Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 A gdzie sa owczarki w potrzebie? Ja po Dogo laze gdzie mnie ktos zawola.. dalej sie boje chodzic bo.... bo wiesz jak jest :( Quote
ocelot Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tu link http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji-Jak-zgA-aszaAE-ONki-str-1 Oj ja też się staram już nie zapuszczać za daleko, bo... ileż mozna? Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Złotóweczkę na staruszeczkę! [quote name='Bjuta'][FONT=Tahoma]Matko, na taką bidulkę z nędzą jest tylko 100 deklaracji... Dorzucę symbolicznie piątkę, żeby tą setkę przełamać... [/FONT][FONT=Tahoma] Kochani! Kto pomoże??? [/FONT] [FONT=Tahoma] 25 zł - [/FONT][FONT=Tahoma]Emigrantka [/FONT] [FONT=Tahoma]10zł - [/FONT][FONT=Tahoma]Zofija[/FONT] [FONT=Tahoma]30zł[/FONT][FONT=Tahoma] - [/FONT][FONT=Tahoma]Dea[/FONT] [FONT=Tahoma]35 zł - [/FONT][FONT=Tahoma]Monika - ( córka Emigrantki)[/FONT][FONT=Tahoma] deklaracja stała od lutego [/FONT][FONT=Tahoma]5 zł - Bjuta (proszę koniecznie o cynk na PW, gdy ruszy zbiórka) "coś" - [/FONT] [FONT=Tahoma]Kakaicezar czyli 105 + coś [/FONT] Quote
Zofija Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ocelot napisał(a):Faktycznie mało. a jaka jest szansa na to,że któryś z Waszych podopiecznych znajdzie domek? Jeżeli się już tym zajmowałaś to wiesz jak to jest. Do tej pory wszystkie psy, który wyciągałam znajdowały domki stałe. Ale na przykład miałam takiego jamnisia o imieniu Snupi i 7 mc szukaliśmy mu domku stałego. Innym piesom ok. 3-4 mc. Trudno powiedzieć. Jacek ma 15 lat jest ryzyko, że go nikt nie weźmie. Charlim się cholera nikt nie interesuje. Póki co są Ci dwaj kawalerowie i trzeba czekać, chyba, ze więcej luidzi się zdeklaruje na Sonie. Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zofija, Bjuta zadeklarowalam 5 zl miesiecznei na Sonieczke, dopisz do 1 strony. Dzieki. Quote
ocelot Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zofija napisał(a):Jeżeli się już tym zajmowałaś to wiesz jak to jest. Do tej pory wszystkie psy, który wyciągałam znajdowały domki stałe. Ale na przykład miałam takiego jamnisia o imieniu Snupi i 7 mc szukaliśmy mu domku stałego. Innym piesom ok. 3-4 mc. Trudno powiedzieć. Jacek ma 15 lat jest ryzyko, że go nikt nie weźmie. Charlim się cholera nikt nie interesuje. Póki co są Ci dwaj kawalerowie i trzeba czekać, chyba, ze więcej luidzi się zdeklaruje na Sonie. Masz rację z szukaniem domów się nie przewidzi. Pytanie bez sensu. Tak mniej więcej od dwóch lat pomagam w schronisku. Quote
Zofija Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ocelot napisał(a):Masz rację z szukaniem domów się nie przewidzi. Pytanie bez sensu. Tak mniej więcej od dwóch lat pomagam w schronisku. Jakoś do tej pory domki się znajdowały. Szybciej też znaleźć domek psu, który jest na tymczasie bo można o nim duzo powiedzieć. Co jest bardzo istotne dla przyszłych adoptujących. Quote
bela51 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zajrzałam teraz. A macie juz zaklepane miejsce w hoteliku? I gdzie? Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Bela, dzieki za zajrzalas..... Nie, nie mamy - czekamy na wiecej deklaracji :( Zofija, zmien prosze pierwsza strone: [FONT=Tahoma]Obecne deklaracje stałe miesieczne:[/FONT] [FONT=Arial Black]Emigrantka 25 zł Zofija 10zł Dea 30zł Monika 35 zł Bjuta 5zł [/FONT]Mamy w sumie 105 zlotych deklaracji stalych(24/01/10) [FONT=Arial Black]Kakaicezar- zadeklarował wpłatę, ale jeszcze nie wiemy jaką[/FONT]. Brakuje okolo 245 deklaracji stalych :placz: Brakuje rowniez deklaracji jednorazowych na wykupienie Sonie ze schroniska, przeglad u weta, transport Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
furciaczek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jakie sa koszty wykupienia ze schroniska?? Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie wiem, ale Zofija zaklada 450 miesiecznie za hotelik a mnie sie wydaje (z moijego lazenia po Dogo) ze i za 350 by sie znalazlo.. nie myslisz? Masz kogos na to miejsce gdzie mil isc Olek? Wiesz ktore.... Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Nie wiem, ale Zofija zaklada 450 miesiecznie za hotelik a mnie sie wydaje (z moijego lazenia po Dogo) ze i za 350 by sie znalazlo.. nie myslisz? Masz kogos na to miejsce gdzie mil isc Olek? Wiesz ktore.... Quote
furciaczek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jesli mowisz o Murce to nie wiem nic, informowaliscie Murke ze rezygnujecie z miejsca?? Pewnie i mozna znalezc cos za mniej niz 400zl, ale wydaje mi sie ze dla wieszego psa raczej trzeba wlasnie liczyc 400 i wiecej. Te tansze sa pewnie zawalone ja nie wiem i trzeba wczesniej duzo rezerwowac. Quote
