bela51 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Tarzanko, nie jestem w swoim domu i dlatego to tyle trwało. Czemu na zadnej fotce, nie ma pyszczka Soni , tylko tył ?:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Sonieczka tak podrywa sasiada pewnie ;) POkazcie sasiada z b;iska, czy fajny kawaler dla Soni? Troche czasu i sie zakumpluja...... Soncia, piekan jestes morducho... :) Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 My z Mężem od wczoraj w domu, już mi trochę lepiej, ale chrypkę jeszcze mam i chyrlam jak gruźlik :( Uwierzcie mi Sońce niczego nie zabraknie ma wspaniałego Pana. Dostałam ulotki o pensjonacie i pocztówki od Pana. Tak sobie tylko pomyślałam, że może zrobić by taki bazarek cegiełkowy Pocztówek mam 30 a ulotek 24. Tak chociażby po 2 zł sprzedawać komplet ( ulotka i pocztówka ) a same pocztówki po 1 zł i zebrany grosz przekazać na jakąś biedną ONeczkę w prezencie od Soni ?? Quote
Cantadorra Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Tarzanka, kuruj się! Wygrzewaj płucka! A jeśli chodzi o Sonie, to jakas taka wyczesana, kąpiel pomogla zdecydowanie. Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 bela51 Tarzanko, nie jestem w swoim domu i dlatego to tyle trwało. Czemu na zadnej fotce, nie ma pyszczka Soni , tylko tył ? Bela bo na dworze Sonia terroryzuje VIPa czyli psiego sąsiada zza płotu i ciężko jest ją uchwycić nie w ruchu ;) widzisz, że na fotach często w krzakach była bo lata przy tym plocie jak opętana :diabloti: Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Cantadorra']Tarzanka, kuruj się! Wygrzewaj płucka! A jeśli chodzi o Sonie, to jakas taka wyczesana, kąpiel pomogla zdecydowanie.[/QUOTE] Oczywiście, że pomogła bo to teraz taka psia dama. Śliczna czysta i kochana. A ja leżę w łóżku, ale z komputerem na kolanach żeby mnie nic na dogo nie ominęło :) Quote
Cantadorra Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ale trzeba przyznac, że Sońka miala farta. Taka bieduleńka była, nie wiadomo było jak ona będzie dalej żyć i czy w ogóle będzie żyć. A tu proszę. Rozstawia wszystkich po kątach. Okazało się, że kawał z niej baby!:) Jak ja ją lubię :) Quote
bela51 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Tarzanka']My z Mężem od wczoraj w domu, już mi trochę lepiej, ale chrypkę jeszcze mam i chyrlam jak gruźlik :( Uwierzcie mi Sońce niczego nie zabraknie ma wspaniałego Pana. Dostałam ulotki o pensjonacie i pocztówki od Pana. Tak sobie tylko pomyślałam, że może zrobić by taki bazarek cegiełkowy Pocztówek mam 30 a ulotek 24. Tak chociażby po 2 zł sprzedawać komplet ( ulotka i pocztówka ) a same pocztówki po 1 zł i zebrany grosz przekazać na jakąś biedną ONeczkę w prezencie od Soni ??[/QUOTE] Pomysł z bazarkiem bardzo zacny. Zofia ma w schronie nastepna kolezanke Soni - Carmen. Może dla niej ? Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wy zdecydujcie na którą, jeśli uważasz, że dla niej to na niej! Tylko kto zrobi bazarek, ja nigdy nie robiłam, i konta dla psiaków też nie posiadam. Więc mogę podesłać komuś te pocztówki i broszurki. Quote
bela51 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja chętnie wystawie. Problem lezy w tym, że nie mam aparatu ( tylko w komorce) i zamiast pocztówek, wolalabym zdjęcia pocztówek. Co o tym myslisz? Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Obfotografuję i podeślę zdjęcia mailem, a całą paczuszkę wyślę pocztą polską :) chyba, że byłabym w Twoich okolicach to podwiozę to do Ciebie ( czytaj chętnie Cię poznam osobiście :) ) Quote
bela51 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Będzie mi niezwykle miło. :lol: Adres poślę na PW. Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Czekam niecierpliwie na adres :) Mam nadzieję, że będę mogła poznać osobiście w bliżej nieokreślonej przyszłości :) Quote
Tarzanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Idzie ostatnie zdjęcie wybrałam te najładniejsze i najczytelniejsze jakie udało mi się zrobić :) Quote
Emigrantka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bela - jak chcialas do mnie skrobnac to jestem na: emigrantka@gmail.com tu mam skrzynke zablokowana, nie moge wchodzic na zadne nowe watki, nie stac mnie - ale jezeli o cos innego chodzi to piszcie na maila kobitki... Buzka Quote
bela51 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Emi, bardzo mnie zmartwiłas, bo własnie chciałam Cie prosić, abys choc kawałek swojej deklaracji po Soni przeniosła na Carmen - jej kolezankję ze schronu.:-( Quote
Emigrantka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bela - niestety nie dam rady, mam dolek finansowy i ciezko mi z psami ktore juz mam na deklaracjach stalych.... Jak ktorys idzie do domku jak Sonia, nie stac mnie na przeniesienie deklaracji na innego juz :( Quote
Cantadorra Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Emi, strasznie duzo zrobilas i robisz dla psiakow, zaszalalas z deklaracji, ale dzieki temu psiaki maja lepiej. Nie martw się, wszystko sie pouklada. Quote
bela51 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Emi, wiem co to dolki finansowe, chyba bardziej niz inni i doskonale Cię rozumiem. Po prostu żebram dla Carmen, gdzie sie da. Quote
Zofija Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 bela51 napisał(a):Emi, wiem co to dolki finansowe, chyba bardziej niz inni i doskonale Cię rozumiem. Po prostu żebram dla Carmen, gdzie sie da. bardzo Ci za to dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Carmen to straszna bida i taka przerażona Quote
bela51 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pare osób przenioslo swoje deklaracje, ktos inny mnie pytał, czy można wplacac? Przejrzyj wątek, prosze. Quote
Zofija Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Cudna Sonica- łobuzica:))) Dzisiaj miałam okropny sen, ze Pan się rozmyslił i chciał zwrócić Sonie:(, ale to pewnie dlatego, ze się przed snem objadłam Quote
Recommended Posts