bela51 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 To spryciara z nasze Sonieczki. Przeciez nie jest juz taka mloda, a jednak okazuje sie, ze bardzo sprawna ! Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No to Sonia niezła spryciara. Zapraszam na wątek biedaczka onkowatego: http://www.dogomania.pl/threads/215447-RAMZES-PROSI-CHO%C4%86BY-O-PI%C4%84TAKA-na-DT!!!/page4 Quote
asl Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Dla Sonii od Ossy98 wpłynęło 10,00 zł. Dziękuję bardzo :) Quote
asl Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Dopisuję Soni 10,00 zł od Moniki S. oraz 20 zł od Israel. Dziękuję bardzo :) Quote
Redpit Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Zofija']Sonia od początku to była agentka:) to co jeszcze zrobi ;) ? Jak ktoś jest z nią na podwórku to nie próbuje nawet wyjść. Dobrze, że rok się kończy - w tym jak nie pogoda (a raczej jej brak), to w pracy :( i tyły w robocie przy domu, że ... . Wczoraj ładna pogoda i ostatnie porządki przed zimą - więc na zmianę biegały luzem pół dnia (tzn. za jasnego). Mało czasu było na fotki i Sonia jakoś nie chce być uwieczniana - ale po otwarciu bagażnika od razu do niego wskoczyła i leżała - co zostało uwiecznione. Musiała jeździć i lubi, bo sama od razu wskakuje do bagażnika. więcej nie obiecuję - tylko będę wstawiał. Quote
bela51 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jak juz wskoczyła do tego auta, to trzeba byo sunie przewieźc kawałek.:lol: Quote
Zofija Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jak Sonię wyciągneliśmy ze schroniska to miałam wieści od osób, które ją wiozły, ze to wzorowy : pasażer:) - chyba ma doświadczenie:) Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Fajnie wygląda Sońka w bagażniku :) Wtedy tak widać, że ma swoją rodzinę :) Quote
ossa98 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No, Sońka idealnie się wkomponowała w ten bagażnik:-). Za każdym razem kiedy ją widzę, nie mogę wyjść z zachwytu nad jej urodą. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę, jak bidulka wyglądała na samym początku... Quote
Zofija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='ossa98']No, Sońka idealnie się wkomponowała w ten bagażnik:-). Za każdym razem kiedy ją widzę, nie mogę wyjść z zachwytu nad jej urodą. Zwłaszcza, jak sobie przypomnę, jak bidulka wyglądała na samym początku...[/QUOTE] na początku wyglądałą tragicznie, ale jak ją wyciągaliśmy to ja pisałam, ze wygląda innaczej, ze jest silna i sobie dobrze radzi. I potem 3 dni po wyciągnięciu jej ze schroniska Kikou wstawiła jej zdjęcia i prawie na mnie gromy poleciały, ze kurcze jaka ona piękna, jaki okaz zdrowia, a tu na dogo to tylko bidy wyciągamy. Pamiętacie?:) Quote
Zofija Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 to są zdjęcia Soni zrobione przez Kikou: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296320180408988.70824.291090687598604&type=1 Moim zdaniem ona ma bardzo silną psyche. Quote
asl Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Ossa98 dziękuję za wpłatę dla Sonii :) Dopisuję 10,00 zł które wpłynęło we wtorek :) Quote
Cantadorra Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Zajrzyjcie proszę, szukamy pilnie dt, hoteliku, gdzie mogłaby po operacji dojść do siebie śliczna młoda owczarka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!! Quote
asl Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Od Lazy wpłynęło dla Sonii 14-go 20,00 zł. Bardzo dziękuję. Dopisałam Quote
ossa98 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jak tam przygotowania przedświąteczne? Sońka, ciekawe co byś nam powiedziała, gdybyś mogla w Wigilię przemówić ludzkim głosem? Quote
Zofija Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ossa98 napisał(a):Jak tam przygotowania przedświąteczne? Sońka, ciekawe co byś nam powiedziała, gdybyś mogla w Wigilię przemówić ludzkim głosem? Biorąc pod uwagę jej charakter, na pewno dużo miałaby do powiedzenia;) Quote
