Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija']Sonia od początku to była agentka:)

to co jeszcze zrobi ;) ?
Jak ktoś jest z nią na podwórku to nie próbuje nawet wyjść. Dobrze, że rok się kończy - w tym jak nie pogoda (a raczej jej brak), to w pracy :( i tyły w robocie przy domu, że ... . Wczoraj ładna pogoda i ostatnie porządki przed zimą - więc na zmianę biegały luzem pół dnia (tzn. za jasnego). Mało czasu było na fotki i Sonia jakoś nie chce być uwieczniana - ale po otwarciu bagażnika od razu do niego wskoczyła i leżała - co zostało uwiecznione. Musiała jeździć i lubi, bo sama od razu wskakuje do bagażnika.

więcej nie obiecuję - tylko będę wstawiał.

Posted

No, Sońka idealnie się wkomponowała w ten bagażnik:-).
Za każdym razem kiedy ją widzę, nie mogę wyjść z zachwytu nad jej urodą. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę, jak bidulka wyglądała na samym początku...

Posted

[quote name='ossa98']No, Sońka idealnie się wkomponowała w ten bagażnik:-).
Za każdym razem kiedy ją widzę, nie mogę wyjść z zachwytu nad jej urodą. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę, jak bidulka wyglądała na samym początku...[/QUOTE]

na początku wyglądałą tragicznie, ale jak ją wyciągaliśmy to ja pisałam, ze wygląda innaczej, ze jest silna i sobie dobrze radzi. I potem 3 dni po wyciągnięciu jej ze schroniska Kikou wstawiła jej zdjęcia i prawie na mnie gromy poleciały, ze kurcze jaka ona piękna, jaki okaz zdrowia, a tu na dogo to tylko bidy wyciągamy. Pamiętacie?:)

Posted

Zajrzyjcie proszę, szukamy pilnie dt, hoteliku, gdzie mogłaby po operacji dojść do siebie śliczna młoda owczarka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!!

• 2 weeks later...
Posted

ossa98 napisał(a):
Jak tam przygotowania przedświąteczne? Sońka, ciekawe co byś nam powiedziała, gdybyś mogla w Wigilię przemówić ludzkim głosem?

Biorąc pod uwagę jej charakter, na pewno dużo miałaby do powiedzenia;)

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałam Was wszystkich prosić o pomoc w znalezieniu domu dla wyrzuconej suczki Dnia 20 grudnia znalazłam ja w Ustroniu Nierodzimiu ,kulała na łape była bardzo głodna w dodatku dzieciaki rzucały ja kamieniami Rozwieszam ogłoszenia ,ale watpie ze znajdzie sie wlasciciel pewnie ktos ja wyrzucił "swiateczne porzadki" Nie miałam bym serca gdybym ja zostawiła NIE CHCE JA ODDAC DO SCHRONISKA !!! Wczoraj byłam z nia u weterynarza wiek ok 2 lat za 2 tygodnie bedzie ja mozna zaszczepic ,łapa wg. weterynarza w porządku(dzisiaj i tak jest lepiej) Odpchlona, odrobaczona Fundacja As przekaze środki na wysterylizowanie Załoze jej chipa .Obecnie przebywa u moich dziadków w domu z ogrodem Ja nie mogę jej zabrać do domu -mieszkam w bloku ,rodzice pracują ,chodzę na studia dzienne. NIE DA SIE WYOBRAZIC JAKIE TO KOCHANE PSISKO Ciągle chciałaby się przytulać ,lizać ,nie brudzi w domu nie halasuje Jedynym wielkim minusem moze byc dla kogos to ze wchodzi do lozka mi to osobiscie by nie przeszkadzało;) U moich dziadkow akurat spi na kanapie. Spacer z nią to czyta przyjemność nie ciagnie czasem jedynie podejdzie do przechodnia przywita się i zrobi uscisk przywitania;) Je sucha karme pedigree za mokra nie przepada no i oczywiscie gotowane miesko zdodatkiem :)Jesli ktoś ma jakies pytania prosze dzwonic ,pisac na forum BARDZO MI ZALEZY NA ZNALEZIENIU JEJ ŚWIETNEGO DOMU JAK KAŻDY PSIAK NA TO ZASŁUGUJE A W DODATKU DAJE OD SIEBIE TYLE MIŁOŚCI Po południu dodam zdjęcia

Dziadkowie juz mają swoje lata (powazne problemy z chodzeniem)
Wiktoria 795 082 946

Posted

Wessi napisał(a):
Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałam Was wszystkich prosić o pomoc w znalezieniu domu dla wyrzuconej suczki Dnia 20 grudnia znalazłam ja w Ustroniu Nierodzimiu ,kulała na łape była bardzo głodna w dodatku dzieciaki rzucały ja kamieniami Rozwieszam ogłoszenia ,ale watpie ze znajdzie sie wlasciciel pewnie ktos ja wyrzucił "swiateczne porzadki" Nie miałam bym serca gdybym ja zostawiła NIE CHCE JA ODDAC DO SCHRONISKA !!! Wczoraj byłam z nia u weterynarza wiek ok 2 lat za 2 tygodnie bedzie ja mozna zaszczepic ,łapa wg. weterynarza w porządku(dzisiaj i tak jest lepiej) Odpchlona, odrobaczona Fundacja As przekaze środki na wysterylizowanie Załoze jej chipa .Obecnie przebywa u moich dziadków w domu z ogrodem Ja nie mogę jej zabrać do domu -mieszkam w bloku ,rodzice pracują ,chodzę na studia dzienne. NIE DA SIE WYOBRAZIC JAKIE TO KOCHANE PSISKO Ciągle chciałaby się przytulać ,lizać ,nie brudzi w domu nie halasuje Jedynym wielkim minusem moze byc dla kogos to ze wchodzi do lozka mi to osobiscie by nie przeszkadzało;) U moich dziadkow akurat spi na kanapie. Spacer z nią to czyta przyjemność nie ciagnie czasem jedynie podejdzie do przechodnia przywita się i zrobi uscisk przywitania;) Je sucha karme pedigree za mokra nie przepada no i oczywiscie gotowane miesko zdodatkiem :)Jesli ktoś ma jakies pytania prosze dzwonic ,pisac na forum BARDZO MI ZALEZY NA ZNALEZIENIU JEJ ŚWIETNEGO DOMU JAK KAŻDY PSIAK NA TO ZASŁUGUJE A W DODATKU DAJE OD SIEBIE TYLE MIŁOŚCI Po południu dodam zdjęcia

Dziadkowie juz mają swoje lata (powazne problemy z chodzeniem)
Wiktoria 795 082 946

Wessi, załącz zdjęcia i załóż suni wątek i zaproś na ten wątek ludzi. Porozsyłaj zaproszenia. Czy to sunia owczarka niemieckiego?