Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z Mężem od wczoraj w domu, już mi trochę lepiej, ale chrypkę jeszcze mam i chyrlam jak gruźlik :( Uwierzcie mi Sońce niczego nie zabraknie ma wspaniałego Pana. Dostałam ulotki o pensjonacie i pocztówki od Pana. Tak sobie tylko pomyślałam, że może zrobić by taki bazarek cegiełkowy Pocztówek mam 30 a ulotek 24. Tak chociażby po 2 zł sprzedawać komplet ( ulotka i pocztówka ) a same pocztówki po 1 zł i zebrany grosz przekazać na jakąś biedną ONeczkę w prezencie od Soni ??

Posted

bela51
Tarzanko, nie jestem w swoim domu i dlatego to tyle trwało. Czemu na zadnej fotce, nie ma pyszczka Soni , tylko tył ?

Bela bo na dworze Sonia terroryzuje VIPa czyli psiego sąsiada zza płotu i ciężko jest ją uchwycić nie w ruchu ;) widzisz, że na fotach często w krzakach była bo lata przy tym plocie jak opętana :diabloti:

Posted

[quote name='Cantadorra']Tarzanka, kuruj się! Wygrzewaj płucka!
A jeśli chodzi o Sonie, to jakas taka wyczesana, kąpiel pomogla zdecydowanie.[/QUOTE]
Oczywiście, że pomogła bo to teraz taka psia dama. Śliczna czysta i kochana.
A ja leżę w łóżku, ale z komputerem na kolanach żeby mnie nic na dogo nie ominęło :)

Posted

Ale trzeba przyznac, że Sońka miala farta. Taka bieduleńka była, nie wiadomo było jak ona będzie dalej żyć i czy w ogóle będzie żyć. A tu proszę. Rozstawia wszystkich po kątach. Okazało się, że kawał z niej baby!:) Jak ja ją lubię :)

Posted

[quote name='Tarzanka']My z Mężem od wczoraj w domu, już mi trochę lepiej, ale chrypkę jeszcze mam i chyrlam jak gruźlik :( Uwierzcie mi Sońce niczego nie zabraknie ma wspaniałego Pana. Dostałam ulotki o pensjonacie i pocztówki od Pana. Tak sobie tylko pomyślałam, że może zrobić by taki bazarek cegiełkowy Pocztówek mam 30 a ulotek 24. Tak chociażby po 2 zł sprzedawać komplet ( ulotka i pocztówka ) a same pocztówki po 1 zł i zebrany grosz przekazać na jakąś biedną ONeczkę w prezencie od Soni ??[/QUOTE]
Pomysł z bazarkiem bardzo zacny. Zofia ma w schronie nastepna kolezanke Soni - Carmen. Może dla niej ?

Posted

Wy zdecydujcie na którą, jeśli uważasz, że dla niej to na niej! Tylko kto zrobi bazarek, ja nigdy nie robiłam, i konta dla psiaków też nie posiadam. Więc mogę podesłać komuś te pocztówki i broszurki.

Posted

Ja chętnie wystawie. Problem lezy w tym, że nie mam aparatu ( tylko w komorce) i zamiast pocztówek, wolalabym zdjęcia pocztówek. Co o tym myslisz?

Posted

Obfotografuję i podeślę zdjęcia mailem, a całą paczuszkę wyślę pocztą polską :) chyba, że byłabym w Twoich okolicach to podwiozę to do Ciebie ( czytaj chętnie Cię poznam osobiście :) )

Posted

Emi, bardzo mnie zmartwiłas, bo własnie chciałam Cie prosić, abys choc kawałek swojej deklaracji po Soni przeniosła na Carmen - jej kolezankję ze schronu.:-(

Posted

Bela - niestety nie dam rady, mam dolek finansowy i ciezko mi z psami ktore juz mam na deklaracjach stalych....
Jak ktorys idzie do domku jak Sonia, nie stac mnie na przeniesienie deklaracji na innego juz

:(

Posted

bela51 napisał(a):
Emi, wiem co to dolki finansowe, chyba bardziej niz inni i doskonale Cię rozumiem.
Po prostu żebram dla Carmen, gdzie sie da.

bardzo Ci za to dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Carmen to straszna bida i taka przerażona

Posted

Cudna Sonica- łobuzica:))) Dzisiaj miałam okropny sen, ze Pan się rozmyslił i chciał zwrócić Sonie:(, ale to pewnie dlatego, ze się przed snem objadłam