Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela51']Trzeba częściej odwiedzac podopiecznych ...:evil_lol:

wszystkich 987274604576047036?

Nie daje rady..

Ostatnio tylko "przed wyplata" zagladam czy wszystko u wszystkich w porzadku.....i czy konta sie nie pozmienialy......

Poza tym na Dogo mnie nie ma...

Jakby jakas powazna awaria u "moich" psiakow to:

emigrantka@gmail.com

Niestety absolutnie nie stac mnie na zadne nowe pod czesciowa opieke - Zofija, bardzo prosze wywal moj email ze swojej listy bo....nie moge innym psom pomoc a ciagle mi jakies nowe podsylasz w grupowych mailach...

dzieki

Sonieczka - tak sie ciesze ze Ci sie udalo piekna domek znalezc.... popros nowego pana zeby Ci zdjecia jakies zrobil z nowego domu i nam tu pokazal pieknosci nasze...

Posted

bela51 napisał(a):
Domek czeka, tylko Zofija nie chce zdradzic, kiedy Sonia jedzie.:evil_lol: Chyba nie chce jej oddać:evil_lol:

nie, tylko się zastanawiam, czy jej nie zawieź, ale chyba nie dam rady ze względu na pracę. Jutro będę dzwonić do Pana Maćka

Posted

Wariactwo tez ale to inna sprawa....

Boje sie o prostu na nowe watki wlazic bo.... bo cienko finansowo buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

A o Sonieczke to walczylam z Zofija jak Lwica od poczatku (heheheh) to strasznie mnie cieszy ze ma domek :)

Posted

Pamiętam jak się Emi wkurzala, ze tak wolno wszystko idzie :) Pamietam jaki ubaw i zdziwienie bylo, jak z biednej zaszczutej Sonieczki zrobila sie amazonka poskramiaczka wszystkich psów :) Teraz czekamy na wyjazd do domku :)

Posted

Zofija napisał(a):
nie, tylko się zastanawiam, czy jej nie zawieź, ale chyba nie dam rady ze względu na pracę. Jutro będę dzwonić do Pana Maćka

Powinnas ja zawięźć osobiście. Przecież dlugi weekend przed nami. Sonia bedzie sie lepiej czuła, a Ty bedziesz miec wycieczke nad morze.

Posted

bela51 napisał(a):
Powinnas ja zawięźć osobiście. Przecież dlugi weekend przed nami. Sonia bedzie sie lepiej czuła, a Ty bedziesz miec wycieczke nad morze.

ja nie mam długich weekendów pracuję w hotelu

Posted

Kurcze próbowałam załatwić wolne,m to znowu okazało się, ze mój chłopak ma egzamin, na którym musi być. Na 99% Pan Maciej sam po nią pojedzie. Ale dopiero po długim weekendzie

Posted

cantadorra napisał(a):
strasznie sie przedluza, szkoda.......:(

rozmawiałam z panem maciejem póki co ja nie mogę jechać, on doipiero po długim weekendzie, ale jeszcze nie wie kiedy. Generalnie szukamy transportu. Pan maciej zapłaci. Czy ktoś może założyć wątek-pomóc mi szukać. Bnie wiem nawet gdzie szukać.
Rozmawiałam z panem kazimierzem opiekunem teraźniejszym soni-sonia już się dogaduje z innymi psami . Minął czas i panna sonka spuściła z tonu. Ileż można się kłócić z sąsiadami;)

Posted

Jeśli nie załozyłas wątku na transportowym, to moge to zrobić. MOzna też poprosic Terese Borcz ona jest w sprawach transportowych najlepsza.( tzn. w załatwianiu )