50,60zł? Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Może tańszy a lepszy dt znależć. miałam dla Gibonka miejsce w dt kameralnym dla starszych piesków, skoro odszedł za tm i nie skorzystał z dwóch rożnych miejsc biedak, to może to miejsce damy suni. w tamta strone to i transport by się może znalazł bezpłatny. jeżdzą dogo cioteczki i można by poprosić o pomoc.co wy na t? koszt byłby 300 za miesiąc , o i gotowane jedzonko, bez bud i kojców, wewnątrz budynku.CZY MAM SPRAWDZIĆ Z FAJNĄ OPIEKUNKĄ ZGODE NA TĘ ZAMIANĘ. ? Pani Teresko proszę sprawdzic miejsce :) Tanszy i lepszy Hotelik jak najbardziej wskazany. Quote
Talcott Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Prosimy bardzo! ten od Temidy to 20 zł dziennie- tyle nie zbierzemy!!! Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zebrałoby się cioteczki nie żałują ale to już cześć odmiany losu innego psiaka. sprawdze też darmowy transport. Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):zebrałoby się cioteczki nie żałują ale to już cześć odmiany losu innego psiaka. sprawdze też darmowy transport. Pani Teresko, Pani jak zwykle jest ANIOŁEM :) Quote
Betta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 obraczus87, czyżbyś chciała Sonię do kIkou wysłać : ) słuchajcie, przepraszam ...nie mam czasu czytac całego wątku... napiszcie mi prosze jak wygląda stan zdrowia psinki - jakie leczenie jest jej potrzebne, co dokładnie jej dolega postaram sie znaleźć jej dt w moim mieście... ale to też trochę potrwa w każdym razie gdyby co to polecam hotelik u kikou - ona cały dzien siedzi w domu i tymi swoimi chorymi bidami sie zajmuje... Quote
Cantadorra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A mozesz podac namiary, link do tego hoteliku? Jaka cena jest za psiaka? Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dziewczyny - Anioly jestescie wszystkie, dzieki ze wpadlyscie do Soni :) Tereso, bardzo prosze, sprawdz to miejsce i czy Sonia moglaby tam jechac? Zofija nei jest za czesto na kompie wiec 11 strona nie jest an biezaco ale mamy juz jak ponizej wiec do 300 by sie uzbieralo..... Plus moja corka zaplaci za wyciagneicie Sonie ze schronu i widze Kakaicesar rodzice pomoga z vetem.. zaraz doczytam co gdzie i jeszcze..... bo Dogo sie krzaczy strasznie... Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe "na wszelki wypadek) wykupienie Sonie ze schroniska - mamy 50 zl (Monika corka Emigrantki deklaruje 50zl na "wykupienie" Sonie ze schronu (starczy?) przeglad u weta, - mamy 50-60 zl (cos pomoze Kakaicesar (rodzice) transport - mozliwy darmowy Teresa wkroczyla do akcji :) Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Betta']obraczus87, czyżbyś chciała Sonię do kIkou wysłać : ) słuchajcie, przepraszam ...nie mam czasu czytac całego wątku... napiszcie mi prosze jak wygląda stan zdrowia psinki - jakie leczenie jest jej potrzebne, co dokładnie jej dolega postaram sie znaleźć jej dt w moim mieście... ale to też trochę potrwa w każdym razie gdyby co to polecam hotelik u kikou - ona cały dzien siedzi w domu i tymi swoimi chorymi bidami sie zajmuje... O KIKOU tez pomyslałam. U Niej miejsce ma Ozzy. Nie wiem ile Sonia ma lat. Kikou ma hotelik TYLKO dla Staruszków. Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wspaniale by bylo dziewczyny bo... na Ozziego tez laze po dogo i zebram..... Moze by tam oba psiska pojechaly..... Ile tam za miesiac z jedzeniem? Bo nie widze na watku hotelikowym? dzieki bardzoooooooooooooo za pomoc tutaj BUZKA Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nie ma 1 strony porzadnej to.. wklejam znowu Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe "na wszelki wypadek) wykupienie Sonie ze schroniska - mamy 50 zl (Monika corka Emigrantki deklaruje 50zl na "wykupienie" Sonie ze schronu (starczy?) przeglad u weta, - mamy 50-60 zl (cos pomoze Kakaicesar (rodzice) transport - mozliwy darmowy Teresa wkroczyla do akcji :) Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 U Ozziego Kikou chciała 300zł miesiecznie. Moze za Sonię też by tyle chciała, może 350zł. Nie wiem. Jak coś to trzeba do Niej zadzwonic :) Panie Teresa chyba mysli o Hotelu w Mielcu. Tam Sonia mialaby najblizej szczerze mowiac. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 350 na miesiac u Kikou lub 300 plus karma w Mielcu - obie opcje super.... Quote
mysza 1 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nie bardzo mogę pomóc finansowo chociaż widziałam bidulkę i bardzo bym chciała, żeby już była w hotelu. Postaram się przynajmniej jednorazowo pomóc. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 350 na miesiac u Kikou lub 300 plus karma w Mielcu - obie opcje super.... Mysza, dzieki ze wpadlas do Soni :) Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 EMI ale OZZY ma 300zł za Hotel plus 50 zł na leki przeciez........... Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Obraczus, Dogo mi sie krzaczy i watki mi skacza.... Ozzy ma 300 za hotel z karma i 50 na leki czy 300 za hotel plus 50 leki plus karma? Ozzy ma zaklepane gdzie? dzieki..... Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Obraczus, Dogo mi sie krzaczy i watki mi skacza.... Ozzy ma 300 za hotel z karma i 50 na leki czy 300 za hotel plus 50 leki plus karma? Ozzy ma zaklepane gdzie? dzieki..... Quote
Bjuta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jak dozbieramy to wysyłamy do Kikou - Rediego (małe kundlisko) i umówiliśmy się na 12/dzień. Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nareszcie sie dodzwoniłam . Tak, myślałam o kikou jako wspaniałej opiekunce. Potwierdziła że mozna ją przywieżć. Chyba tam jest 300 zł. Transport mógłby być do legnicy , już na czwartek i stamtąd jej ekipa budowlana dostarczyłaby sonię do domku. Na miejsce niestety gibonka.miejsce czeka. Sprawdze jeszcze cenę bo ja wiem o 300. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bjuta - Wiem o Redim bo do neigo rtez zagladam.... Bidulek staruszek.... Ale on malutki, 12 za takiego malucha to ciekawe ile za Sonieczke by bylo? Dziewczyny ja sie nie znam na hotelikach.... tu musicie pomoc prosze bo ja naprawde nie wiem gdzie Soni byloby najlepiej? Teresa - prosze dowiedz sie o cene i daj znac jak mozesz ale do czwartku nei uzbieramy pelnych deklaracji tym bardeziej ze ja swoje do Nikusia moge wyslac dopiero w czwartek wieczorem to bedzie mail na piatek rano i wtedy Soni przeleje. ja nie wiem jak Zofija szybko moze rozliczenia z tego co dla Soni wplacone bedzie zrobic, troche chyba za malo czasu... chyba ze ktos na miejscu poradzi? ja cholera za daleko :( Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dal przypomnienia - finanse Soni Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika (corka Emigrantki)- 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] [FONT=Arial Black]Talcott - 50 zl[/FONT] Mamy w sumie 205 zlotych deklaracji stalych (26/01/10) Brakuje okolo 145 deklaracji stalych Potrzebne rowniez deklaracje jednorazowe "na wszelki wypadek) wykupienie Sonie ze schroniska - mamy 50 zl (Monika corka Emigrantki deklaruje 50zl na "wykupienie" Sonie ze schronu (starczy?) przeglad u weta, - mamy 50-60 zl (cos pomoze Kakaicesar (rodzice) transport - mozliwy darmowy Teresa wkroczyla do akcji :) Sonia bardzo prosi o pomoc[/QUOTE Quote
Recommended Posts