Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

150,00 zł przelałam właśnie dla Maciusia (dziś powinny być zaksięgowane u niego te pieniądze, bo to ten sam bank)
http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!!/page10
100,00 zł przelałam dla Kajtka na fundację lepszy świat
200,00 zł trzymam na razie dla Kronosa u siebie, gdyż bezpośrednio ode mnie pieniądze pójdą na hotelik
http://www.dogomania.pl/threads/215381-Kronos-zaniedbany-staruszek-trafi%C5%82-do-schroniska!!/page7
Soni zostaje 97,00 zł

W razie gdyby ktoś miał potrzebę wglądu do dowodów przelewy, proszę o pw i prześlę w pdf

Posted

Straszne te wieści o cieszyńskich psiakach :( Misia, jej dzieciak teraz Kronos...
U Sońki OK - w tygodniu, w jakiś dzionek pstryknę fotę albo filmik :) i chyba zmienię ogrodzenie z siatki na panele, tylko pewnie wiosną :( - bo strach je zostawiać na podwórku. Zawsze "coś" znajdą i nawet nie wiem gdzie :)

Posted

[quote name='bela51']Poniewaz Kronos nie doczekał darowizny:-(, prosiłabym o przeznaczenie choc czesci z niej dla Campari, Onkowej staruszki, ktora pojechała do Czarodziejki bez grosza deklaracji.
http://www.dogomania.pl/threads/216579-Dzika-stara-Campari-lt-5-lat-w-schr-Dosta%C5%82a-szans%C4%99-u-Czarodziejki-prosi-o-wsparcie-!

Strasznie mi przykro :(

Belu mogłabym prosić na pw o nr konta Campari. Przeleję 200 zł Kronosa dla niej. Tak prosiła Zofija.

Posted

Sonia na spacerku dziwnie nie reagowała na żadnego psa :) nawet szczekającego - jak wróciliśmy, to wyszło dlaczego taka miła (szczególnie dla psich panów) :D Nawet znajdek Pikuś mógł się wdrapywać na panele kojca i nie warknęła :)
Dziś ze spacerku :

Posted

asl napisał(a):

Belu mogłabym prosić na pw o nr konta Campari. Przeleję 200 zł Kronosa dla niej. Tak prosiła Zofija.

Pieniądze dotarły, bardzo dziękuję!
tu wątek Campari, kwota uwzględniona w rozliczeniu w poście 2.

Posted

Sonia jest ślicznie wybarwiona, podejrzewam, że jak słońce zachodzi, to musi w tych jesiennych barwach wyglądać super, zresztą na fotkach tak wygląda.
Jak dobrze, że Sońka ma się dobrze, ostatnio tyle psiaków odeszło, że mam stres zaglądając na wątki starszych psiaków .........

Posted

morisowa napisał(a):
Pieniądze dotarły, bardzo dziękuję!
tu wątek Campari, kwota uwzględniona w rozliczeniu w poście 2.

Dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

Właśnie przelałam 120,00 zł dla Sonii. Jeśli ktoś ma potrzebę "luknąć" na dowód przelewu, proszę o pw a prześlę bankowy dowód wpłaty w pdf.

Posted

Jeszcze raz ponawiam pytanie o wpłatę tytułem "dla piesków" od Pana Ryszarda W. Taki przelew do mnie przyszedł. Przypuszczalnie dla Ilany i Desy ale muszę mieć pewność, że to nie dla innego psa, którego finanse rozliczam, stąd ten post także na wątku Sonii. Próbowałam kontaktu telefonicznego w tej sprawie z osobą wpłacającą, ale mi się nie udało. W razie czego proszę o kontakt ans11@o2.pl. Chciałabym to wyjaśnić.

Posted

Redpit napisał(a):
Dzisiaj wpłynęły - na Sonie, ale nie wiem dlaczego ;)

My wiemy :) Dziękuję, że potwierdziłeś, iż pieniążki dotarły :)

Posted

u Sonii OK - w sobotę coś pstryknę albo nagram :) - jak nie będzie padało. Mimo zabezpieczenia siatki od dołu - zostawiona dosłownie na chwilkę (wejście do domu po karmę i wodę) była za płotem. Nie można jej nakryć jak to robi, bo patrzy czy się jej nie obserwuje :) - więc najprawdopodobniej musi przechodzić przez siatkę górą :D. Mam nadzieję, że na będzie wszystko OK i na wiosnę zamienię siatkę na panele, by mieć z psiakami spokój :). Pozdrowienia.