Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj dziewczyny będę sprawdzać kasę. Talcot od Ciebie na pewno doszła:) Mam już od Dei wykaz wszystkich wpłat do wczoraj z datami i zrobie taką rozpiskę. Tylko please bądzcie cierpliwe. Nienawidzę finansów i na wątku się pierwszy raz tym zajmuje i już nie chce nigdy!!!!!
A Pati, która ją wiezie dzwoniła, ze Sonia bez problemu wsiadłą do auta.. I jak stwierdziła Pati, ze była w szoku jak Sonia dobrze wygląda.. No, ale ja to cały czas pisałam, ze Sonka to kobitka z charakterkiem i, ze już nie wyglada tak jak na początku:)

Posted

ROZLICZENIA DO DNIA 03.02.2010r. Wpłaty na Sonkę

Podaje wpłaty z datami ( będzie to też na stronie 1)

27.01.- Martini77 - 35 zł - jednorazowo
27.01.- Iza Bytom(bela51)-10zł-stała
28.01- Bjuta- 5zł-stała
29.01.- Emigrantka - 25zł-stała
29.01-Monika - 35zł-stała
29.01- Emigrantka -80zł jednorazowo
29.01- Monika- 50zł-jednorazowo
01.02.-Magda Łódź. - 50zł - stała- nie wiem kto to???? - byłam pewna , ze Talcot , ale nie- w każdym razie dzięki!!!
01.02.-Eliza Raszyn - 15zł - jednorazowo
01.02.-Beata Wolbórz - 10zł jednorazowo
01.02.-Figanadrzewna- 10zł stała
01.02.-Ewa Gdynia-Cantadorra- 40złstała
01.02.- Kakaicezar- 30zł stała
01.02. - Kakaicezar - 50zł jednorazowo
02.02.- Bjuta-5zł stała
02.02. - Ewa Pruszcz Gdański - 20zł jednorazowo
03.02.- Monika S. (córka beli51)- 10zł stała
03.02.- Talcot - 50zł stała
03.02.- Dea -30zł
03.02.- Zofija 10zł

Razem =570 zł z tego 260zł jednorazowych i 310 stałych:)
Przy tych osobach, gdzie nie było nicku, a droga dedukcji doszłam, ze "on to on" wpisałam też imię i miasto gdybym się myliła

Zostało wydane:

50zł - transport Cieszyn- Zabrze
70zł - transport dalszy- pieniądze przekazałm Pati, która wiozła Sonie do Zabrza,a ona przekaże Tomkowi
50zł- schronisko
Czyli z środków jednorazowych należy odjąć 170 zł i zostaje nam 90zł środków jednorazowych i 310 stałych

Posted

[quote name='bela51']03.02.- Monika S. Sosnowiec - 10zł jednorazowo

To jest stała deklaracja mojej córki. Bedzie wpłacała jako Monika S. Ona jest spoza Dogo.[/QUOTE]
już zmieniłam

Posted

[quote name='Bjuta']Zofio, a kto dostarczy Sonię z hoteliku do schroniska w Zabrzu? Pan Tomasz? Pati? Czy ktoś inny?[/QUOTE]
Sonia spędzi noc w Hotelik i stamtąd odbierz ją Pan Tomasz, zaraz mu bedę wysylała adres hoteliku i telefon:)

Posted

jutro będę może tylko raz na kompie mam w cholere pracy!!!! Do tego będzie nowy psiak z połamaną miednicą, łapą i zgryzem u przyjaciółki w bloku obok więc będziemy się nim na zmiane opiekować. Za niedługo wstawię jego wątek. W schronisku by nie przezył. Piszę to, zebyście wiedziały, ze będę rzadziej na wątku i rozliczenia (wrrrrr) bedę robić, ale nie codziennie:)

Posted

Sonia już pewnie śpi na przystanku po lepsze życie:-) A ja na taki pomysł wpadłam, żeby Wam dobre ciotki pokazać jeszcze inne onki, te najstarsze w naszym schronie, może któremuś się poszczęści jak Soni i wpadnie komuś w serce:-)
To Agat, ma około 7 lat
"]