Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Simba siedziała w jednym kojcu z Sonią. Mam nadzieję, że Sonieczka szybko znajdzie dobry dom, który wynagrodzi jej ciężkie życie które na pewno miała wcześniej. Było z nią naprawdę kiepsko jak trafiła do schronu, wygląda na to, że schroniskowe życie to był dla niej raj w porównaniu z tym, co przeszła wcześniej...

Posted

[quote name='Emigrantka']Dea - ja Cie zabije......

za 1 Sonie dostalismy w zamian 7 ON-kow?

:-(:-(:-([/QUOTE]
Nie zabijaj! No przynajmniej nie tak od razu... Chciałam Wam je pokazać. Niestety onki najczęściej się u nas zdarzają, tych młodych nawet nie pokazuję, wiadomo, szybko znajdą domy, ale te biedaki staruszki nie mają najmniejszych szans na adopcję w schronie:-( A z Soni i z tego co dla niej wszyscy zrobiliście tutaj ogromnie się cieszę i ogromnie dziękuję!!!!:-)

Posted

[quote name='Talcott']Dałaś je na wątek ON-ków ?[/QUOTE]
Nie, ja obecnie niezbyt często mogę wchodzić na dogo, gdyby nie Zofija wiele psów w ogóle nie byłoby na dogo (np. Sonia). Jest wątek cieszyńskich onków, muszę go uaktualnić jak najszybciej, bo dużo zmian jest, ale na ogólnym onkowym nie dawałam, nawet go nie znam niestety.

Posted

Dea - ja rozumiem ze duzo On-kow jest w potrzebie i sama staram sie pomagac jak moge ale nie wydaje mi sie ze wklejanie nastepnych na watek Soni cokolwiek jej pomoze....

Mysle ze jeden watek na psa - inaczej zrobi sie balagan niestety......

Posted

1. ogromnie się cieszę że Sonia już w drodze, ale martwi mnie ze sama z braku kontenerka., no bo jak by 2 już pojechały to szczęście byłoby większe, zwiększy się tez koszt podrózy bo nie ma podziału na pół. to jakoś się załata. ale trzeba dać całość panu Tomkowi dla Adama. weżcie może od kogoś aby do niego dotarły bo na oparach nie za daleko dojedzie. Do czasu wyjazdu coś jeszcze się wymyśli.Może WAS PORATUJE CHWILOWO SCHRON?

2. te wszystkie ON ki sa cudne, ale smutne. wpadła mi w oko Simba. MOZE KTÓRAŚ Z CIOTECZEK PIĘKNIE JE ZAPREZENTUJE NA ONKOWYM WĄTKU, BO WIDZIAŁAM SPORO ZAPYTAŃ O TAKIE PSINKI. JA NARAZIE NIE POTRAFIĘ.
Taka prezentacja może przynieść wyniki.

Posted

Witajcie cioteczki, zawoziłam wczoraj Sonie z Cieszyna do Zabrza i musze Wam powiedzieć, że to naprawde piękna dziewczyna :loveu: W samochodzie była bardzo spokojna, jak tylko otworzyliśmy bagażnik to zaraz wskoczyła do auta i całą drogę grzecznie leżała. W tej chwili jest już w drodze do Wrocławia, z hoteliku wyjechała o 18. Asia pisała, że strasznie za nią patrzyła i że nienawidzi psów :eviltong:

Posted

[quote name='Bjuta'](Zosiu, pamiętasz o poproszeniu Kikou o 70 dla pana Adama? Ja jej co prawda wspominałam, ale tak, dla potwierdzenia)[/QUOTE]
zaraz będę dzwoniła!!!!!!!