bela51 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dla takich staruszków to Mielec najlepszy. Juz tam sa 2 ONki z Radomia i Stary ONek Odyn. Cioteczka TERESA BORCZ ma tam wejścia., trzeba by do niej uderzyć. Myślę, że moje deklaracja z Neo tutaj ulokuje.Sonia, rzeczywiście potrzebuje pomocy. Prosze wpisać ode mnie i mojej córki po 10 zł/m-c. Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [FONT=Tahoma]Obecne deklaracje stałe miesieczne:[/FONT] [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł Zofija - 10zł Dea - 30zł Monika - 35 zł Bjuta - 5zł Bela51 z córką - 10 zł [/FONT]Mamy w sumie 115 zlotych deklaracji stalych(25/01/10) [FONT=Arial Black]Kakaicezar- zadeklarował wpłatę, ale jeszcze nie wiemy jaką[/FONT]. Brakuje okolo 235 deklaracji stalych Brakuje rowniez deklaracji jednorazowych na wykupienie Sonie ze schroniska, przeglad u weta, transport Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
ocelot Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bela51 napisał(a):Dla takich staruszków to Mielec najlepszy. Juz tam sa 2 ONki z Radomia i Stary ONek Odyn. Cioteczka TERESA BORCZ ma tam wejścia., trzeba by do niej uderzyć. Myślę, że moje deklaracja z Neo tutaj ulokuje.Sonia, rzeczywiście potrzebuje pomocy. Prosze wpisać ode mnie i mojej córki po 10 zł/m-c. I od piątku Lady z Tomaszowa. On-ka starsza i chora. Bardzo do bohaterki podobna. Stąd tu jestem. I Teresa jej miejsce załatwiła. Koszt 300 zł +karma. Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='bela51']Prosze wpisać ode mnie i mojej córki po 10 zł/m-c. Bela -10 od kazdej czy w sumie 10? Dzieki bardzoooooooooooooooooooo Bela Dzieki dziewczyny za obecnosc na watku.... Sonieczka trzymaj sie, juz prawie polowe mamy dla Ciebie Quote
kakaicezar Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja moge zadeklarowac 30 miesięcznie-przepraszam , ze nie napisałam ile deklaruję. Prosze o dane na pw do przelewu i o przypomnienie. Mimo, że prowadzę "notatnik" wpłat wolę tez przypomnienia.pozdrawiam Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kakaicezar - dzieki.... :D Sonia, widzisz to? Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł Zofija - 10zł Dea - 30zł Monika (corka Emigrantki) - 35 zł Bjuta - 5zł Bela51 z córką - 10 zł (czy 20?)[/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30zl [/FONT]Mamy w sumie 145 zlotych deklaracji stalych(25/01/10) [FONT=Arial Black]Kakaicezar- zadeklarował wpłatę, ale jeszcze nie wiemy jaką[/FONT]. Brakuje okolo 205 deklaracji stalych Brakuje rowniez deklaracji jednorazowych na wykupienie Sonie ze schroniska, przeglad u weta, transport Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 ([FONT=Tahoma][SIZE=2]Zaczynam wierzyć, że damy radę!!!) Obecne deklaracje stałe miesieczne:[/FONT] :loveu: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł Zofija - 10zł Dea - 30zł Monika - 35 zł Bjuta - 5zł Bela51 z córką - 20 zł Kakaicezar - 30 zł [/FONT]Mamy w sumie 155 zlotych deklaracji stalych (25/01/10) Brakuje okolo 195 deklaracji stalych Brakuje rowniez deklaracji jednorazowych na wykupienie Sonie ze schroniska, przeglad u weta, transport Sonia bardzo prosi o pomoc Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Emigrantko - znowu pisałyśmy równocześnie! ): Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Bjuta - uhum.. heheheheh Tylko ja w pracy nie moge obrazkow wklejac hehehe Sonieczka trzymaj sie :D Quote
Emigrantka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Zuzia lubi staruszki sunie i mialaby miejsce dla Soni - pytalam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-zuziaM-zostalo-jeszcze-tylko-5-miejsc-dla-srednich-psiakow?p=13970898#post13970898 Koszt 400zl miesiecznie, brakuje nam wiec troszke wiecej niz myslalam..... Sonia potrzebuje 350 zl miesiecznie deklaracji stalych na ogrzanie starych kosci w hoteliku Obecne deklaracje stałe miesieczne: [FONT=Arial Black]Emigrantka - 25 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Zofija - 10zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Dea - 30zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Monika - 35 zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bjuta - 5zł[/FONT] [FONT=Arial Black]Bela51 z córką - 20 zł[/FONT][FONT=Arial Black] [/FONT] [FONT=Arial Black]Kakaicezar - 30 zł [/FONT] Mamy w sumie 155 zlotych deklaracji stalych (25/01/10) Brakuje okolo 195 deklaracji stalych Brakuje rowniez deklaracji jednorazowych na wykupienie Sonie ze schroniska, przeglad u weta, transport Sonia bardzo prosi o pomoc [quote name='zuziaM'][FONT=Georgia]10 lutego bedzie juz dla suni miejsce[/FONT]. Quote
bela51 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ja w sprawie deklaracji. Oczywiście 10 zł/m ode mnie i 10 zł/m-c od mojej corki. Quote
Recommended Posts