Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na razie bez zmian - na spacer chodzą osobno - ostatnio mało byłem na necie. Zdaje się, że są zadziorne tylko przy nas - jak się je obserwuje z domu, to nawet leżą w swoich kojcach przy kracie i nic, a jak zobaczą kogoś to zaraz na siebie kły... i to raczej ostro. Nie spodziewałem się, że Sara będzie też aż tak agresywna w stosunku do Sońki, ale mam nadzieję, że się w końcu pogodzą. Jutro pstryknę fotkę albo nagram ją (lub pojutrze - zależy kiedy wróci córka) i wstawię. Karma jej smakuje i miałem rację - chyba powinna jeść taką i bez np. kości itp. - zaczęła wylizywać sierść do skóry w jednym miejscu i dobrze, że szybko zauważyłem - ma alergię chyba pokarmową jak :candle: Iza, ale już jest OK. Dostawała Arthrofos (został po Izuni), ale się skończył i chyba jej kupię by dalej dostawała - bo to na stawy, a jak chodzi troszkę to po czasie troszkę ciągnie tylne łapki. Tyle na razie i przepraszam za brak info ;) - pozdrawiamy ze zwierzyńcem.

Posted

Redpit - dzieki za info :)

Czekamy na nowe fotki.... obu zlosnic :)

MOja Zara to taka malpa - jak widze jej zdjecia ze spacerow z Gosia (ktora mi ja wyprowadza w srodku dnia jak jestem w pracy) to zupelnie inny pies niz ten ktory lazi ze mna.

Ze mna to uszy do gory i na wkurwie caly czas - tak mnie pilnuje, z psami sie ni epobawi tylko sie rozglada kogo by tu postraszyc klami.

Jak lazi z Gosia to ciele biega z psami jak szalona, bawi sie i kudlacz zupelnie inny....

Jak ktos ma ochote poogladac pare zdjec to sa w galeri na stronie Gosi:

http://www.dogsandthecity.co.uk/gallery/

Moje to kudlate czarne podpalane oczywiscie....

Sonia charakterem do mojego futra widze bardzo podobna.... ludzi kocha - inne psy.. hmmmm roznie bywa hehehe :)

Posted

[quote name='Emigrantka']Redpit - dzieki za info :)

Czekamy na nowe fotki.... obu zlosnic :)

MOja Zara to taka malpa - jak widze jej zdjecia ze spacerow z Gosia (ktora mi ja wyprowadza w srodku dnia jak jestem w pracy) to zupelnie inny pies niz ten ktory lazi ze mna.

Ze mna to uszy do gory i na wkurwie caly czas - tak mnie pilnuje, z psami sie ni epobawi tylko sie rozglada kogo by tu postraszyc klami.

Jak lazi z Gosia to ciele biega z psami jak szalona, bawi sie i kudlacz zupelnie inny....

Jak ktos ma ochote poogladac pare zdjec to sa w galeri na stronie Gosi:

http://www.dogsandthecity.co.uk/gallery/

Moje to kudlate czarne podpalane oczywiscie....

Sonia charakterem do mojego futra widze bardzo podobna.... ludzi kocha - inne psy.. hmmmm roznie bywa hehehe :)

Ona Cię po prostu pilnuje;) śliczna jest

Posted

Filmiki z wczoraj:
[video]http://img266.imageshack.us/img266/2862/v07081012470001.mp4[/video]
[video]http://img819.imageshack.us/img819/5539/v07081012480001.mp4[/video]

Posted

Jak to z końcem miesiąca - lekki nawał w pracy i mało w necie :( - a net też jest do.... - jak będzie chwila wrzucę na YT - a w sobotę jak będzie pogoda - to coś nowego pewnie będzie. Pewnie wybierze się też na szczepionko - bo wychodzi :) Jest grzeczna - ale dalej zazdrosne o siebie :(

Posted

Sorki - chwilowy brak czasu na net... po małym ataku zimy :( - biedne suczki straciły - dosłownie - dach nad głową... :shake: :angryy: (tzn. budy mają, ale w kojcu poszło całe zadaszenie) - przy chwilce czasu wrzucę tu fotki.
Natura się mści :diabloti: :mad: ...

Posted

Tylko materialne straty w okolicy - z ludzi nikt (nie licząc pewnie siniaków i guzów ;) - te sam mam :roll:), a o zwierzkach jak zwykle cisza...
Napewno oberwały :-( - kolega opowiadał, że na krowach jego znajomego stojących na łące była krew :shake:.
Kojec po małym ataku gradu :angryy::

Posted

Rzeczywiście strasznie to wyglada.:shake:
A jak dzisiaj., czy pogoda sie uspokoiła? Bo teraz czeka Cie duzo pracy no i niewatpliwie straty finansowe są spore. A sunki nie bały sie podczas tej nawałnicy ?

Posted

Pewnie się bały - szczególnie Sara (zamiast w budzie siedziała pod pladeką) - straty wyjdą po tym jak coś skapnie z ubezpieczenia, ale napewno bedą - za kojec nikt ni odda. Pogoda już w niedzielę po 1-2 była z powrotem słoneczna - teraz już tylko wietrznie i deszczowo (teraz). Prace to tylko u mnie jeśli będą - to założenie dachu na nowo..., ale już raczej blaszanego.

Posted

Ojej!!!!!!!!!!!Trzeba coś zrobić. Nsa koncie Soni niewiele, ale napiszę do wszystkich, któryz jej pomagają. Allegro i bazarków nie umiem robić, ale trzeba pościągać innych!