Zofija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Cantadorra napisał(a):Zofija, moze zadzwon do jakiejs instytucji typu OTOZ w okolicach Łeby. Zadzwonię,- bardzo Was też prosze o pomoc bo kiepsko to wygląda Quote
LAZY Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nie wierzę, że u nas na dogo nie ma kogoś z tych okolic... Quote
Zofija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 pisałam na różnych wątkach-zachodniopomrskie- do tej pory zawsze tak robiłam i z reguły w tym samym dniu miałam odpowiedz. Dziewczyny powiedzcie co robić bo po za z 3 osobami nikt tgu nie zagląda i nikt jakby się już Soni losem nie interesuje. Czy ja mam sama podejmować decyzję???? Pisałam, ze brakuje w tym miesiącu jakieś 100zł do Soni-cisza. Rozumiem , ze tą różnice będę sama regulować, choć zanim umieściliśmy Sonie w Hoteliku to pisałam, ze finanse są ważne bo mamy dwa psy w Hotelach bez deklaracji. Teraz trzeba znaleźć kogoś z Łeby-cisza Panu bardzo zależy... Quote
bela51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja roześle prośbę do osób, które maja deklaracje na Sonie, aby dolozyły po pare zlotych . ( chyba, że Ty to zrobiłaś ?) Poslalam 5 zl i moja corka też posle. Quote
Zofija Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 bela51 napisał(a):Ja roześle prośbę do osób, które maja deklaracje na Sonie, aby dolozyły po pare zlotych . ( chyba, że Ty to zrobiłaś ?) Poslalam 5 zl i moja corka też posle. nie, nie zrobiłam. Bardzo Ci bela51 dziękuję:) jestem poirytowana bo nie wiem co zrobićz tym Panem. Nigdy jeszcze nie miałąm takiej sytuacji. On mi się w telefonie popłakał, ze tak się wzruszył Soni losem, że żona mu niedawno umarła, zę zawsze miał owczarki i ten ostatni niedawno ze starości umarł. I, ze został sam jak palec. Zapraszał mnie do sibie na wizytę. Dzwonił jeszcze drugi raz bo tak mu zależy. I co ja mam zrobić jak nie znajdę nikogo????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? do wizyty oczywiscie Quote
bela51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja rozmawiałam teraz z gazzy, ona poprosi jakąs Pania z Rumii aby tam pojechała. Wiesz, czasem taka rozmowa, wiecej znaczy niz wizyta. Jeśli czujesz, że to dobry człowiek, to wyślijmy Sonie nad morze. A co z transportem??? Quote
bela51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Napisałam do osób, ktore wplacały na Sonie Na razie cisza., sama zreszta widzisz:-( Quote
wapiszon Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Podałam Zofiji namiar na dziewczynę z Rumii . Może się uda ... Quote
Bjuta Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Zaraz podeślę Soni jakiś grosik. Tak od razu nie przychodzi mi nikt do głowy z Łeby, ale pomyślę. Quote
betka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja też coś dorzucę dla psinki. Zaraz wyślę. Żeby Jej się udało z tym domkiem. Quote
LAZY Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja w kawałku transportu zawsze mogę pomóc. Tylko, że ja jestem w Szczecinie, do Łeby dojadę ale powiedźmy, że w tą stronę ktoś musiałby się pofatygować. Mam nadzieję, że dziewczyna z Rumii podjedzie do Pana i okaże się, ze to bardzo sensowny człowiek. Zofija przykro mi, że temat Soni umarł....Podrzucę 10 zł. dzisiaj chociaż ciężko mi już z tymi wszystkimi deklaracjami i utrzymaniem suni u mojej mamy na tymczasie. Quote
Cantadorra Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Lazy a zrobilabys Ty wizyte przedadopcyjna? Ja dorzuce 20 zł Soni. Dzisiaj wyśle. Quote
Agnieszka103 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mam Sonie w stałych deklaracjach. Widzę, że suńka ma jednak zbyt mało pieniędzy... Prześlę jeszcze 10 zł. Nie jest to dużo ale zawsze coś Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mam gorącą wiadomość dla Zofiji. Gazzy znalazła osobe, która przeprowadzi wizyte przedadopcyjna w Łebie Czy ktos ma nr tel.do Zofiji ??? Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 bela51 napisał(a):Mam gorącą wiadomość dla Zofiji. Gazzy znalazła osobe, która przeprowadzi wizyte przedadopcyjna w Łebie Czy ktos ma nr tel.do Zofiji ??? jestem po rozmowie z chłopakiem. Moze za tydzień- wyslę mu wszystko na maila- DZIĘKUJĘ!!!!!!! Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Zadzwoń do tego Pana, który chce adoptoważ Sonie, żeby był jeszcze cierpliwy. To taka szansa dla suni. Quote
Cantadorra Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 I co z tą wizytą przedadopcyjną? Odbędzie się czy nie? Zofija udalo sie wszystko dograc? Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 cantadorra napisał(a):i co z tą wizytą przedadopcyjną? Odbędzie się czy nie? Zofija udalo sie wszystko dograc? kurcze- musze lecieć- chłopak zrobi wizytę-tak powiedział-za tydzień. A pan i tak wyjeżdza i wraca w piątek. Dzwonie do niego , ale na razie nie odbiera. Jak będę wiedzieć to dam znac- dzięki wam wielkie Quote
bico Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 podrzuciłam jednorazowo 50 zł. oby sunieczka znalazła ten swój ds.... Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 bico napisał(a):podrzuciłam jednorazowo 50 zł. Oby sunieczka znalazła ten swój ds.... bardzo bardzo ci dziekuję!!!! Quote
Zofija Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Nic jeszcze nie wiem. Wszystkim za pomoc dziękuję. Jak tylko będę wiedzieć to zaraz napiszę. Wpłaty uzupełnię najpóźniej do środy. Jak zawsze na 1 str.!! Quote
LAZY Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Cieszę się, że coś się ruszyło! Teraz z niecierpliwością czekam na wieści. Quote
Monia85 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam! Jestem z Lęborka i dziś telefonicznie z Zofiją uzgodniłam na 98% wizytę w sobotę. I tak chciałam z córką jechać do Łeby na spacerek, więc to może taki dziwny zbieg okoliczności, że trafiłam na to ogłoszenie w całkiem innym wątku. Jeśli zdecydujecie się na domek w Łebie to psinkę mogę z Lęborka zawieść do Łeby, ponieważ jeśli miałąby być przewieziona pociągiem to tylko w Lęborku się zatrzymują, a do Łeby w tym okresie nic nie kursuje. Quote
Recommended Posts