Cantadorra Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Zofija, prosimy cie zatem o przygotowanie tekstu i podeslanie go Cajusowi. Ciesze sie, ze cos sie dzieje! Quote
Cajus JB Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zbyt wiele bied by za wszystkim nadążyć. Oby to się zmieniło. Quote
Cantadorra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Sonka do gory! A szczegolnie w Nowym Roku! Quote
Emigrantka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sonia - do gory po domek laleczko piekna. Szybko domek dla Soni niech ktos na miejscu znajdzie :( Quote
Cajus JB Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Mam tekst i mały poślizg. Przepraszam. Jutro zacznę. Quote
Cantadorra Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Spokojnie Cajus, cieszymy sie ze idzie do przodu. Quote
Zofija Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Sonka w schronie, no na pewno wygląda lepiej niż na początku,a le nie jest to wymarzone miejsce dla żadnego psa Quote
Emigrantka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Soniusia, cieplo chociaz mam w tej budzie w schronie sliczniutka? Do gory laleczko..... Quote
Emigrantka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dobra - ja za daleko - wezmie sie ktos za wyciaganie Soni z tego schronu i znalezienie jej hoteliku czy DT laluni slicznej? Ode mnie deklaracja stala, 25 zl miesiecznie od lutego na dobry poczatek.... DO gory laluniu sliczna. Quote
malibo57 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witam! Widzę, że coś już się dzieje. Zofija, jaki macie plan pomocy Soni? Cajus robi ogłoszenia, są bannerki, co teraz? Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dzieki Malibo ze zajrzalas do Soni... Sonia, do gory laleczko Quote
kakaicezar Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Soniu jak sie miewasz? Ja moge zadeklarowac stałą wpłatę jak będzie hotelik lub dt. Proszę jednak o przypomnienie...bo duzo tych psiaczków do pomocy. Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malibo57 napisał(a):Witam! Widzę, że coś już się dzieje. Zofija, jaki macie plan pomocy Soni? Cajus robi ogłoszenia, są bannerki, co teraz? Aktualnie mamy dwa piesy w Hotelu, które utrzymujemy i doki jeden z nich nie znajdzie domu nie możemy wziąsc następnego, chyba , ze będą deklaracje. Koszt miesięczny to 450zł. Jak się zwolni miejsce to chce wziąść Sonie no i co - szukać jej najaktywniej jak umiem domu z Waszą pomocą:) Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 kakaicezar napisał(a):Soniu jak sie miewasz? Ja moge zadeklarowac stałą wpłatę jak będzie hotelik lub dt. Proszę jednak o przypomnienie...bo duzo tych psiaczków do pomocy. jakiej wielkości wpłatę mozesz zadeklarować???? Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Narazie Emigrantka zadeklarowała 25 zł , Kakaicezar- zadeklarował,a le nie wiem ile:) Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Może się nazbiera to sunia pójdzie szybciej do Hoteliku. Miejsce jest. Quote
Zofija Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 malibo57 napisał(a):Pytałyście w Haźli u pana Tomka? Gdzie to jest ???? Masz na myśli Hotel???? Bo w Hotelu jest miejsce, ale są poitrzebne deklaracje- tak jak napisałam Quote
malibo57 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Tak, mam na mysli hotel dla psów. Bardzo dobry. Pod Cieszynem. Quote
Recommended Posts