bela51 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Zofija napisał(a):Biorąc pod uwagę jej charakter, na pewno dużo miałaby do powiedzenia;) Szczególnie p. Maciejowi ... Quote
Zofija Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 bela51 napisał(a):Szczególnie p. Maciejowi ... Ano! O nim już zupełnie zapomniałam! Tak, tak... Quote
Wessi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałam Was wszystkich prosić o pomoc w znalezieniu domu dla wyrzuconej suczki Dnia 20 grudnia znalazłam ja w Ustroniu Nierodzimiu ,kulała na łape była bardzo głodna w dodatku dzieciaki rzucały ja kamieniami Rozwieszam ogłoszenia ,ale watpie ze znajdzie sie wlasciciel pewnie ktos ja wyrzucił "swiateczne porzadki" Nie miałam bym serca gdybym ja zostawiła NIE CHCE JA ODDAC DO SCHRONISKA !!! Wczoraj byłam z nia u weterynarza wiek ok 2 lat za 2 tygodnie bedzie ja mozna zaszczepic ,łapa wg. weterynarza w porządku(dzisiaj i tak jest lepiej) Odpchlona, odrobaczona Fundacja As przekaze środki na wysterylizowanie Załoze jej chipa .Obecnie przebywa u moich dziadków w domu z ogrodem Ja nie mogę jej zabrać do domu -mieszkam w bloku ,rodzice pracują ,chodzę na studia dzienne. NIE DA SIE WYOBRAZIC JAKIE TO KOCHANE PSISKO Ciągle chciałaby się przytulać ,lizać ,nie brudzi w domu nie halasuje Jedynym wielkim minusem moze byc dla kogos to ze wchodzi do lozka mi to osobiscie by nie przeszkadzało;) U moich dziadkow akurat spi na kanapie. Spacer z nią to czyta przyjemność nie ciagnie czasem jedynie podejdzie do przechodnia przywita się i zrobi uscisk przywitania;) Je sucha karme pedigree za mokra nie przepada no i oczywiscie gotowane miesko zdodatkiem :)Jesli ktoś ma jakies pytania prosze dzwonic ,pisac na forum BARDZO MI ZALEZY NA ZNALEZIENIU JEJ ŚWIETNEGO DOMU JAK KAŻDY PSIAK NA TO ZASŁUGUJE A W DODATKU DAJE OD SIEBIE TYLE MIŁOŚCI Po południu dodam zdjęcia Dziadkowie juz mają swoje lata (powazne problemy z chodzeniem) Wiktoria 795 082 946 Quote
Cantadorra Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Wessi napisał(a):Witam wszystkich bardzo serdecznie chciałam Was wszystkich prosić o pomoc w znalezieniu domu dla wyrzuconej suczki Dnia 20 grudnia znalazłam ja w Ustroniu Nierodzimiu ,kulała na łape była bardzo głodna w dodatku dzieciaki rzucały ja kamieniami Rozwieszam ogłoszenia ,ale watpie ze znajdzie sie wlasciciel pewnie ktos ja wyrzucił "swiateczne porzadki" Nie miałam bym serca gdybym ja zostawiła NIE CHCE JA ODDAC DO SCHRONISKA !!! Wczoraj byłam z nia u weterynarza wiek ok 2 lat za 2 tygodnie bedzie ja mozna zaszczepic ,łapa wg. weterynarza w porządku(dzisiaj i tak jest lepiej) Odpchlona, odrobaczona Fundacja As przekaze środki na wysterylizowanie Załoze jej chipa .Obecnie przebywa u moich dziadków w domu z ogrodem Ja nie mogę jej zabrać do domu -mieszkam w bloku ,rodzice pracują ,chodzę na studia dzienne. NIE DA SIE WYOBRAZIC JAKIE TO KOCHANE PSISKO Ciągle chciałaby się przytulać ,lizać ,nie brudzi w domu nie halasuje Jedynym wielkim minusem moze byc dla kogos to ze wchodzi do lozka mi to osobiscie by nie przeszkadzało;) U moich dziadkow akurat spi na kanapie. Spacer z nią to czyta przyjemność nie ciagnie czasem jedynie podejdzie do przechodnia przywita się i zrobi uscisk przywitania;) Je sucha karme pedigree za mokra nie przepada no i oczywiscie gotowane miesko zdodatkiem :)Jesli ktoś ma jakies pytania prosze dzwonic ,pisac na forum BARDZO MI ZALEZY NA ZNALEZIENIU JEJ ŚWIETNEGO DOMU JAK KAŻDY PSIAK NA TO ZASŁUGUJE A W DODATKU DAJE OD SIEBIE TYLE MIŁOŚCI Po południu dodam zdjęcia Dziadkowie juz mają swoje lata (powazne problemy z chodzeniem) Wiktoria 795 082 946 Wessi, załącz zdjęcia i załóż suni wątek i zaproś na ten wątek ludzi. Porozsyłaj zaproszenia. Czy to sunia owczarka niemieckiego? Quote
ossa98 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No, tak, święta tuż, tuz, to się ludziska pozbywają "ciężaru"... A jak Sonieczka się miewa? Quote
Recommended Posts